jutka1 22.01.04, 15:33 czym sie rozni BMW 320i coupé od BMW 525i? z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ro-bert Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 15:51 jutka1 napisała: > czym sie rozni BMW 320i coupé od BMW 525i? > > z gory dziekuje :) Tak najprosciej mowiac (wersja dla muszek:)) to pierwsza cyfra oznacza wielkosc auta ("trojka" jest mniejsza od "piatki") dwie ostatnie pojemnosc silnika ("20" ok. 2 litrow, "25" okolo 2,5 litra) Osobiscie polecam 740... ladne, duze ale utrzymac toto moze chyba najwyzej jakis wlasciciel dobrze prosperujacej knajpy :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 16:12 ro-bert napisał: > Tak najprosciej mowiac (wersja dla muszek:)) ******** jedyna osoba, ktora zalapala!! :))))))))))) to pierwsza cyfra oznacza > wielkosc auta ("trojka" jest mniejsza od "piatki") dwie ostatnie pojemnosc > silnika ("20" ok. 2 litrow, "25" okolo 2,5 litra) ********* aaaaa. ok. rozumiem. jak dlugo beemki sa na dobrym chodzie? > Osobiscie polecam 740... ladne, duze ale utrzymac toto moze chyba najwyzej > jakis wlasciciel dobrze prosperujacej knajpy :) ************ nie jestem wlascicielem dobrze prosperujacej knajpy, wiec sobie odpuszcze.... ;)))))) poza tym do sprzedania sa te dwa modele, o ktorych nadmienilam.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: prosba o informacje -- Basie przepraszam...... 22.01.04, 16:16 jutka1 napisała: > ro-bert napisał: > > > Tak najprosciej mowiac (wersja dla muszek:)) > ******** > jedyna osoba, ktora zalapala!! :))))))))))) **************************************** Basiu, przepraszam Cie, nie doczytalam.... to Ty pierwasza zalapalas.... Tak czy owak, moj nowy przydomek nadalam sobie po tym jak Don napisal, ze "dla przyjemnosci bzykaja sie tylko muchy" bzzzzzzzzzz ;))))))))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: prosba o informacje -- Basie przepraszam..... 22.01.04, 16:21 nie tylko zalapalam, ale od razu wiedzialam, ze wiesz co to przyjemnosc :)))) Odpowiedz Link
ro-bert Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 16:46 jutka1 napisała: > jak dlugo beemki sa na dobrym chodzie? Oj dlugo, dlugo... najlepszy tego przyklad stoi u mnie w garazu... Odpowiedz Link
basia553 Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 16:19 nie znam sie na autach, nie znam na BMW choc od lat nimi jezdze, ale mysle, ze coupe jest bardziej sportowe, co oznacza niewygode dla pan, maly bagaznik :((( a ta piatka to lemuzyna, solidne duze bydle co spala kupe benzyny. Ja jezdze limuzyna i sobie bardzo chwale. Jutka, kup sobie BMW, nie pozalujesz!! Czy to nowe auta czy uzywane? Jak nowe, to ciekawa jestem ile dostaniesz rabatu. Ja na moje dostalam 18%, ale podobno teraz daja mniej. Odpowiedz Link
ertes Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 16:24 Chcesz dolaczyc do grona dresiarzy? Odpowiedz Link
jutka1 oooo ertes sie obudzil! :)) oraz wiek limuzyn :))) 22.01.04, 16:28 Marze o tym zeby zostac dresiarzem!!! ;))))) 525i jest z 96 roku a 325i z 94 czy na odwrot, nie pamietam, a teraz nie moge sprawdzic bo elektroniczne ogloszenia nie dzialaja do 17:00. Basiu, po kupnie banga olufssena to na nowa lemuzyne mnie nie stac! :))) Odpowiedz Link
xurek Jutka, czy nie byloby lepiej 22.01.04, 16:31 za ta cene cos mniejszego, mniej prestizowego ale za to nowego? Stare lubi sie psuc - mowie z doswiadczenia :))) Twoja rozsadna Mutti :))) Odpowiedz Link
basia553 Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 16:34 Bei Mersedez Weggeworfen! Przylaczam sie dio Xurka: jak nie jestes mechanikiem samochodowym, daj sobie spoköj z takimi wiekowymi autami! Ja moje ostatnie sprzedalam po 8 latach ze strachu przed naprawami, a Ty chcesz takie kupic? Nowe, albo roczne - jesli wiesz kto i jak tym rocznym jezdzil. Odpowiedz Link
jutka1 Macie racje........ 22.01.04, 16:42 dam se spokoj - nie mam czasu ani forsy zeby ladowac w naprawy... a na nowa beemke mnie nie stac, to juz poczekam z zakupem do powrotu do Heimatu..... Wielke dzieki :) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Macie racje........ 22.01.04, 17:00 hmm... a w PL ci drozej nie wyjdzie? ja sie nie znam... ja ABS z poduszka powietrzna myle... ale u nas w zasciankowie to ludzie do zgnilej zachodnej jewropy jezdza i tam kupuja;) znajomi wlasnie przywiezli sobie lagunke... niby wlasnie leciwa... ale po sprawdzeniu okazalo sie, ze daj Boze zeby te mniej leciwe w tak dobry stanie byly!:) no i musisz pomyslec czy bedziesz w Pl za gotowke kupowac czy w kredyciku... jak kredycik to stale zatrudnienie, udokumentowane przychody i cala masa bzdetow... skutecznie zniechecajacych:) tylko, ze BMW to w PL tacy ze zlotymi lancuchami, dresem i giwera jezdza... aaaa i koniecznie lysa pale musisz miec;)))) alibo... zrob sie na blondi z czarnymi pasemkami, zloto od stop do glow, stringi na (_!_), mini do warg, kozaczki do mini... biustu nie poprawiaj wystarczy... dekolt do pempka... roz na twarz, tipsy taaakie dluuugie i kolorowe...i od biedy ujdziesz;))))) a.:)) P.S. mam nadzieje, ze nie zrazilam;)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Macie racje........ anitko :)))) 22.01.04, 17:23 BMW to na pewno sobie w PL nie sprawie!! :)))) a zapytalam o te modele bo zobaczylam 2 ogloszenia tu w robocie o sprzedazy uzywanych..... Odpowiedz Link
ani-ta Re: Macie racje........ anitko :)))) 22.01.04, 17:27 ja tez nie;) ogloszenia tez lubie;))) jeszcze bardziej lubie... jak ktos sie tlumaczy;)) <CMOOOOOK> nie nerwujsia! przeca wiesz... a.:)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Macie racje........ anitko :)))) 22.01.04, 17:57 a wlasnie ze wcale sie nie nerwowalam :)))))) ha! :) Odpowiedz Link
ani-ta jutko!!!!!!!! :)))) 22.01.04, 18:01 zobacz co sobie sroka wlasnie kupila;)))) www.allegro.pl/show_item.php?item=20111110 a.:)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: jutko!!!!!!!! :)))) 22.01.04, 18:10 pikne, pikne :))) jakos sie tych ebay-ow i allegro-w jeszcze nie naumialam... moze dobrze to pioniondza nie spendze, jak mawiaja na grinpojncie ;)) Odpowiedz Link
ani-ta Re: jutko!!!!!!!! :)))) 22.01.04, 18:15 ja sie naumialam:))) i trace... regularnie raz w miesiacu jakies max. 50zl;))) eszzzzz... te szalenstwa!!!!!!!!!!:))))))))))))))))) juz mam pikny pierscien... tyle, ze 3 numery za duzy;)))) ale nic to... sie zmniejszy...:))))) i numerkow nauczy... kiedys...:))) a.:)) Odpowiedz Link
ertes Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 16:43 Dobrze mowia. Stare BMW nie jest jak wino. Kup sobie japonca. Bedziesz jezdzic nastepne 100 lat. Odpowiedz Link
xurek Japoniec = 100 lat minus 94 :))) 22.01.04, 16:50 Nasza 6-letnia Toyota Carina Combi wlasnie zaczela sie psuc. Wysiadlo servolenkung (pojecia nie mam co to po polsku). Koszty naprawy w CH - od 3'000 CHF. Xurek Odpowiedz Link
ertes Re: Japoniec = 100 lat minus 94 :))) 22.01.04, 16:55 Za mocno krecisz kierownica ;) Odpowiedz Link
xurek jedyne czym ja krece 22.01.04, 16:58 to tylek jak wsiadam do autobusu :))). Kierownica kreci maz, ale moze rzeczywiscie za mocno. Teraz wiem na kogo te koszty zwalic - musi pokryc ze swoich zaskorniakow a nie rodzinnej kasy. Dzieki za porade, maz pewnie tez Ci podziekuje :))) Xurek Odpowiedz Link
maria421 Re: jedyne czym ja krece 22.01.04, 17:28 Jutus, jak sie nie obrocisz.... Za stare BMW przywiezione zza granicy musisz zaplacic duze clo. Za nowy samochod bedziesz musiala placic w Polsce strasznie wysokie ubezpieczenie. A nie mozesz zostac w Paryzu i dalej metrem jezdzic? Odpowiedz Link
jutka1 Re: jedyne czym ja krece - Mario :) 22.01.04, 17:55 maria421 napisała: > Jutus, jak sie nie obrocisz.... > > Za stare BMW przywiezione zza granicy musisz zaplacic duze clo. ********* po 1 maja 2004 juz nie.... :))))))) > Za nowy samochod bedziesz musiala placic w Polsce strasznie wysokie > ubezpieczenie. ********* Swiete slowa! czyli kupie dwuletni albo roczny, ale to juz w PL.... > A nie mozesz zostac w Paryzu i dalej metrem jezdzic? ********* wiec na razie zostane w Paryzu i bede nadal jezdzic metrem, a bryke (zna sie to mlodziezowe slownictwo ;))))) kupie po powrocie do Heimatu :))) Odpowiedz Link
basia553 Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 18:13 Czy ja cos przegapilam? Twöj powröt do Heimatu jest postanowiony? Nie do wiary, po tylu latach chcesz sie spowrotem przestawiac??? Odpowiedz Link
jutka1 Re: prosba o informacje ws. samochodow 22.01.04, 18:16 basia553 napisała: > Czy ja cos przegapilam? Twöj powröt do Heimatu jest postanowiony? > Nie do wiary, po tylu latach chcesz sie spowrotem przestawiac??? ********* hahahahahahahaha :)))))) Glab! ;)))))) Owszem, powrot jest postanowiony, teraz mysle nad data.... Przestawiac sie nie musze, bo ja tak czesto jezdze, ze tak jakbym jedna noga w Paryzu a druga w Heimacie. Dom na mnie czeka, i kominek, i przyszly pies i przyszly kot, i areal, i sad, i.... buuuuuuuuuuuu tesknie!!!!! a moze by z tego tematu zrobic watek obok? Odpowiedz Link
maria421 Jutki powrot do Heimatu 22.01.04, 18:23 Jutus, obojetnie jaka bryke sobie strzelisz na ten powrot do Heimatu, ja Cie bardzo prosze, Ty sie natychmiast w tym Heimacie do internetu podlacz, bo my tu uschniem... A nie zal Ci Paryza? Mnie by chyba zal bylo. Piekne miasto. A Francja jest cudownym krajem. Jednym z krajow w ktorych chcialabym mieszkac. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutki powrot do Heimatu -- jestem debilem 22.01.04, 18:54 Mario na wszelki wypadek z gory i z dolu przepraszam.... :))))))) maria421 napisała: > Jutus, obojetnie jaka bryke sobie strzelisz na ten powrot do Heimatu, ja Cie > bardzo prosze, Ty sie natychmiast w tym Heimacie do internetu podlacz, bo my tu uschniem... ******** Mario!! slodka jestes! :))))) Toz ja tam jestem podlaczona!! pisalam przeciez w czasie urlopu swiateczno- noworocznego :)))) > A nie zal Ci Paryza? Mnie by chyba zal bylo. Piekne miasto. A Francja jest > cudownym krajem. Jednym z krajow w ktorych chcialabym mieszkac. ******** Mnie sie cos w mozgu porobilo ze duze miasta mnie bardzo mecza. MNIE - do niedawna niewyobrazajaca sobie mieszkania gdzie indziej niz w duzym miescie! Paryz jest piekny, Francja jest piekna, ale zawsze moge tu wrocic w odwiedziny... A w domu sie tu nie czuje - jest to miejsce ktore znam dobrze, jest tu ladnie i wygodnie, ale .... no wlasnie... wiecej na watku obok :))) Odpowiedz Link
starypierdola informacje ws. samochodow 22.01.04, 19:47 Jutka, ja do PL nie wracam, jeden z powodow to to ze jestem "obcokrajowiec". ALe jesli Ty wracasz i checesz kupic samochod do uzywania w Polsce to wiekszosc z powyzszych lat jest bezuzyteczna. 1. Jako "przesiedleniec" mozesz (chyba?) przywiezc do PL auto jakie chcesz; czyli clo sie nie liczy 2. Z wzglednie dobrym BMW bedziesz celem zlodzieji, wlamywaczy i innego tatalajstwa. 3. Naprawy beda Cie kosztowaly fortune. 4. Zobacz czym jezdza ludzie w Polsce, jakie auta tam najczesciej kradna a jakie nie, jake da sie latwo naprawic, itd.... i wybierz takie jakie sprawi Ci najmniej zachodu jednoczesnie zaspokajajac potrzeby. A jak mieszkasz na wsi to moze lepiej kup traktor?? :)) SP Odpowiedz Link
ertes Re: informacje ws. samochodow 22.01.04, 20:04 A widziales Stary zeby placic clo przy przeprowadzce z Montany na FLoryde? Polska za 99 dni bedzie czlonkiem Unii panie. Wiesz, w Polsce juz jezdzi troche wiecej marek jak syrenki i fiaciki hehe. Odpowiedz Link
starypierdola Re: informacje ws. samochodow 22.01.04, 20:15 Ertes, Jak sie przeprowadzisz do innego stanu to zobaczysz czy sie placi, czy nie. Syrenek ani Fiacikow nie proponuje, chyba ze akurat takie sei Jutce podobaja.. Jak bym tam mieszkal to nie chcial bym sie caly czas trzasc czy juz mi auto ukradli / okradli czy moze jeszce nie. !Hasta luego Amigo! Odpowiedz Link
pimpus-sadelko ja też , ja też 22.01.04, 20:20 widzę że tutaj same fachury, więc i ja może się zapytam, poradzcie co ma kupić kotek lubiący wozić swoje sympatie :-) Odpowiedz Link
atomek56 Re: ja też , ja też 22.01.04, 20:23 pimpus-sadelko napisał: > widzę że tutaj same fachury, więc i ja może się zapytam, poradzcie co ma kupić > kotek lubiący wozić swoje sympatie :-) najlepiej samolot;))) Odpowiedz Link
pimpus-sadelko Re: ja też , ja też 22.01.04, 20:34 atomku widzę że ty też jesteś kotkiem na tym forum, razem jest weselej a dziadkowie są wyrozumiali ;-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: ja też , ja też 22.01.04, 20:36 pimpus-sadelko napisał: > atomku widzę że ty też jesteś kotkiem na tym forum, > razem jest weselej a dziadkowie są wyrozumiali ;-) ********** a czy atomek to nie byla czasem malpka? as per (zna sie te lacine :)))) Tytus Romek i A'tomek? witaj na forum atomku :) Odpowiedz Link
atomek56 Re: ja też , ja też 22.01.04, 20:39 jutka1 napisała: > pimpus-sadelko napisał: > > > atomku widzę że ty też jesteś kotkiem na tym forum, > > razem jest weselej a dziadkowie są wyrozumiali ;-) > ********** > a czy atomek to nie byla czasem malpka? as per (zna sie te lacine :)))) Tytus > Romek i A'tomek? > > witaj na forum atomku :) bingo :))))) Odpowiedz Link
atomek56 Re: ja też , ja też 22.01.04, 20:42 pimpus-sadelko napisał: > atomku widzę że ty też jesteś kotkiem na tym forum, > razem jest weselej a dziadkowie są wyrozumiali ;-) witaj pimpusiu :)) Odpowiedz Link
ani-ta Re: informacje ws. samochodow 22.01.04, 20:24 w PL kradna wszystko rowno co sie ukrasc da;) wie nie ma co... tak czy siak bedzie sie trzasc:) pomysl z traktorem uwazam za trafiony tym bardziej ze hektar ma... wiec go obrobic bedzie musiala;) w PL jst wsiejski dojezdzania na pole maluchem... przeto i maluch powinien byc;) jak ktos sie chce w krajobraz wtopic... to powinien wasy zapuscic, gumofilce odziac i z kosa na pole popylac;) jak w linku kolezanki zjawy co to sie gdzie na forum pojawil i do dzis dzien sen mi z oczu spedza;))) a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: informacje ws. samochodow -- anita :)))) 22.01.04, 20:33 ani-ta napisała: > jak ktos sie chce w krajobraz wtopic... to powinien wasy zapuscic, gumofilce > odziac i z kosa na pole popylac;) ********** swietny pomysl tak tez i postapie!!!! a wasy sobie dokleje :)))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: informacje ws. samochodow -- anita :)))) 22.01.04, 20:38 jutus;) doklejaj;) czy masz juz pomysl co z tym hektarem zrobic? wiesz... co to za sadem jest? bo wiesz... te kozy to na prawde tanio wychodza...!!! a prawie nic nie kosztuja... robic przy nich prawie nie trzeba... a i mleczko zdrowe bedziesz miala... i skorke... i miesko;) i zajecie jakies:)) nie mozna tak... od pracoholizmu do emerytury z marszu ... bo to wiesz... zle sie konczy... a stopniowo przy kozach... to nawet nie poczujesz;) a.:)) P.S. gdzies w starym kompie mialam link... ale chyba 1 sztuka to jakies 150zl kosztuje... na moje oko to niezbyt wiele;) Odpowiedz Link
ertes Re: informacje ws. samochodow 22.01.04, 20:25 Stary! Ja zrobilem lepiej! Przeprowadzilem sie z Kanady do USA i zaplacilem $0. Ale moze masz jakies inne informacje? Ja mam tu kilku kumpli z innych stanow i tez nic nie placili? No chyba ze w Calavasito sie placi a to co innego. Odpowiedz Link
starypierdola Re: informacje ws. samochodow 22.01.04, 23:19 >>No chyba ze w Calavasito sie placi<< W Calavasito "sciagamy" za wszystko i od wszystkich. Niektorzy tu juz sa w ostatnich szortach... A jak przyjada wczasowiczki!!!!! SP Odpowiedz Link
jutka1 Re: informacje ws. samochodow 22.01.04, 20:30 starypierdola napisał: > Jutka, ja do PL nie wracam, jeden z powodow to to ze jestem "obcokrajowiec". > ALe jesli Ty wracasz i checesz kupic samochod do uzywania w Polsce to > wiekszosc z powyzszych lat jest bezuzyteczna. > 1. Jako "przesiedleniec" mozesz (chyba?) przywiezc do PL auto jakie chcesz; > czyli clo sie nie liczy > 2. Z wzglednie dobrym BMW bedziesz celem zlodzieji, wlamywaczy i innego > tatalajstwa. > 3. Naprawy beda Cie kosztowaly fortune. > 4. Zobacz czym jezdza ludzie w Polsce, jakie auta tam najczesciej kradna a > jakie nie, jake da sie latwo naprawic, itd.... i wybierz takie jakie sprawi Ci najmniej zachodu jednoczesnie zaspokajajac potrzeby. ********* SP, masz racje, z jednym wyjatkiem ze za 99 dni nie bedzie instytucji mienia przesiedlenczego ani cla... > A jak mieszkasz na wsi to moze lepiej kup traktor?? :)) ********* zamiast traktora kupie sobie maly traktorek do koszenia trawy, taki jak w tym filmie Davida Lyncha - tytulu as per skleroza nie pamietam - o tym dziadku ktory jechal do brata do sasiedniego stanu wlasnie na takim traktorku... bo wiesz, pol hektara to trawnik i sad... drugie pol zostanie zanszlusowane (zna sie te wyrazy obce a historyczne... ;))))) i zagospodarowane w swoim czasie... Jutka :) Odpowiedz Link
starypierdola Re: informacje ws. samochodow 22.01.04, 22:57 >>zamiast traktora kupie sobie maly traktorek do koszenia trawy<< Dobry pomysl. Nie kupuj szajsu, tylko porzadny John Deere Lawn Tractor (maja kikla wielkosci/typow). Troche drozszy niz inne ale warto: www.deere.com/en_US/ProductCatalog/HO/category/HO_LT.html Ma caly szereg "dodatkow" do koszenia trawy, do rozluzniania ziemi, do rozsiewania nawozu, do .... Ja mam dzialke kolo 1.5 ha (3 akry); 18 konny JD z 42" mower; zajmuje mi kolo 4 godzin na tydzien skosic trawe i sprzatnac ja. A jaka frajda! A jak swietnie smakuje zimne piwo jak sie to robi! Zupelny relaks. Nawet bzyczenie temu nie dorowna. SP Odpowiedz Link
starypierdola Re: bzyczenie czy bzykanie?:) 22.01.04, 23:13 Pewno mi to piwo poszlo do glowy .... Mialem na mysli oba, bzyczenie i bzykanie! SP Odpowiedz Link
jutka1 SP!!!! piekne!!!!!! 22.01.04, 23:05 starypierdola napisał: > Dobry pomysl. Nie kupuj szajsu, tylko porzadny John Deere Lawn Tractor (maja > kikla wielkosci/typow). Troche drozszy niz inne ale warto: ********* SP, tez moja filozofia :))))) > Ja mam dzialke kolo 1.5 ha (3 akry); 18 konny JD z 42" mower; zajmuje mi kolo > 4 godzin na tydzien skosic trawe i sprzatnac ja. A jaka frajda! A jak swietnie smakuje zimne piwo jak sie to robi! Zupelny relaks. Nawet bzyczenie temu nie dorowna. *********** SP!!!! TO JEST PIEKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bzyczenie dla Muszki zamiast bzykania !!! :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: prosba o informacje ws. samochodow 23.01.04, 09:34 Jak chcesz kupic traktor, Jutka, to sie pospiesz. Ja jeszcze do konca kwietnia pracuje w konkurencji John Deera i mam PROCENTY! Na Fiata zreszta tez, ale nie polecam. Co do hektara: möj siostrzeniec ma na swoich hektarach trawsko, a poniewaz nie jest w stanie tego skosic, "pozwolil" sasiedniemu wiesniakowi wypasac tam barany. Wprawdzie rozlozyc sie tam z kocykiem nie mozna z powodu bobköw, ale zero koszenia! Odpowiedz Link
jutka1 Re: prosba o informacje ws. samochodow -- Basiu 23.01.04, 10:20 basia553 napisała: > Jak chcesz kupic traktor, Jutka, to sie pospiesz. Ja jeszcze do konca >kwietnia pracuje w konkurencji John Deera i mam PROCENTY! Na Fiata zreszta tez, ale nie polecam. ******** Basiu, ile procent upustu dostajesz? a jak z transportem do PL? (moze Ty bys mogla na tym traktorze przyjechac, tzn. dostawa osobista?? ;))))))) Za fiata podziekuje :) > Co do hektara: möj siostrzeniec ma na swoich hektarach trawsko, > a poniewaz nie jest w stanie tego skosic, "pozwolil" sasiedniemu wiesniakowi > wypasac tam barany. Wprawdzie rozlozyc sie tam z kocykiem nie mozna z powodu > bobköw, ale zero koszenia! ******** Anita mi radzila kozy wpuscic... ziemia za ogrodem rzeczywiscie zarosla i cos z tym bedzie trzeba zrobic, nawet chcialam wydzierzawic czy oddac pod uprawe komus ze wsi ale nikt nie chcial.... jedni maja juz swoje arealy i wiecej im nie trzeba, drudzy sa zbyt zajeci siedzeniem pod sklepem i piciem piwa.. :)))) Zanszlusuje w odpowiednim czasie - zeby to doprowadzic do stanu anszlusu z ogrodem i sadem trzeba bedzie sporo krwi, potu i lez w to wlozyc, ale siem zrobi! :))))) Odpowiedz Link
emre_baran nienawidze Forda bo to crap 23.01.04, 09:46 Ale w obecnej w chiwl Ford Mondeo to best buy w polandi. Odpowiedz Link
jutka1 Re: nienawidze Forda bo to crap 23.01.04, 10:22 emre_baran napisał: > Ale w obecnej w chiwl Ford Mondeo to best buy w polandi. ******** ooooo. a nie Skoda? tak czy owak, noted, Baranie Odpowiedz Link
emre_baran tak myslalem ze skoda 23.01.04, 10:42 ale po przeprowadzeniu badani rynkowych i technicznych wyszlo na to ze nie skoda, sam sie zdziwilem. w kazdym razie krap na gwarancji morze byc, a moze sie trafi ziarno w stercie krapu! Odpowiedz Link