bonia2 13.03.07, 11:12 Mam pracować po 12 godz.co drugi dzień. Myślicie ze to jest doby układ ( co drugi dzien mogę spedzac cały z dziecmi).Tylko czy bedę miała siłe. A moze któraś z was tak pracuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonia2 Re: 12h 14.03.07, 13:52 No to chyba podejmę tą prace.Ja mam również pracowac w niedzielę. Ale nie to jest problemem obawiałam się ze na drugi dzień bedę wykonczona ( to moja pierwsza praca po 5-letniej przerwie).Pozdrawiam. Odpowiedz Link
magic411 Re: 12h 14.03.07, 12:29 Ja w tym ukladzie pracuje od 10 lat. Mam dwóch synów i nie wyobrażam sobie ,że musiałabym chodzic do pracy codziennie. Wszystkie sprawy moge pozałatwiac w wolne dni- bez konieczności brania urlopu. Urlop mam wtedy na wypoczynek i wyjazd - a nie na załatwianie codziennych spraw. Jest to dla mnie idealne wyjscie ,gdyz dojezdżam do pracy ponad godzine / a w godzinach szczytu nawet więcej/ . Nawet gdy dzieci chorują- muszę im zapewnic opiekę np babci czy opiekunki tylko 2 lub 3 razy w tygodniu, w pozostałe dni jestem razem z nimi. Pracuje równiez w soboty - ale mi to nie przeszkadza ,gdyz mąż ma wszystkie soboty wolne. Odpowiedz Link