jowitaiczterykoty 18.04.09, 08:11 w temacie proponuję wpisać miejscowość i nazwę szpitala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowitaiczterykoty Gdańsk - Szpital Św. Wojciecha na Zaspie 18.04.09, 08:12 I doba - woda do zwilżania ust II doba - woda do picia do woli III doba - kleik i sucharki i woda do oporu IV doba - dieta lekkostrawna Odpowiedz Link
driadea Katowice, CSK Ligota 19.04.09, 11:06 0 doba - woda do woli I doba - woda do woli II doba - kleik, woda, bułka z masłem III doba - dieta lekkostrawna I tona antybiotyków Odpowiedz Link
laminja warszawa, żelazna 20.04.09, 11:50 6 godzin bez picia. Potem woda. Po 24 godzinach sucharki, po 48 normalne lekkostrawne jedzenie. Odpowiedz Link
wrednamadzia Łódź, ICZMP 20.04.09, 12:58 0 doba - od 18:00 tylko woda 1 doba - nic doustnie 2 doba - kleik 3 doba - dieta lekkostrawna Odpowiedz Link
carmita80 Re: Łódź, ICZMP 23.04.09, 21:10 Normalna dieta czyli to co wybralam, mialam antybiotyki i zle sie czulam wiec nie zjadlam, po chwili ktos przyszedl zapytac co maja zrobic mi w kuchni, moze jakas ulubiona potrawe. podziekowalam i powiedzialam, ze nie mam apetytu, ale nastepny posilek juz zjadlam. To byl zwykly szpital, tyle ze za granica. Odpowiedz Link
alusia255 Re: Łódź, ICZMP 25.04.09, 13:41 Po cesarce woda i pytali, czy chce zrobic mi herbatki, wieczorem pytali, czy chce kolacje ale ja nie chcialam, a od rana juz normalne sniadanko, obiad z dwoch dan itd. Po 3 dobach poszlam do domu. Tez zwykly szpital za granica. Odpowiedz Link