Gość: Krukilis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 16:25 Co sadzicie o tej ksiazce? Jak dla mnie rewelacja! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastard_bloodwritten Re: Amnesia Moon 27.10.04, 13:21 czytałem. rewelacyjna książka. ciekaw jestem pozostałych pozycji autora. ten klimat czy coś zupełnie innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
taki.jeden.tetrix Re: Amnesia Moon 27.10.04, 16:23 bastard_bloodwritten napisał: > czytałem. rewelacyjna książka. ciekaw jestem pozostałych pozycji autora. ten > klimat czy coś zupełnie innego ? Lethem jest zdecydowanie godzien uwagi, przy czym BARDZO polecam krótkie formy (i czytanie w oryginale :) - moim zdaniem polskie tłumaczenie Amnesii jest morderstwem dokonanym na książce...). Był o nim na początku tego miesiąca (chyba) wątek na Książkach, ale przez wzgląd na dwie lewe ręce linka nie zapodam :) Pozdrowienia tj Odpowiedz Link Zgłoś
braineater mówisz i masz:) 27.10.04, 20:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=16422532&a=16422532 Pozdrowienia:) braineater aka prawa.ręka.jedynego.tetrixa Odpowiedz Link Zgłoś