sz0k 08.08.08, 19:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=83100415&a=83135643 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: Ufff, zdąrzyli 08.08.08, 22:27 znowu jakies mendy doniosly..swoj nabial na tacy. to forum juz padlina smierdzi..co wpis to ktos sie obraza. jednego czego nie znosze to ujawniania nazwisk i danych z realu,reszta niech leci,jak kabarecik ale mozemy sie wogole wyniesc na osla ,tam juz nas nie skosza.w koncu wolno tam zakladac watki i rozmawiac ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a mialo byc tak dobrze 08.08.08, 22:53 melord napisała: > bez ingerencji cenzury... bylo,dopoki grupa paszteciary z pieskami tu nie wdepneli. tym wlasnie konczy sie kazde forum,jak te wyjce syjonistyczne wdepna. wszystko ich razi,procz wlasnego chamstwa oczywiscie no i kazdy oprocz nich powinien sie stosowac do jakis blizej nieokreslonych regul gry,a im zostawic sie powinno zielone swiatlo i buldozer. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: a mialo byc tak dobrze 08.08.08, 22:56 mozna zrozumiec,ze im sie nudzi i guza szukaja ale dlaczego swoich "zalatwiaja" wojna w gminie wyznaniowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a mialo byc tak dobrze 08.08.08, 22:58 melord napisała: > mozna zrozumiec,ze im sie nudzi i guza szukaja ale dlaczego > swoich "zalatwiaja" > wojna w gminie wyznaniowej??? no swoi jak najbardziej sie nie lubia,szczegolnie jak o berlo popularnosci walcza,bo z pieknoscia troche gorzej to wyglada w ich wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a mialo byc tak dobrze 08.08.08, 23:18 na okraglaki twoje nie wlazilismy, i tez ci je zamkneli.... ty to w jakichs zludzeniach zyjesz, rochellino.... ciagle szukasz winy za wlasne niepowodzenia u zydow, a nigdy u siebie.... cusik fiznieta letko jestes, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a mialo byc tak dobrze 08.08.08, 23:20 vicky-swiatjestokragly.blogspot.com/ To goooooooowno (pardon my French) tez ci zamkneli Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A prościej 08.08.08, 23:23 byłoby zamknąć osobę,która takie łayno produkuje absztyfikant napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: A prościej 08.08.08, 23:28 off_nick napisała: > byłoby zamknąć osobę,która takie łayno produkuje > > > absztyfikant napisał: absztyfikant rozne badziewie pisze ....ale od razu go zamykac???? niech lazi i zglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A prościej 08.08.08, 23:38 jakie straszne badziewie by nie pisal, bambusie, to tymczasem zadnego forum mu nie zamkneli.... nie mowiac juz o 3 i blogu... )) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A prościej 08.08.08, 23:52 Ale zabanowali mnie na BW • Forum "Arabia Saudyjska" • Forum ארץ-ישראל "ErecIsrael" Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A prościej 09.08.08, 15:55 dana33 napisała: > jakie straszne badziewie by nie pisal, bambusie, to tymczasem > zadnego forum mu nie zamkneli.... nie mowiac juz o 3 i blogu... )) ty chyba nigdy nie mialas blogu na google,ze piszesz takie glupoty,ale pocieszaj sie pociaszaj..zwazywszy,ze moj nowy blog,nie nadzorowany przez was sobie zupelnie dobrze radzi..i tez jest na google. nareszcie mozna porozmawiac bez opieki ubecji koszernej i ludzie to sobie cenia,a przeniesc blog nie jest problemem,bo sama sejfujesz to wiesz to,ze mi zamkneli fora jest twoja robota,bo nigdy nie znosilas konkurencji..przy niej smierdzisz na odleglosc wlasnie. ciesz sie protekcja twoich kolesiow,ale gdzie indziej od razu nie komu innemu a tobie drzwi zostawaly zamykane.. tu krolujesz,ale co to za krolestwo to kazdy widzi...gooomniano-koszerne,czyli twoj balkonik bis Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Niezbyt 09.08.08, 16:58 intensywne a i twórcze te Wasze rozmówki są na guglowym blogu skoro tutaj się wyżywacie jad sącząc antysemicki. Zamknięcie Twoich "forów" zawdzieczasz sama sobie i Twojej kompaniji. I pomyśleć,że nie tak dawno przodkowie Twoi porywali dzieciątka żydowskie aby krew z nich utoczyć dla poprawienia smaku makowca. vicky17 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
0gorkova Re: Niezbyt 09.08.08, 17:28 off_nick napisała: > I pomyśleć,że nie tak dawno przodkowie Twoi porywali dzieciątka > żydowskie aby krew z nich utoczyć dla poprawienia smaku makowca. Do ciasta czy do maku tę krew trzeba dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Niezbyt 09.08.08, 17:37 off_nick napisała: > I pomyśleć,że nie tak dawno przodkowie Twoi porywali dzieciątka > żydowskie aby krew z nich utoczyć dla poprawienia smaku makowca. > > a twoi przodkowie w gestapo sluzyli i pilnie posylali co poniektorych na wywczasy . widac wlasnie ten sam zapal w tobie idiotko. czemu gdzie jestem to nie twoj zasmarkany interes,a ze blog mi idzie dobrze to wlasnie powod,ze was tam nie ma. smieszy mnie to ciagle wtykanie waszych dlugich nosow w nie swoje sprawy,a jak widac wasze sprawy zasmarkaly sie podobnie do ich wesolych propagandystow. jedno co osiagneliscie to exodus madrych ludzi z kazdego forum ,ale nie osiagneliscie poza tym zadnych korzysci dla sprawy moskolandu. nie ma fora w polsce czy na swiecie,ktory nie publikuje tzw.antysemickich tekstow,a te swiadcza o tym,ze wasza propagadna jak i wy jest do doopy,a izrael w opinii swiatowej jest najbardziej nielubianym panstwem na swiecie. nu to macie co chcieliscie a to,czy mnie cos zamknieto w gie wu jest tak samo wazno jak ilosc pchel na twoich psach.. a tera odmarsz do budy i poszczekaj wesolo. > > nie pamietam, zebym uzyla jakies wulgarne slowa.... nu, ale moglo sie i mnie zdarzyc...z cyklu jak byc dama bedac pasztetem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant "exodus madrych ludzi" 09.08.08, 17:42 Ciotka, na drugi raz uprzedzaj, ok? Przez ciebie poparzylem sie kawa Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Oj Ty, 09.08.08, 18:03 z Ciebie politolog jak z koziej d*py pudernica, ale wierna Moskala uczennica. Tak 3maj... vicky17 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A prościej 09.08.08, 18:25 rochellinska...... opowiadac o tym blogu to ty mozesz..... nu, ja tez moge opowiadac, ze mam blog, o ktorym ty nie wiesz, i gdzie pisze o tobie co mi sie chce... )) pewnie ze mam, a co? nie moge? ))) natomiast co do mojego nieznoszenia konkurencji, ruchellino ty moja ukochana ponad wszystko, to o czym ty mowisz????? ja mialam kiedykolwiek konkurencje? w tobie????? nu, ty juz zupelnie stracilas mozliwosc realnego oceniania sytuacji.... ja nie mam zadnej konkurencji.... nigdy nie mialam... ja jestem absolutnie bezkonkurencyjna.... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: a mialo byc tak dobrze 08.08.08, 23:50 vicky17 napisała: > bylo,dopoki grupa paszteciary z pieskami tu nie wdepneli. > tym wlasnie konczy sie kazde forum... ...gdzie paszteciarstwo okrąglackie "zdąrzy" wdepnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a mialo byc tak dobrze 08.08.08, 23:55 jaceq napisał: > > > ...gdzie paszteciarstwo okrąglackie "zdąrzy" wdepnąć. > > ja sie wyrobem pasztetu nie zajmuje jacusiu..to twoi sie bawia w wypieki z realu. nie ze mna te glupie numery . Odpowiedz Link Zgłoś