Dodaj do ulubionych

++++++++++++Pytanie do HelgI

06.02.03, 22:38
Czy pamietasz jak ktos na tym forum opublikowal czyjes imie nazwisako i
prywatny email?
Pamietasz jak nikomu to w zasadzie nie przeszkadzalo. Naprawde nikt nic w tym
zlego nie widzial. Napisalas kiedys ze nie mozesz uwierzyc ze nikt nie zdaje
sobie sprawy z tego ze takich rzeczy sie po prostu nie robi i ze jest to poza
granicami przyzwoitosc?

mialas racje ze im nie wierzylas:

• do pana J. P. jest adres: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl
Gość: Perła 19-07-2002 22:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Hiacynt zaszczuwa ludzi. Nie na forum, nie. REALNIE robi to. Ja to wiem i
Miriam to wie. I dlatego nasz Hiacynt dostanie w dupę w realu. Nie kopa w
dupę,
nie. Po DUPIE w realu właśnie. Bo tak działa naprawdę. W REALU.

Perła
===================================================

W tym ostatni liście Perła ujawniasz moje inicjały, ale moje imię i nazwisko
zna Miriam. Zawsze swoje prywatne listy podpisuję imieniem i nazwiskiem.
Do ciebie nigdy nie pisałem.

Są to grożby?

Nie rźnij głupa.

jak to pisałeś o swoejej Miriam?

"To Miriam właśnie wie to o czym wam się nieśni nawet. "

i oto właśnie chodzi, Perła szantażysta i Miriam donosicielka.

Hiacynt

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4542075&a=4542255

Kazdy spi w luzku ktore sobie sam poscielil!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re Panie Kingfish co pan na to? IP: *.upc.chello.be 06.02.03, 22:44
      .
      .Perła
      Re: _____________________poczekamy Perła_________
      Autor: Gość: Perła IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl
      Data: 06-02-2003 21:52 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

.
      Oczywiście, że nikt nie jest upoważniony do przekazywania nazwiska forumowicza.
      Ale to wy je przekazujecie. Jeżeli prawda jest to co Ty piszesz to znaczy, żeś
      całkiem naiwny jest. Hiacynt, forum to tylko czubek góry lodowej jest. Nie
      WSZYSTKO w archiwum jest. Wiekszość na privie jest.
      Jest jeszcze druga droga, wystarczy kogos w GW znać. I wtedy nawet numer
      telefonu znasz, szczególnie jak ktoś loguje się. Jak mi sie włamali na skrzynkę
      perla! to w ciągu godziny numer telefonu gościa miałem.
      Hiacynt, co Ty, życia nie znasz?
      A na co mamy czekać? Czy posiadanie czyjegos nazwiska to coś złego jest?

Perła

No i jak sie panu podoba?Ma pan kogos w gazecie.?
      Pozdrawiam i dzieki za linka.
      • kingfish +++++++++++DO Wszystkch I do ANI+++++++++++++++++> 07.02.03, 00:57
        Nie chodzi o sposób zdobycia tych danych. Bydlactwem jest ogłaszanie
        prawdziwych nazwisk i danych osobistych na anonimowym forum bez względu jak
        bydlak je zdobył. Czy dostał je od ciebie w prywatnej korespondencji, czy
        znalazł je zupełnie przez przypadek, czy włamał się na twoje konto nie powinno
        to mieć żadnego wpływu na ocenę tak płytkiego chama.
        I jeszcze jedno: Zdobycie twojego nazwiska adresu, telefonu, imion twoich
        dzieci, gdzie chodza do skoly, gdzie pracujesz itd jest niesamowicie łatwą
        sprawą. Dlatego wy musicie bezwzględnie walczyć z kretynami którzy sobie na
        ogłaszanie takich informacji pozwolą, jeśli nie chcecie czytać o sobie na tym
        właśnie forum.

W stanie Pensylwania w USA żyje grupa ludzi którzy nazywają się Amish. Oni mają
        taki zwyczaj traktowania ludzi którzy przez swoje zachowanie przynoszą wstyd
        temu malutkiemu społeczeństwu. Oni “Shone” takiego człowieka na zawsze. Polega
        to na ignorowaniu go jakby zupełnie nie istniał.

pzdr.
        • _helga Re: +++++++++++DO Wszystkch I do ANI+++++++++++++ 07.02.03, 01:10
          kingfish napisała:

> Nie chodzi o sposób zdobycia tych danych. Bydlactwem jest ogłaszanie
          > prawdziwych nazwisk i danych osobistych na anonimowym forum bez względu jak
          > bydlak je zdobył. Czy dostał je od ciebie w prywatnej korespondencji, czy
          > znalazł je zupełnie przez przypadek, czy włamał się na twoje konto nie
          powinno
          > to mieć żadnego wpływu na ocenę tak płytkiego chama.
          > I jeszcze jedno: Zdobycie twojego nazwiska adresu, telefonu, imion twoich
          > dzieci, gdzie chodza do skoly, gdzie pracujesz itd jest niesamowicie łatwą
          > sprawą. Dlatego wy musicie bezwzględnie walczyć z kretynami którzy sobie na
          > ogłaszanie takich informacji pozwolą, jeśli nie chcecie czytać o sobie na
          tym
          > właśnie forum.
          >
          > W stanie Pensylwania w USA żyje grupa ludzi którzy nazywają się Amish. Oni
          mają
          >
          > taki zwyczaj traktowania ludzi którzy przez swoje zachowanie przynoszą wstyd
          > temu malutkiemu społeczeństwu. Oni “Shone” takiego człowieka na za
          > wsze. Polega
          > to na ignorowaniu go jakby zupełnie nie istniał.
          >
          > pzdr.
          >

Wlasnie doszlam do wniosku ze oni sa nienormalni. Przynajmniej niektorzy. Zaden
          normalny czlowiek tak nie postepuje. Juz sie niczemu nie dziwie i wszystko
          rozumiem. To chorzy psychicznie, i tyle.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4544197
          • kingfish Re: +++++++++++DO Wszystkch I do ANI+++++++++++++ 07.02.03, 01:45
            _helga napisała:

> kingfish napisała:
            >
            > > Nie chodzi o sposób zdobycia tych danych. Bydlactwem jest ogłaszanie
            > > prawdziwych nazwisk i danych osobistych na anonimowym forum bez względu j
            > ak
            > > bydlak je zdobył. Czy dostał je od ciebie w prywatnej korespondencji, czy
            > > znalazł je zupełnie przez przypadek, czy włamał się na twoje konto nie
            > powinno
            > > to mieć żadnego wpływu na ocenę tak płytkiego chama.
            > > I jeszcze jedno: Zdobycie twojego nazwiska adresu, telefonu, imion twoich
            > > dzieci, gdzie chodza do skoly, gdzie pracujesz itd jest niesamowicie łatw
            > ą
            > > sprawą. Dlatego wy musicie bezwzględnie walczyć z kretynami którzy sobie n
            > a
            > > ogłaszanie takich informacji pozwolą, jeśli nie chcecie czytać o sobie na
            >
            > tym
            > > właśnie forum.
            > >
            > > W stanie Pensylwania w USA żyje grupa ludzi którzy nazywają się Amish. Oni
            >
            > mają
            > >
            > > taki zwyczaj traktowania ludzi którzy przez swoje zachowanie przynoszą wst
            > yd
            > > temu malutkiemu społeczeństwu. Oni “Shone” takiego człowieka
            > na za
            > > wsze. Polega
            > > to na ignorowaniu go jakby zupełnie nie istniał.
            > >
            > > pzdr.
            > >
            >
            > Wlasnie doszlam do wniosku ze oni sa nienormalni. Przynajmniej niektorzy.
            Zaden
            >
            > normalny czlowiek tak nie postepuje. Juz sie niczemu nie dziwie i wszystko
            > rozumiem. To chorzy psychicznie, i tyle.
            >
            > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            f=299&w=4544197"t
            > arget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            f=299&w=4544197</a
            > >

A ja myślę ze admin ich wyśmieje bo wysyłanie Faxow jest samo w sobie legalne,
            zresztą tak jak chyba ogłaszanie czyjegoś nazwiska. Co to za szantaż który
            grozi ogłoszenie czegoś co jest chyba legalne do ogłoszenia?

Nie wiem co ten fax zawierał ale z tego co widzę działalność niektórych
            forumowiczow jest tylko paskudnym chamstwem!
            • _helga Re: +++++++++++DO Wszystkch I do ANI+++++++++++++ 07.02.03, 02:47
              Ania ci bzdury opowiada, Kingfish. Oni sie po prostu z realu znaja. Z tego co
              zrozumialam z tej wymiany ognia, to Tyu od dluzszego czasu jak to sie
              mowi "czul miete" do Miriam, a jak mu nie wyszlo, to zaczal ja dreczyc, w
              realu. Potem byl rozejm, potem (chyba Hiacynt z Danutka?) namowili Tyu do
              napadniecia na Miriam na forum ze Perla to jej kochanek, ona sie zdenerwowala i
              wyslala jakis fax do szefa Tyu z propozycja, zeby Tyu sie od niej odczepil. To
              Tyu do jej szefa wyslal fax, ze swieta prawde napisal o tym kochanku i ma
              dowody. Po drodze okazalo sie ze jeszcze wczesniej byly jakies akcje z Tyu
              maszerujacym z donosami za Miriam, z kolei do jej firmy. Za co Perla mu chcial
              dac po gebie na forum.

