Dodaj do ulubionych

czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.02.04, 17:56
jak ja mowie, ze pecha to ja mam... ale czternastego! to mi nikt qrde nie
wierzy!!!:((((((
w lotto dzisiaj mozna wygrac 3000000zl!!!!!!!!!!!!
a mi qrde kolekture zamkneli:(((
a.:(((

Obserwuj wątek
    • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:00
      ani-ta napisała:

> jak ja mowie, ze pecha to ja mam... ale czternastego! to mi nikt qrde nie
      > wierzy!!!:((((((
      > w lotto dzisiaj mozna wygrac 3000000zl!!!!!!!!!!!!
      > a mi qrde kolekture zamkneli:(((
      > a.:(((

tzn. sie nikt nie wygra, bo nikt nie kupi, jacys cwaniacy u was
      sie pojawili
      • ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:07
        zamkneli... te pod moim blokiem... bo to podobno w sobote to sie krocej
        pracuje...
        ja tam nie wiem...
        ja nie pracuje wcale w sobote;)))

a.:))

P.S.
        pewnie cala PL (plus polowa polonii) kupila sobie losy... tylko ja
        sierotkamarysiazkrasnoludkami nie;(((
        • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:22
          ani-ta napisała:

> zamkneli... te pod moim blokiem... bo to podobno w sobote to sie krocej
          > pracuje...
          > ja tam nie wiem...
          > ja nie pracuje wcale w sobote;)))

> pewnie cala PL (plus polowa polonii) kupila sobie losy... tylko ja
          > sierotkamarysiazkrasnoludkami nie;(((

chyba z krasnoludkiem ? o;
          ja tez nie gram, nie pracuje...ale przyznam sie szczerze,
          nie pogardzilabym
    • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:17
      Jak jest taka duza wygrana, to gra szczegölnie duzo ludzi, a wiec wygrane sa
      odpowiednio male! Zagraj za tydzien:))))
      • ertes Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:18
        Czy u was tez zabieraja polowe na podatki?
        • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:24
          "wieksza polowe" hehehe
          • atomek56 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:26
            basia553 napisała:

> "wieksza polowe" hehehe

Basienko, polowy sa zawsze rowne;)))))
            • ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:28
              atomek matematyka matematyka.... ale ty wiesz jak ta POLOWA rosnie jak ja
              trzeba US oddac????!!!!! a jak serce krwawi? jak trzewia jecza!!!!
              i Bogu dziekowac ze te kolekture zamkneli!!! jeszcze bym wygrala i musiala US
              dzialke odpalic!!!:))))

• ertes Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:31
                To US tez w Polsce zabiera podatki?
                Nie ma to jak przyjazn.
                • ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:35
                  ertes:(
                  ja nie wiem ja ci to powiedziec...
                  ale u nasz w zasciankowie...
                  to jak na ulicy podatku za uzytkowanie chodnika przy pomocy paly nie wklepia to
                  mila pani w urzedzie juz na pewno sie o to postara...

tak! w PL istnieje cos takiego jak Urzad Skarbowy... i trudni sie on tym, ze
                  wyciaga od ludzi ostatnie pieniadze...bez litosci...

amen

a.:)
                  • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:37
                    Biedny Ertes juz sie ucieszyl, ze wzbogacacie jego skarb panstwa. Möwiac
                    szczerze ja tez tak to zrozumialam i baaaardzo sie zdziwilam :))))
                    • ertes Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:40
                      hehe ciesze sie ze nie jestem sam. US mi sie od razu skojarzylo z moim US.
                      • ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:42
                        kiepskie te skojarzenia macie;PPPPPP

a.:)))))))
                        • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:53
                          Na pewno nasze skojarzenia sa lepsze od Twoich: Urzad Skarbowy! Omijalabym
                          najchetniej duzym lukiem!!
                          • ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:57
                            i ja takoz robie;)))))))))
                            • don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:08
                              kazdy obywatel ma prawo do wypelniania deklaracji podatkowej ,zgodnie ze stanem
                              faktycznym i sumieniem .zeznanie podpisuje kazdy deklarujacy zdajac sobie
                              sprawe z odpowiedzialnosci karnej za nieprawdziwe zeznania.Urzad finansowy nie
                              jest w obowiazku dokazywac nieprawdy a tylko wskazuje na niescislosci i
                              obowiazkiem deklaranta jest udowodnienie swojej racji.W razie udowodnienia
                              prawdziwosci zeznania ,US amienia swoja decyzje i nadplacone pieniadze zwraca
                              obywatelowi doliczajac odpowiedni %.obywatel otrzymujac te pieniadze cipieje
                              kompletnie i juz na drugi rok wali US na podwojna sume.Obywatel ma do tego
                              pelne prawo i obowiazek.W innym przypadku powinien zmienic nazwisko na Dupek.
                              • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:30

no prosze, oszukancem trzeba sie urodzic, a nazwiska zmieniac nie bede...
                                • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:34
                                  Ty belladonna tak szarzujesz tymi epitetami (oszukaniec), a Ty to swietoszek
                                  jestes pewnie. Moze bys udowodnila, ze jestes Piekna Pania? H`? Nie da rady?
                                  Jasne, jestes starym zbereznikiem z wasem (wonsem):))))
                                  • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:39
                                    basia553 napisała:

