mamamoniki 10.07.06, 14:51 Czy ktoś zna godnego polecenia logopedę zajmującego się dziećmi z rozszczepem i przyjmującego na terenie Warsawy lub okolic (najchętniej prywatnie)? Aneta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u.too Re: logopeda 10.07.06, 16:37 pani Radkowska można umówić się na Gardenii lub na Koziej tel. są gdzieś na forum spróbuj wyszukać Odpowiedz Link
martinimartini Re: logopeda 10.07.06, 19:18 jeszcze są panie pracujące z dziećmi w Otwocku. jeśli dojazd do Otwocka nie jest dla ciebie problemem to wybierz się tam na zwiady, albo jeszcze lepiej zadzwoń, poproś o rozmowę z jakims logopedą i pogadaj. nawet jeśli nie da się z kasy chorych to gdzieś te panie prowadzą pewnie prywatną praktykę. www.futurekids.neostrada.pl/noble/terapeuci.htm ja zetknęłam się kiedyś z p. Galerą i wydaje mi się ok. Odpowiedz Link
mamamoniki Re: logopeda 13.07.06, 14:14 Bardzo dziękuję za podpowiedzi.Choć moja córcia jeszcze nie mówi ani nie ma zszytego podniebienia bardzo chciałabym aby logopeda obejrzał ją - może można już ćwiczyć . Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link
u.too Re: logopeda 13.07.06, 14:25 w takim razie umów się u pani Radkowskiej w instytucie, powinna już wrócić z urlopu, pozdrowienia Odpowiedz Link
ania-bor Re: logopeda 01.08.06, 11:05 Są ćwiczenia, które wykonuje się jeszcze przed zszyciem podniebienia, polegają na odpowiednim masażu języka 3-4 razy dziennie. Później dochodzi masaż dziąseł, okolic ust, żuchwy itp. Im wcześniej odwiedzimy logopedę tym lepiej dla naszej pociechy. Odpowiedz Link