Wyglada na to, ze Tyu rzeczywiscie zostal podpuszczony, potem sytuacja wymknela
              sie spod kontroli. W miedzyczasie Tyu Miriam przeprosil i sie calkiem z forum
              wycofal, ale to tylko wzmoglo rozwscieczenie tych idiotow i jak sam widzisz,
              juz sie o niczym innym nie rozmawia, jak o szczegolach zycia emocjonalnego i
              intymnego Miriam i Tyu. Im kto mniej ich zna, tym ma wiecej do powiedzenia.
              Aktualnie "kwiatuszki" szantazuja Agore SA na forum o forum zeby Perle
              zabanowac bo jak nie, to jej pokaza.

A najlepsze, ze choc ich perla prosil, to nie chca przestac. A on im wprost
              powiedzial, ze szkodza swemu przyjacielowi Tyu, bo cala jego firma siedzi na
              forum i to czyta. Bezwzgledne lobuzy, i tyle.
              • kingfish W takim razie jeszcze jedno pytanie:?? 07.02.03, 03:03
                Czy ktoś zna wiek tych osób? Czy jest między nimi osoba która ma ponad 16 lat?
                To jest chyba nie możliwe? Nie mogę sobie wyobrazić żeby dorosła osoba pisała
                faksy do kogoś miejsca zatrudnienia z pretensjami że ktoś tam pracujący nazwał
                kogoś kochankiem?

Ja w to nie wierzę!

Jeśli to są dorosłe osoby to ja już tego chamstwem bym nie nazwał. To jest
                niedorozwinięcie umysłowe.
                • _helga Re: W takim razie jeszcze jedno pytanie:?? 07.02.03, 03:17
                  kingfish napisała:

> Czy ktoś zna wiek tych osób? Czy jest między nimi osoba która ma ponad 16
                  lat?
                  > To jest chyba nie możliwe? Nie mogę sobie wyobrazić żeby dorosła osoba pisała
                  > faksy do kogoś miejsca zatrudnienia z pretensjami że ktoś tam pracujący
                  nazwał
                  > kogoś kochankiem?
                  >
                  > Ja w to nie wierzę!
                  >
                  > Jeśli to są dorosłe osoby to ja już tego chamstwem bym nie nazwał. To jest
                  > niedorozwinięcie umysłowe.
                  >
                  >
                  >
                  No szczerze mowiac ja bym nie wysylala. Mysle ze ja ponioslo na zasadzie ze ja
                  przedtem dreczyl, cos tam bylo o telefonach, przychodzeniu do jej firmy itd. I
                  pewnie sie wnerwila. Potem od do jej szefa wyslal fax ze ona ma kochanka a on
                  moze mu to udowodnic. Najprawdopodobniej teraz obie firmy nic innego nie robia,
                  tylko studiuja forum. Tak czy inaczej Tyu ja przeprosil i sie wycofal, a ta
                  banda juz ktorys dzien z kolei omawia nie swoje sprawy. Ostatnie stadium
                  podgladactwa. Tez mysle ze to juz nawet chamstwo nie jest. Jak przeczytalam
                  post nurniego na forum o forum, szantazujacy adminoow ze maja zrobic porzadek z
                  Perla, bo on im inaczej krzywde zrobi, to doszlam do podobnych wnioskow. To nie
                  sa chamy tylko albo narkomani albo chorzy psychicznie. Ale moze masz racje, to
                  nie choroba tylko niedorozwiniecie. HEheheeeh.

A jaki z tego wniosek? Ze bycie piekna kobieta to zaden miod, a szczegolnie,
                  jak sie ta kobieta da obejrzec. Gdyby lazila w burce to byloby jej moze lepiej
                  w zyciu, hihih.
                  • kingfish Re: W takim razie jeszcze jedno pytanie:?? 07.02.03, 03:35
                    _helga napisała:

> kingfish napisała:
                    >
                    > > Czy ktoś zna wiek tych osób? Czy jest między nimi osoba która ma ponad 16
                    > lat?
                    > > To jest chyba nie możliwe? Nie mogę sobie wyobrazić żeby dorosła osoba pis
                    > ała
                    > > faksy do kogoś miejsca zatrudnienia z pretensjami że ktoś tam pracujący
                    > nazwał
                    > > kogoś kochankiem?
                    > >
                    > > Ja w to nie wierzę!
                    > >
                    > > Jeśli to są dorosłe osoby to ja już tego chamstwem bym nie nazwał. To jest
                    >
                    > > niedorozwinięcie umysłowe.
                    > >
                    > >
                    > >
                    > No szczerze mowiac ja bym nie wysylala. Mysle ze ja ponioslo na zasadzie ze
                    ja
                    > przedtem dreczyl, cos tam bylo o telefonach, przychodzeniu do jej firmy itd.
                    I
                    > pewnie sie wnerwila. Potem od do jej szefa wyslal fax ze ona ma kochanka a on
                    > moze mu to udowodnic.

No niewiem kto co napisal i z jakiego powodu ale: Co to pracodawce obchodzi ze
                    ktos ma kochanke/ka, nawet jesli jest na to dowod, hihihi?
                    Juz sobie to wyobrazam:" Szanowny Panie Dyrektorze nie chcę Pana niepokoić ale
                    jest to moim obowiązkiem. Jeden z Pana pracowników, Jan Kowalski, jest
                    niewierny swojej żonie. Mam na to dowody i tylko dlatego postanowiłem Pana o
                    tym powiadomić"

Najprawdopodobniej teraz obie firmy nic innego nie robia,
                    >
                    > tylko studiuja forum. Tak czy inaczej Tyu ja przeprosil i sie wycofal, a ta
                    > banda juz ktorys dzien z kolei omawia nie swoje sprawy. Ostatnie stadium
                    > podgladactwa. Tez mysle ze to juz nawet chamstwo nie jest. Jak przeczytalam
                    > post nurniego na forum o forum, szantazujacy adminoow ze maja zrobic porzadek
                    z
                    >
                    > Perla, bo on im inaczej krzywde zrobi, to doszlam do podobnych wnioskow.

Admin sie tez usmieje!

To nie
                    >
                    > sa chamy tylko albo narkomani albo chorzy psychicznie. Ale moze masz racje,
                    to
                    > nie choroba tylko niedorozwiniecie. HEheheeeh.
                    >
                    > A jaki z tego wniosek? Ze bycie piekna kobieta to zaden miod, a szczegolnie,
                    > jak sie ta kobieta da obejrzec. Gdyby lazila w burce to byloby jej moze
                    lepiej
                    > w zyciu, hihih.

smile\\
                    Lece na mecz
                    ><
                    • _helga Re: W takim razie jeszcze jedno pytanie:?? 07.02.03, 03:37
                      kingfish napisała:

> _helga napisała:
                      >
                      > > kingfish napisała:
                      > >
                      > > > Czy ktoś zna wiek tych osób? Czy jest między nimi osoba która ma pona
                      > d 16
                      > > lat?
                      > > > To jest chyba nie możliwe? Nie mogę sobie wyobrazić żeby dorosła osob
                      > a pis
                      > > ała
                      > > > faksy do kogoś miejsca zatrudnienia z pretensjami że ktoś tam pracują
                      > cy
                      > > nazwał
                      > > > kogoś kochankiem?
                      > > >
                      > > > Ja w to nie wierzę!
                      > > >
                      > > > Jeśli to są dorosłe osoby to ja już tego chamstwem bym nie nazwał. To
                      > jest
                      > >
                      > > > niedorozwinięcie umysłowe.
                      > > >
                      > > >
                      > > >
                      > > No szczerze mowiac ja bym nie wysylala. Mysle ze ja ponioslo na zasadzie z
                      > e
                      > ja
                      > > przedtem dreczyl, cos tam bylo o telefonach, przychodzeniu do jej firmy it
                      > d.
                      > I
                      > > pewnie sie wnerwila. Potem od do jej szefa wyslal fax ze ona ma kochanka a
                      > on
                      > > moze mu to udowodnic.
                      >
                      >
                      > No niewiem kto co napisal i z jakiego powodu ale: Co to pracodawce obchodzi
                      ze
                      > ktos ma kochanke/ka, nawet jesli jest na to dowod, hihihi?
                      > Juz sobie to wyobrazam:" Szanowny Panie Dyrektorze nie chcę Pana niepokoić
                      ale
                      > jest to moim obowiązkiem. Jeden z Pana pracowników, Jan Kowalski, jest
                      > niewierny swojej żonie. Mam na to dowody i tylko dlatego postanowiłem Pana o
                      > tym powiadomić"
                      >
                      >
                      >
                      >
                      >
                      > Najprawdopodobniej teraz obie firmy nic innego nie robia,
                      > >
                      > > tylko studiuja forum. Tak czy inaczej Tyu ja przeprosil i sie wycofal, a t
                      > a
                      > > banda juz ktorys dzien z kolei omawia nie swoje sprawy. Ostatnie stadium
                      > > podgladactwa. Tez mysle ze to juz nawet chamstwo nie jest. Jak przeczytala
                      > m
                      > > post nurniego na forum o forum, szantazujacy adminoow ze maja zrobic porza
                      > dek
                      > z
                      > >
                      > > Perla, bo on im inaczej krzywde zrobi, to doszlam do podobnych wnioskow.
                      >
                      > Admin sie tez usmieje!
                      >
                      >
                      >
                      > To nie
                      > >
                      > > sa chamy tylko albo narkomani albo chorzy psychicznie. Ale moze masz racje
                      > ,
                      > to
                      > > nie choroba tylko niedorozwiniecie. HEheheeeh.
                      > >
                      > > A jaki z tego wniosek? Ze bycie piekna kobieta to zaden miod, a szczegolni
                      > e,
                      > > jak sie ta kobieta da obejrzec. Gdyby lazila w burce to byloby jej moze
                      > lepiej
                      > > w zyciu, hihih.
                      >
                      > smile\\
                      > Lece na mecz
                      > ><
                      >

GO AND WIN!
                      (i nie daj sie zabicsmile><
        • Gość: Ania Re: +++++++++++DO Wszystkch I do ANI+++++++++++++ IP: *.upc.chello.be 07.02.03, 01:16
          kingfish napisała:

> Nie chodzi o sposób zdobycia tych danych. Bydlactwem jest ogłaszanie
          > prawdziwych nazwisk i danych osobistych na anonimowym forum bez względu jak
          > bydlak je zdobył. Czy dostał je od ciebie w prywatnej korespondencji, czy
          > znalazł je zupełnie przez przypadek, czy włamał się na twoje konto nie
          powinno
          > to mieć żadnego wpływu na ocenę tak płytkiego chama.
          > I jeszcze jedno: Zdobycie twojego nazwiska adresu, telefonu, imion twoich
          > dzieci, gdzie chodza do skoly, gdzie pracujesz itd jest niesamowicie łatwą
          > sprawą. Dlatego wy musicie bezwzględnie walczyć z kretynami którzy sobie na
          > ogłaszanie takich informacji pozwolą, jeśli nie chcecie czytać o sobie na
          tym
          > właśnie forum.
          >
          > W stanie Pensylwania w USA żyje grupa ludzi którzy nazywają się Amish. Oni
          mają
          >
          > taki zwyczaj traktowania ludzi którzy przez swoje zachowanie przynoszą wstyd
          > temu malutkiemu społeczeństwu. Oni “Shone” takiego człowieka na za
          > wsze. Polega
          > to na ignorowaniu go jakby zupełnie nie istniał.
          >
          > pzdr.
          >

Zgadzam sie ,z tym,ze ktos te dane udostepnil ,chodzi mi w tej chwili o dane
          Patory.Chcialam zasygnalizowac jakie to moze byc latwe.Ale kogo masz ignorowac
          gdy dane ujawniono pod nickiem,ktory pojawil sie tylko na te okolicznosc i
          pozniej jeszcze ze dwa razy?Skad moge wiedziec kto ma kontakty w gazecie?
          Facet sie zalogowal podal dane a potem wrocil do starego nicka i czesc.
          • kingfish Do Ani 07.02.03, 01:36
            Gość portalu: Ania napisał(a):

>
            > Zgadzam sie ,z tym,ze ktos te dane udostepnil ,chodzi mi w tej chwili o dane
            > Patory.Chcialam zasygnalizowac jakie to moze byc latwe.Ale kogo masz
            ignorowac
            > gdy dane ujawniono pod nickiem,ktory pojawil sie tylko na te okolicznosc i
            > pozniej jeszcze ze dwa razy?Skad moge wiedziec kto ma kontakty w gazecie?
            > Facet sie zalogowal podal dane a potem wrocil do starego nicka i czesc.

Aniu nie wiem dokładnie kto o kim i kiedy napisał bo naprawdę nie śledzę
            waszych rozmów.
            Znalazłem jeden post w którym ktoś najwyraźniej zdobył nazwisko drugiej osoby i
            groził że to ogłosi na forum.
            Oczywiście że nic nie zrobisz z anonimowym chamem ale czy zauważyłaś że wy nic
            nie robicie z otwartym takim postępowaniem? Dlatego też zasługujecie sobie na
            takie końcowe wyniki!
    • _helga Pamietam:( 06.02.03, 22:55
      Przede wszystkim milo mi ze cie widzesmile) Pisujesz troche rzadziej niz kiedys, a
      szkoda. Te kilka ostatnich dni to kompletne dno. "Ujawnianie" cudzego nazwiska
      i maila to jak sie okazuje jeszcze nic, choc juz wtedy nie bylam w stanie
      zrozumiec jak mozna cos takiego akceptowac. Teraz na porzadku dnia jest kto z
      kim sypia, a kto nie sypia. Bardzo prywatne sprawy. I rzeczywiscie to jest to
      samo srodowiskosad
      • Gość: Perła pytanie do Helgi jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 23:09
        czy też uważasz, że Hiacynt chamem jest? najgorszym, bo społecznym własnie.

Perła
        • _helga Re: pytanie do Helgi jest 07.02.03, 00:03
          Gość portalu: Perła napisał(a):

> czy też uważasz, że Hiacynt chamem jest? najgorszym, bo społecznym własnie.
          >
          > Perła

Toz to napisalam.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4538012

Widzisz, Perla, ja naprawde uwazam ze w cudzych sprawach prywatnych z realu
          osoby trzecie nie powinny zupelnie sie wypowiadac. Dlatego sie nie wlacze do
          waszej klotni za nic w swiecie, po prostu napisalam co mysle i wiecej uwazam po
          prostu nawet nie wypada. Teraz z kolei probuje przekonac Snajpera na fof ze ta
          klotnia calkiem zaspamowala forum i zeby ograniczac sie do mniejszej ilosci
          watkow. Zdaje sobie sprawe ze jestes zmeczony, bo chyba jestes w tej chwili
          jedyna osoba, ktora probuje w realu ratowac co sie da. Jestes wziety w dwa
          ognie, pomiedzy realem a imbecylami forumowymi, ale i tak cie poprosze, zebys
          nie zakladal nowych watkow na ten temat. Niech to wszystko wroci do wlasciwych
          rozmiarow, i tutaj, i przede wszystkim w realu.

Powodzenia zycze w twoich staraniach, zalaczam wyrazy sympatii.
          • Gość: Perła Re: pytanie do Helgi jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 01:31
            _helga napisała:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
            >
            > > czy też uważasz, że Hiacynt chamem jest? najgorszym, bo społecznym własnie
            > .
            > >
            > > Perła
            >
            > Toz to napisalam.
            >
            > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            f=13&w=4538012"ta
            > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4538012</a>
            >
            > Widzisz, Perla, ja naprawde uwazam ze w cudzych sprawach prywatnych z realu
            > osoby trzecie nie powinny zupelnie sie wypowiadac. Dlatego sie nie wlacze do
            > waszej klotni za nic w swiecie, po prostu napisalam co mysle i wiecej uwazam
            po
            >
            > prostu nawet nie wypada. Teraz z kolei probuje przekonac Snajpera na fof ze
            ta
            > klotnia calkiem zaspamowala forum i zeby ograniczac sie do mniejszej ilosci
            > watkow. Zdaje sobie sprawe ze jestes zmeczony, bo chyba jestes w tej chwili
            > jedyna osoba, ktora probuje w realu ratowac co sie da. Jestes wziety w dwa
            > ognie, pomiedzy realem a imbecylami forumowymi, ale i tak cie poprosze, zebys
            > nie zakladal nowych watkow na ten temat. Niech to wszystko wroci do
            wlasciwych
            > rozmiarow, i tutaj, i przede wszystkim w realu.
            >
            > Powodzenia zycze w twoich staraniach, zalaczam wyrazy sympatii.
            >
            >

Dziekuję Helgo, przynajmniej Ty rozumiesz mnie. Tak, w dwa ognie. To imbecyle
            są. Chca utopić tyu zupełnie. Ale ja uratuję go. Przynajmniej spróbuję. Dla
            zasad po prostu. Bo tyu, jako tyu tu, to też matołek był.
            Dobrze jest z Tobą pogadać, z uczciwą osobą właśnie.

Perła

• _helga Re: pytanie do Helgi jest 07.02.03, 01:38

> _helga napisała:
              >
              > > Gość portalu: Perła napisał(a):
              > >
              > > > czy też uważasz, że Hiacynt chamem jest? najgorszym, bo społecznym wł
              > asnie
              > > .
              > > >
              > > > Perła
              > >
              > > Toz to napisalam.
              > >
              > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
              > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a>
              > f=13&w=4538012"ta
              > > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4538
              > 012</a>
              > >
              > > Widzisz, Perla, ja naprawde uwazam ze w cudzych sprawach prywatnych z real
              > u
              > > osoby trzecie nie powinny zupelnie sie wypowiadac. Dlatego sie nie wlacze
              > do
              > > waszej klotni za nic w swiecie, po prostu napisalam co mysle i wiecej uwaz
              > am
              > po
              > >
              > > prostu nawet nie wypada. Teraz z kolei probuje przekonac Snajpera na fof z
              > e
              > ta
              > > klotnia calkiem zaspamowala forum i zeby ograniczac sie do mniejszej ilosc
              > i
              > > watkow. Zdaje sobie sprawe ze jestes zmeczony, bo chyba jestes w tej chwil
              > i
              > > jedyna osoba, ktora probuje w realu ratowac co sie da. Jestes wziety w dwa
              >
              > > ognie, pomiedzy realem a imbecylami forumowymi, ale i tak cie poprosze, ze
              > bys
              > > nie zakladal nowych watkow na ten temat. Niech to wszystko wroci do
              > wlasciwych
              > > rozmiarow, i tutaj, i przede wszystkim w realu.
              > >
              > > Powodzenia zycze w twoich staraniach, zalaczam wyrazy sympatii.
              > >
              > >
              >
              > Dziekuję Helgo, przynajmniej Ty rozumiesz mnie. Tak, w dwa ognie. To imbecyle
              > są. Chca utopić tyu zupełnie. Ale ja uratuję go. Przynajmniej spróbuję. Dla
              > zasad po prostu. Bo tyu, jako tyu tu, to też matołek był.
              > Dobrze jest z Tobą pogadać, z uczciwą osobą właśnie.
              >
              > Perła
              >

Nie chce cie martwic, ale nurni ze snajperem zrobili wlasnie akcje na forum o
              forum. Nurni napisal tam post, z ktorego wynika ze jestes dlugotrwalym
              szantazysta, a post sie konczy szantazem pod adresem samej Agory, ze jak Agora
              nie zrobi z toba porzadku, to on zrobi krzywde Agorze:

"zastrzegam sobie prawo poczynienia dalszych krokow
              wraz z poinformowaniem o zaistnialej na portalu GW sytacji
              wszystkich dostepnych mi srodkow masowego przekazu"

Jesli mozna poradzic, to sie tam zglos i grzecznie zostaw swoj email zeby
              admini sie mogli z toba skontaktowac, jakby co. I nie trac energii na dyskusje
              z tym zakladem psychiatrycznym, bo szkoda na to czasu.
              • Gość: Ania Re:Zwracam uwage po raz enty IP: *.upc.chello.be 07.02.03, 01:44
                Nurni nie wymienil zadnego nicka.A o tym co sie tu dzieje to wszyscy wiedza od
                dawna.Ktos chyba czyta te forum do cholery skoro zdjeli Perle watek.I idz
                zobacz co jest napisane w tym twoim watku o spamie.
                Naucz sie czytac,przestan klamac,przestan pic ,przestan brac narkotyki
                przestan macic,przestan pisac bzdury.
                Albo idz sie leczyc.
                .
                • _helga Aniu. 07.02.03, 01:48
                  Idz poprzec swoich kolegow, snajpera i nurniego. Zajmuja sie w tej chwili
                  szantazowaniem Agory SA. Jak rozumiem, chodzi wam o zabanownie perly, tak?
                  Prosze nie kieruj do mnie postow, bo mysle ze komunikacja miedzy nami jest w
                  tej chwili niemozliwa.
                  • Gość: Ania Re: Aniu. IP: *.upc.chello.be 07.02.03, 01:52
                    _helga napisała:

> Idz poprzec swoich kolegow, snajpera i nurniego. Zajmuja sie w tej chwili
                    > szantazowaniem Agory SA. Jak rozumiem, chodzi wam o zabanownie perly, tak?
                    > Prosze nie kieruj do mnie postow, bo mysle ze komunikacja miedzy nami jest w
                    > tej chwili niemozliwa.
                    >
                    Nie wiem o co chodzi.Spytaj Nurniego.I przestan pisac idiotyzmy,ze chodzi o
                    ban.Wiesz dobrze i admini wiedza,ze ban dziala pol godziny a pozniej klient od
                    nowa pisze z proxy.
                    Skoro pytasz to odpowiadam,w miare grzecznie.
                • Gość: Perła Re:Zwracam uwage po raz enty IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 01:53
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> Nurni nie wymienil zadnego nicka.A o tym co sie tu dzieje to wszyscy wiedza
                  od
                  > dawna.Ktos chyba czyta te forum do cholery skoro zdjeli Perle watek.I idz
                  > zobacz co jest napisane w tym twoim watku o spamie.
                  > Naucz sie czytac,przestan klamac,przestan pic ,przestan brac narkotyki
                  > przestan macic,przestan pisac bzdury.
                  > Albo idz sie leczyc.
                  > .

Aniu, twoje doświadczenia z terapii grupowej tu na nic są. To kryminalna sprawa
                  jest. Prawo sprawiedliwe acz bezwględne jest.
                  Sędzia to nie ktoś, kto wysłucha Cię, że problemy do dzisiaj masz, bo Twój pies
                  jak miałas 10 lat, lalkę Twą zgryzł po prostu.

Perła
                  • Gość: Ania Re:Zwracam uwage po raz enty IP: *.upc.chello.be 07.02.03, 01:56

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                    >
                    > > Nurni nie wymienil zadnego nicka.A o tym co sie tu dzieje to wszyscy wiedz
                    > a
                    > od
                    > > dawna.Ktos chyba czyta te forum do cholery skoro zdjeli Perle watek.I idz
                    > > zobacz co jest napisane w tym twoim watku o spamie.
                    > > Naucz sie czytac,przestan klamac,przestan pic ,przestan brac narkotyki
                    > > przestan macic,przestan pisac bzdury.
                    > > Albo idz sie leczyc.
                    > > .
                    >
                    > Aniu, twoje doświadczenia z terapii grupowej tu na nic są. To kryminalna
                    sprawa
                    >
                    > jest. Prawo sprawiedliwe acz bezwględne jest.
                    > Sędzia to nie ktoś, kto wysłucha Cię, że problemy do dzisiaj masz, bo Twój
                    pies
                    >
                    > jak miałas 10 lat, lalkę Twą zgryzł po prostu.
                    >
                    > Perła

A juz mialam isc spac a tu leci kabarecik na nowo.Perla pisz dalej poswiece Ci
                    jeszcze z pietnascie minut.
              • Gość: Perła nurni grozi Michnikowi? IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 01:47
                _helga napisała:

>
                > Nie chce cie martwic, ale nurni ze snajperem zrobili wlasnie akcje na forum o
                > forum. Nurni napisal tam post, z ktorego wynika ze jestes dlugotrwalym
                > szantazysta, a post sie konczy szantazem pod adresem samej Agory, ze jak
                Agora
                > nie zrobi z toba porzadku, to on zrobi krzywde Agorze:
                >
                > "zastrzegam sobie prawo poczynienia dalszych krokow
                > wraz z poinformowaniem o zaistnialej na portalu GW sytacji
                > wszystkich dostepnych mi srodkow masowego przekazu"
                >
                > Jesli mozna poradzic, to sie tam zglos i grzecznie zostaw swoj email zeby
                > admini sie mogli z toba skontaktowac, jakby co. I nie trac energii na
                dyskusje
                > z tym zakladem psychiatrycznym, bo szkoda na to czasu.

Oni chyba zimę mają ciężka i w ZK chcą przeczekać ją. Najpierw jeden napastuje
                kobietę w realu, potem obraża ją publicznie. A teraz nurni z takimi
                pomówieniami do Michnika... Ja wiem, że na dworcu teraz zimno jest, ale bez
                przesady właśnie.

Perła
                • Gość: snajper Nie tylko !!!! IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 01:51

> _helga napisała:
                  >
                  > >
                  > > Nie chce cie martwic, ale nurni ze snajperem zrobili wlasnie akcje na foru
                  > m o
                  > > forum. Nurni napisal tam post, z ktorego wynika ze jestes dlugotrwalym
                  > > szantazysta, a post sie konczy szantazem pod adresem samej Agory, ze jak
                  > Agora
                  > > nie zrobi z toba porzadku, to on zrobi krzywde Agorze:
                  > >
                  > > "zastrzegam sobie prawo poczynienia dalszych krokow
                  > > wraz z poinformowaniem o zaistnialej na portalu GW sytacji
                  > > wszystkich dostepnych mi srodkow masowego przekazu"
                  > >
                  > > Jesli mozna poradzic, to sie tam zglos i grzecznie zostaw swoj email zeby
                  > > admini sie mogli z toba skontaktowac, jakby co. I nie trac energii na
                  > dyskusje
                  > > z tym zakladem psychiatrycznym, bo szkoda na to czasu.
                  >
                  > Oni chyba zimę mają ciężka i w ZK chcą przeczekać ją. Najpierw jeden
                  napastuje
                  > kobietę w realu, potem obraża ją publicznie. A teraz nurni z takimi
                  > pomówieniami do Michnika... Ja wiem, że na dworcu teraz zimno jest, ale bez
                  > przesady właśnie.
                  >
                  > Perła

Nie tylko Michnikowi. Grozi także Bushowi, Putinowi oraz Rywinowi. Skoro Heldze
                  wierzysz, to i mnie uwierz. wink))

Snajper.
                  • Gość: Perła o nie Snajper IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 01:58
                    Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
                    >
                    > > _helga napisała:
                    > >
                    > > >
                    > > > Nie chce cie martwic, ale nurni ze snajperem zrobili wlasnie akcje na
                    > foru
                    > > m o
                    > > > forum. Nurni napisal tam post, z ktorego wynika ze jestes dlugotrwaly
                    > m
                    > > > szantazysta, a post sie konczy szantazem pod adresem samej Agory, ze
                    > jak
                    > > Agora
                    > > > nie zrobi z toba porzadku, to on zrobi krzywde Agorze:
                    > > >
                    > > > "zastrzegam sobie prawo poczynienia dalszych krokow
                    > > > wraz z poinformowaniem o zaistnialej na portalu GW sytacji
                    > > > wszystkich dostepnych mi srodkow masowego przekazu"
                    > > >
                    > > > Jesli mozna poradzic, to sie tam zglos i grzecznie zostaw swoj email
                    > zeby
                    > > > admini sie mogli z toba skontaktowac, jakby co. I nie trac energii na
                    >
                    > > dyskusje
                    > > > z tym zakladem psychiatrycznym, bo szkoda na to czasu.
                    > >
                    > > Oni chyba zimę mają ciężka i w ZK chcą przeczekać ją. Najpierw jeden
                    > napastuje
                    > > kobietę w realu, potem obraża ją publicznie. A teraz nurni z takimi
                    > > pomówieniami do Michnika... Ja wiem, że na dworcu teraz zimno jest, ale be
                    > z
                    > > przesady właśnie.
                    > >
                    > > Perła
                    >
                    > Nie tylko Michnikowi. Grozi także Bushowi, Putinowi oraz Rywinowi. Skoro
                    Heldze
                    >
                    > wierzysz, to i mnie uwierz. wink))
                    >
                    > Snajper.

Heldze bym powierzył nawet swoje konto. To najuczciwsza osoba tu jest.
                    Tobie nie mogę wierzyć. Za dużo kłamiesz po prostu. Za dużo Snajper. Ja
                    wyrozumiały jestem. Ale bez przesady.

Perła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka