19.08.04, 21:01
Chcialam prosic o opinie na temat Debridatu tych którzy go brali, a cierpią
na postać zaparciową ZJN. Czy on wogóle dziala? Biore 3 razy dziennie
Debridat, 2* Lakcid i przed mam brac przed snem Valdisept.Lekarka stwierdzila
ze minie troche czasu znim zacznie dzialac, jesi wogóle zacznie, bo nie na
wszystkich dziala.
Obserwuj wątek
    • majkaa18 Re: DEBRIDAT 19.08.04, 23:16
      ja mam postac biegunkowa i biore go od jakiegos czasu.na razie chyba zbyt
      krotko zeby byly jakies efekty, ale z tego co wiem,to bardzo dobry lek. jesli
      nie podziala polecam duspatalin. powodzenia:)
    • halka4 Re: DEBRIDAT 23.08.04, 13:16
      Wiem, że nie na temat piszę. Chciałabym jednak Cię zapytać, czy u Ciebie stolce
      są cieńsze niż normalnie, czy masz wzdęcia i gazy oraz jak jelita zachowują się
      w czasie miesiączki. Pytam, gdyż sama w tym czasie bardzo cierpię. Mam
      odbijanie, ogromne wzdęcia. Wszystko to powoduje ból. Ból jest trochę mniejszy
      jak uda mi się pójść do WC. Niestety zwłaszcza w tym czasie jest to bardzo
      trudne. Nawet jeśli już uda mi się opróżnić to przed mam bardzo silne skurcze.
      • majkaa18 Re: DEBRIDAT 27.08.04, 17:48
        no sa chybaciensze...wiem wiem,nie umiem tego okreslic:/ gazy mam, w czasie
        miesiaczki mam 3 razy wieksza biegunke i wieksze gazy i wzdecia..dlatego nie
        cierpie tego,szczegolnie, gdy jestem w szkole..
      • lena_22 Re: DEBRIDAT 30.08.04, 16:53
        Nie zauwazylam takich objawów za to po jedzeniu i wzieciu tabletki mam tak
        jakby "gulgotanie" w jelitach i zolądku. Jestem typem mieszanym i w czasie
        miesiaczki mam rozwolnienie chociaz normalnie cierpie na zaparcia. Jesli chodzi
        o wzdecia to od czasu kiedy biore Debridat mam z nimi jakby mniejszy problem
        chociaz gazów nie jest mniej. Tak wogóle to kończe wlasnie 2gie opakowanie.
        • halka4 Re: DEBRIDAT 31.08.04, 20:11
          Znam osobę, która brała Debridat, Duspatalin i coś jeszcze przez kilka
          miesięcy. Ostatnio jak ją widziałam mówiła, że jest już dobrze.
    • majkaa18 Re: DEBRIDAT 03.09.04, 23:32
      biore juz jakis czas i biegunka minela;) do tego seroxat, pewnie jakis wplyw
      tez ma. i 3 razy dziennie omega 3;)
    • rogalik86 Re: DEBRIDAT 16.11.04, 16:53
      czesc;) mam 18 lat,mam stwierdzona nerwice jelit czyli zespol nadwrazliwego
      jelita.biore debridat 3 razy dziennie od ponad 10 dni i jest mi o niebo
      lepiej.praktycznie po niecalym tygodniu minely wszystkie moje objawy ,w tym
      mdlosci,i w ogole.ja jestem z niego bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka