ad.87 28.12.12, 13:04 Witajcie, moja córeczka Maja ma 7 mcy i za dwa tygodnie operacja w IMiD. Dowiedzialam sie wlasnie, ze operowac ma dr Mydlak - czy ktos mial z num stycznosc??? Prosze Was o opinie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werakala Re: dr Mydlak 30.12.12, 14:33 Witam! W kontaktach personalnych to bardzo sympatyczna osoba. Zawsze bardzo pomocny, nigdy nie pozostaje obojętny na małego pacjenta, bardzo się stara. Jeżeli chodzi o umiejętności chirurgiczne, to nie operował mojego dziecka, ale słyszałam, że jest dobry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ad.87 Re: dr Mydlak 30.12.12, 14:50 bardzo Ci dziekuje za opinie! dr Mydlak przyjmowal nas w przychodni i byl super mily, ale nie wiem nic o jego umiejetnosciach chrurgicznych. Dziekuje Odpowiedz Link
macca4 Re: dr Mydlak 30.12.12, 20:13 Od kiedy my jeździmy do IMID (2007/2008) już tam pracował. Operował na początku chyba zwykle z dr Surowcem. Chyba większość operacji rozszczepowych jest przeprowadzana przez 2 osoby więc nie mam pewności czy może operować sam. Ale może jako główny operujący? Odpowiedz Link
ad.87 Re: dr Mydlak 30.12.12, 20:38 Hej bardzo Ci dziekuje:) Wiem, ze operacje sa dalej przeprowadzane przez dwoch chirurgow, a glownym ma byc dr Mydlak.Kiedy nas przyjmowal byl przesympatyczny, dziekuje za wszelkie info i prosze o jeszcze :) Odpowiedz Link