Gość: Tomek IP: *.gazeta.pl 16.04.01, 11:28 Na kogo bedziedzie glosowac w nastepnych wyborach na prezydenta! Ja na Olechowskiego i mam nadzieje , ze to on zostanie prezydentem A wy na kogo bedziecie glosowac? Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek L Re: OLECHOWSKI NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 16.04.01, 11:34 5 lat to sporo czasu wiele sie moze jeszcze zmienic wiec za wczesnie by mowic na koko bede glosowal. A kto twoim zdaniem wystartuje A kto twoim zdaniem wystartuje w przyszlych wyborach poza Olechowskim rzecz jasna ? Pozdrawiam Marek maras@z.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: OLECHOWSKI NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 16.04.01, 11:42 Gość portalu: Marek L napisał(a): > 5 lat to sporo czasu wiele sie moze jeszcze zmienic wiec za wczesnie by mowic > na koko bede glosowal. A kto twoim zdaniem wystartuje A kto twoim zdaniem > wystartuje w przyszlych wyborach poza Olechowskim rzecz jasna ? > > Pozdrawiam > Marek > maras@z.pl wystapi kwasniewski, olechowski, krzaklewski,walesa sadze ze miedzy nimi rozegra sie walka Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: OLECHOWSKI NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!! 16.04.01, 12:06 Pozdrawiam. Tomaszu,wydaje mi sie,ze troche przedwczesne to pytanie.Lecz nie przeszkadza sobie pospekulowac.Mysle,ze masz na mysli-aktualne odczucia. Ja osobiscie widze,ze z tych wymienionych osöb to startowac bedzie tylko pan Olechowski.Obecny prezydent juz nie bedzie kandydowal,Lech Walesa musial by naprawde nie miec rozeznania lub miec zlych doradcöw.Marian Krzaklewski musial by sie zmienic o 180 stopni. Napewno majä szanse wylonic sie nowi kandydaci -tak tez sie stanie.Pan Olechowski nie wygra wyboröw i nie zostanie prezydentem. Jesli mi nie wierzysz-to prosze przeczytaj möj temat: www.wprost tytul "Donald Tusk -wielka szansa dla Polski " -tam przestrzegalem UNIE WOLNOSCI przed wyborami.Nie pomylilem sie,tak sie stalo . pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w tempo Re: OLECHOWSKI NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.04.01, 15:00 Gość portalu: Tomek napisał(a): > wystapi kwasniewski, olechowski, krzaklewski,walesa sadze ze miedzy nimi rozegr > a sie walka Zapomniałeś o Lepperze i Ikonowiczu - jeśli SLD po wygranych wyborach dalej będzie prowadzić awuesowską politykę gospodarczej rozpierduchy, to stołek prezydenta któremuś z nich przylgnie do dupy - będzie tyle bezrobotnych, że KOB-y (komitet obrany bezrobotnych) skupiać będą połowę narodu, zaraz potym wejdą do parlamentu, jako niekwestionowana większość parlamentarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmal Re: OLECHOWSKI NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 16.04.01, 12:48 Pozostaje mi mieć nadzieję, że jednak do tego nie dojdzie. Prezydentem nie może być ktoś bez własnego zdania, Pan olechowski w każdym systemie czuje się dobrze, ma bardzo elastyczny kręgosłup. Każdy byłby lepszym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: OLECHOWSKI NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 16.04.01, 14:07 W tym momencie najlepszym kandydatem na prezydenta bylby rzeczywiscie Andrzej Olechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKEN ReTYLKO MILLER!!!!! IP: *.97.252.64.snet.net 16.04.01, 15:07 Jako jedyny w Polsce polityk "z jajami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJacek Re: Ja Jacek na PREZYDETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 16.04.01, 22:09 Mysle ze jestem idealnym kandydatem! Nie uwiklany w AFERY Nie bylem AGENTEM Jestem zdrowy!(zaswiadczenie lekarskie) Mam wolny czas,znam jezyki,mam tytul MGR. Poglady lewicowo-prawicowe Chcial bym zarobic pare zlotych! OBIECUJE NIKOMU NIE ZASZKODZI!!!!!!!!!!! PS.Wyglad reprezentacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ja Jacek na PREZYDETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.caen.iufm.fr 25.04.01, 23:32 Bede glosowac na Jacka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Ja Jacek na PREZYDETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.01, 23:38 Gość portalu: Anka napisał(a): > Bede glosowac na Jacka!!!!!!!!! Ja tez przekaze swöj glos na JaJacka. Lecz dlaczego nie wstäpisz do NASZEJ PARTII. JaJacek jest pomyslodawcä POLSKIEJ PARTII WIRTUALNEJ.Zglos sie do Nas. Wtedy bedziemy mieli wieksze szanse. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś