Gość: joseph IP: 212.182.102.* 21.02.02, 23:17 mam nadzieję na na fali popularności Władcy Pierścieni, nakręcą jako prequel do trylogii - Hobbita, który jest chyba bardziej widowiskowy i pełen humoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greyrat Re: hobbit 21.02.02, 23:23 Gość portalu: joseph napisał(a): > mam nadzieję na na fali popularności Władcy Pierścieni, nakręcą jako prequel do > > trylogii - Hobbita, który jest chyba bardziej widowiskowy i pełen humoru. przy całym moim ciepłym uczuciu do Hobbita:BARDZIEJ WIDOWISKOWY???....a nakręcic pewnie nakręcą-i dobrze ;)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: hobbit IP: *.rz.bauboden.com 22.02.02, 15:05 greyrat napisał(a): > Gość portalu: joseph napisał(a): > > > mam nadzieję na na fali popularności Władcy Pierścieni, nakręcą jako prequ > el do Tez mam taka nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadorn Re: hobbit IP: *.speed.planet.nl 22.02.02, 16:18 Hobbit z cala pewnoscia nie jest bardziej widowiskowy. Za to na pewno weselszy. Tez jestem ciekawy kiedy wreszcie nakreci ktos( pewnie z Hollywood) film. Pozdrawiam Arkadorn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchdaci Re: hobbit IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 20:07 Ja również ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: hobbit IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 20:45 Ja również mam taką nadzieję, choć Hobbita czytać dopiero zacząłem, a tylko film animowany z Władcą oglondałem... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: hobbit 05.04.02, 19:51 ja mam w ogole wrazenie (przed chwila znowu przeczytalem hobbita), ze latwiej bedzie go nakrecic. i od razu bedzie mozna zawrzec praktycznie wszystkie watki ksiazkowe w filmie. ze trzy godziny by to zajelo, ale chyba do mniejszej liczby rzeczy ludzie by sie przyczepiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwe Re: hobbit IP: *.netland.gda.pl 05.04.02, 20:24 to będzie kapitalny film dla dzieci! Mam nadzieje, ze nikt tego nie schrzani. Odpowiedz Link Zgłoś