> Ty belladonna tak szarzujesz tymi epitetami (oszukaniec), a Ty to swietoszek
                                    > jestes pewnie. Moze bys udowodnila, ze jestes Piekna Pania? H`? Nie da rady?
                                    > Jasne, jestes starym zbereznikiem z wasem (wonsem):))))

to w takim razie mi powiedz, jak don ma udowodnic, ze on to don, o;
                                    • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:41
                                      Marny przyklad, bo wiekszosc z nas zna Dona osobiscie:))))
                                      • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:47
                                        marny...hmmmm...osobiscie, ladnie podsumowalas o;
                                        • don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:53
                                          bella-donna napisała:

> marny...hmmmm...osobiscie, ladnie podsumowalas o;

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
                                          ja nie musze niczego udawadniac.kazdy wie ,ze ja to ja i mam na to papiery !
                                          takie w zoltym kolorze (tfu nie mylic z ZL ) Ale serio mowiac ,mozesz mi
                                          wierzyc ja to ja.
                                          • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:59
                                            don2 napisał:

> bella-donna napisała:
                                            >
                                            > > marny...hmmmm...osobiscie, ladnie podsumowalas o;
                                            >
                                            > <<<<<<<<<<<<<<<<<<<
                                            > 0<
                                            > ja nie musze niczego udawadniac.kazdy wie ,ze ja to ja i mam na to papiery !
                                            > takie w zoltym kolorze (tfu nie mylic z ZL ) Ale serio mowiac ,mozesz mi
                                            > wierzyc ja to ja.

a czy mam inne wyjscie ? jestem zmuszona zaufac slowom o;
                                • don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:38
                                  A powiedziane jest:predzej wielblad przejdzie przez igielne ucho,nim uczciwy
                                  platnik podatkow kupi sobie cos w markowym sklepie.
                                  I powiedziane jest:
                                  na odpuszczenie grzechow nie zasluzysz placac podatki a tylko dobro czyniac
                                  ( Lucas 23/65 )
                                  • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:42
                                    don2 napisał:

> A powiedziane jest:predzej wielblad przejdzie przez igielne ucho,nim uczciwy
                                    > platnik podatkow kupi sobie cos w markowym sklepie.
                                    > I powiedziane jest:
                                    > na odpuszczenie grzechow nie zasluzysz placac podatki a tylko dobro czyniac
                                    > ( Lucas 23/65 )

...i pewnie zaraz pojawi sie tu ertes o;
                                    • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:43
                                      Czy ertes przyjdzie jako ten wielblad czy co? Nie rozumiem zwiazku..
                                      • don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:47
                                        A widzialas wielblada z takimi nogami ? no pije jak wielblad -fakt
                                        garb ma bo zonaty....ale w pismie swietym jeszcze o nim nie pisano :))))
                                      • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:55
                                        basia553 napisała:

> Czy ertes przyjdzie jako ten wielblad czy co? Nie rozumiem zwiazku..

nie szkodzi...to zbyt zawile
                                        • basia553 belladonno, 15.02.04, 09:24
                                          jestes po prostu niegrzeczna. Jesli cos möwisz, ja nie zrozumialam, a Ty na to
                                          odpowiadasz: nie szkodzi, to zbyt zawile", to jest to po prostu niegrzecznie.
                    • ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:41
                      nooooooooo
                      nie przesadzajmy!!!
                      to ze nasze dzielne chlopaki wykonuje za jego mniej dzielnych chlopakow brudna
                      robote w iraku, to i tak powinno mu wystarczyc;)))
                      za... qrde... moje podatki:)))))
                      <place tylko 10%... ale to MOJE 10%!!!!!>
                      a.:)))))
                      • bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:48
                        ani-ta napisała:

>nooooooooo
                        >nie przesadzajmy!!!
                        >to ze nasze dzielne chlopaki wykonuje za jego mniej dzielnych chlopakow brudna
                        > robote w iraku, to i tak powinno mu wystarczyc;)))
                        > za... qrde... moje podatki:)))))

to ty nie przesadzaj, wasi chlopcy sa oplacani przez USA, a nie przez Ciebie

> <place tylko 10%... ale to MOJE 10%!!!!!>

za co i gdzie placisz tylko 10% ? Ja tez bym tak chciala...
                        • ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:50
                          prace autorskie;))
                          i uwierz mi... nie chcialabys:)))

a.:)
            • basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:31
              Co Ty nie powiesz????? Ale chocbys to caly wieczör tutaj tlumaczyl to i tak
              wieksza polowa tego nie zrozumie (koniec cytatu z mojego matematyka)
    • ro-bert Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 21:12
      ani-ta napisała:

> a mi qrde kolekture zamkneli:(((

To Ty bidulko jeszcze do kolektury "latasz"?!
      Sprobuj tutaj:

www.tipp24.de/
      Osobiscie "topie" pod tym adresem z mniejsza lub wieksza regularnoscia dwa
      razy tgodniowo po 9,40 € :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka