julutek 25.03.05, 17:49 Czy ktoś mi może powiedzieć w jaki sposób dodajecie do tekstu zdjęcia swoich pociech?Iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: POMOCY!!!! 26.03.05, 01:24 Wejdż na forum "ZOBACZCIE" tam załóż "nowy wątek". Do Twojego postu będą dodane 3 miejsca na umieszczenie tam pliku ze zdjęciem, tzn. że mogą być przesyłane tylko 3 zdjęcia w jednym poście. Zdjęcie musi spełniać wymagania: 64 kB i 700 pikseli - większe nie. Jak już w ramce napiszesz, co chciałaś nam przekazać i dołączysz w wybranych miejscach pliki ze zdjęciami, to wyślij i daj na wstrzymanie. Czasami trzeba poczekać ładnych parę godzin, aby zdjęcia się ukazały. Jak już je znajdziesz na forum ZOBACZCIE, to wejdź na forum EDZIECKO OD KUCHNI. Odpowiedz Link
lila1974 Re: POMOCY!!!! 26.03.05, 01:38 Teraz, już o umieszczaniu zdjęć. 1. skopiuj adres swojego postu z forum ZOBACZCIE 2. wejdź w Moje forum i znajdź na dole miejsce na sygnaturkę. 3. teraz wpisz tam: <a href="tu wklejasz ten zapisany link">tu wpiszujesz napis</a> np. u mnie wyglądało to tak: Koni i Kornelka wszystko pisz w jednym ciągu, komputer sam zrobi z tym porządek Jak już wpisałaś to na EDZIECKU OD KUCHNI poćwicz Odpowiedz Link
julutek Re: POMOCY!!!! 26.03.05, 14:46 Serdeczne dzięki za podpowiedż.Mam nadzieję że udało mi sie to zrobic. Wesołych świat i mokrego dyngusa.Iza Odpowiedz Link
julutek Re: POMOCY!!!! 26.03.05, 19:15 Już są zdjęcia moich córek.Jeszcze raz serdeczne dzięki za pomoc!!! Odpowiedz Link
lila1974 Re: POMOCY!!!! 27.03.05, 10:58 Cieszę się, że mogłam pomóc. A dziewczyny masz fajniutkie. Odpowiedz Link
izka2609 Re: POMOCY!!!! 29.03.05, 14:53 Cześć dziewczyny!Teraz nie jestem już julutek(zmieniłam sobie link)ale nadal to ja i moje córeczki Odpowiedz Link