ani-ta 14.02.04, 17:56 jak ja mowie, ze pecha to ja mam... ale czternastego! to mi nikt qrde nie wierzy!!!:(((((( w lotto dzisiaj mozna wygrac 3000000zl!!!!!!!!!!!! a mi qrde kolekture zamkneli:((( a.:((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:00 ani-ta napisała: > jak ja mowie, ze pecha to ja mam... ale czternastego! to mi nikt qrde nie > wierzy!!!:(((((( > w lotto dzisiaj mozna wygrac 3000000zl!!!!!!!!!!!! > a mi qrde kolekture zamkneli:((( > a.:((( tzn. sie nikt nie wygra, bo nikt nie kupi, jacys cwaniacy u was sie pojawili Odpowiedz Link
ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:07 zamkneli... te pod moim blokiem... bo to podobno w sobote to sie krocej pracuje... ja tam nie wiem... ja nie pracuje wcale w sobote;))) a.:)) P.S. pewnie cala PL (plus polowa polonii) kupila sobie losy... tylko ja sierotkamarysiazkrasnoludkami nie;((( Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:22 ani-ta napisała: > zamkneli... te pod moim blokiem... bo to podobno w sobote to sie krocej > pracuje... > ja tam nie wiem... > ja nie pracuje wcale w sobote;))) > pewnie cala PL (plus polowa polonii) kupila sobie losy... tylko ja > sierotkamarysiazkrasnoludkami nie;((( chyba z krasnoludkiem ? o; ja tez nie gram, nie pracuje...ale przyznam sie szczerze, nie pogardzilabym Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:17 Jak jest taka duza wygrana, to gra szczegölnie duzo ludzi, a wiec wygrane sa odpowiednio male! Zagraj za tydzien:)))) Odpowiedz Link
ertes Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:18 Czy u was tez zabieraja polowe na podatki? Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:24 "wieksza polowe" hehehe Odpowiedz Link
atomek56 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:26 basia553 napisała: > "wieksza polowe" hehehe Basienko, polowy sa zawsze rowne;))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:28 atomek matematyka matematyka.... ale ty wiesz jak ta POLOWA rosnie jak ja trzeba US oddac????!!!!! a jak serce krwawi? jak trzewia jecza!!!! i Bogu dziekowac ze te kolekture zamkneli!!! jeszcze bym wygrala i musiala US dzialke odpalic!!!:)))) a.:)) Odpowiedz Link
ertes Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:31 To US tez w Polsce zabiera podatki? Nie ma to jak przyjazn. Odpowiedz Link
ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:35 ertes:( ja nie wiem ja ci to powiedziec... ale u nasz w zasciankowie... to jak na ulicy podatku za uzytkowanie chodnika przy pomocy paly nie wklepia to mila pani w urzedzie juz na pewno sie o to postara... tak! w PL istnieje cos takiego jak Urzad Skarbowy... i trudni sie on tym, ze wyciaga od ludzi ostatnie pieniadze...bez litosci... amen a.:) Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:37 Biedny Ertes juz sie ucieszyl, ze wzbogacacie jego skarb panstwa. Möwiac szczerze ja tez tak to zrozumialam i baaaardzo sie zdziwilam :)))) Odpowiedz Link
ertes Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:40 hehe ciesze sie ze nie jestem sam. US mi sie od razu skojarzylo z moim US. Odpowiedz Link
ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:42 kiepskie te skojarzenia macie;PPPPPP a.:))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:53 Na pewno nasze skojarzenia sa lepsze od Twoich: Urzad Skarbowy! Omijalabym najchetniej duzym lukiem!! Odpowiedz Link
ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:57 i ja takoz robie;))))))))) a.:)) Odpowiedz Link
don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:08 kazdy obywatel ma prawo do wypelniania deklaracji podatkowej ,zgodnie ze stanem faktycznym i sumieniem .zeznanie podpisuje kazdy deklarujacy zdajac sobie sprawe z odpowiedzialnosci karnej za nieprawdziwe zeznania.Urzad finansowy nie jest w obowiazku dokazywac nieprawdy a tylko wskazuje na niescislosci i obowiazkiem deklaranta jest udowodnienie swojej racji.W razie udowodnienia prawdziwosci zeznania ,US amienia swoja decyzje i nadplacone pieniadze zwraca obywatelowi doliczajac odpowiedni %.obywatel otrzymujac te pieniadze cipieje kompletnie i juz na drugi rok wali US na podwojna sume.Obywatel ma do tego pelne prawo i obowiazek.W innym przypadku powinien zmienic nazwisko na Dupek. Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:30 no prosze, oszukancem trzeba sie urodzic, a nazwiska zmieniac nie bede... Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:34 Ty belladonna tak szarzujesz tymi epitetami (oszukaniec), a Ty to swietoszek jestes pewnie. Moze bys udowodnila, ze jestes Piekna Pania? H`? Nie da rady? Jasne, jestes starym zbereznikiem z wasem (wonsem):)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:39 basia553 napisała: > Ty belladonna tak szarzujesz tymi epitetami (oszukaniec), a Ty to swietoszek > jestes pewnie. Moze bys udowodnila, ze jestes Piekna Pania? H`? Nie da rady? > Jasne, jestes starym zbereznikiem z wasem (wonsem):)))) to w takim razie mi powiedz, jak don ma udowodnic, ze on to don, o; Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:41 Marny przyklad, bo wiekszosc z nas zna Dona osobiscie:)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:47 marny...hmmmm...osobiscie, ladnie podsumowalas o; Odpowiedz Link
don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:53 bella-donna napisała: > marny...hmmmm...osobiscie, ladnie podsumowalas o; <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ja nie musze niczego udawadniac.kazdy wie ,ze ja to ja i mam na to papiery ! takie w zoltym kolorze (tfu nie mylic z ZL ) Ale serio mowiac ,mozesz mi wierzyc ja to ja. Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:59 don2 napisał: > bella-donna napisała: > > > marny...hmmmm...osobiscie, ladnie podsumowalas o; > > <<<<<<<<<<<<<<<<<<< > 0< > ja nie musze niczego udawadniac.kazdy wie ,ze ja to ja i mam na to papiery ! > takie w zoltym kolorze (tfu nie mylic z ZL ) Ale serio mowiac ,mozesz mi > wierzyc ja to ja. a czy mam inne wyjscie ? jestem zmuszona zaufac slowom o; Odpowiedz Link
don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:38 A powiedziane jest:predzej wielblad przejdzie przez igielne ucho,nim uczciwy platnik podatkow kupi sobie cos w markowym sklepie. I powiedziane jest: na odpuszczenie grzechow nie zasluzysz placac podatki a tylko dobro czyniac ( Lucas 23/65 ) Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:42 don2 napisał: > A powiedziane jest:predzej wielblad przejdzie przez igielne ucho,nim uczciwy > platnik podatkow kupi sobie cos w markowym sklepie. > I powiedziane jest: > na odpuszczenie grzechow nie zasluzysz placac podatki a tylko dobro czyniac > ( Lucas 23/65 ) ...i pewnie zaraz pojawi sie tu ertes o; Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:43 Czy ertes przyjdzie jako ten wielblad czy co? Nie rozumiem zwiazku.. Odpowiedz Link
don2 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:47 A widzialas wielblada z takimi nogami ? no pije jak wielblad -fakt garb ma bo zonaty....ale w pismie swietym jeszcze o nim nie pisano :)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 20:55 basia553 napisała: > Czy ertes przyjdzie jako ten wielblad czy co? Nie rozumiem zwiazku.. nie szkodzi...to zbyt zawile Odpowiedz Link
basia553 belladonno, 15.02.04, 09:24 jestes po prostu niegrzeczna. Jesli cos möwisz, ja nie zrozumialam, a Ty na to odpowiadasz: nie szkodzi, to zbyt zawile", to jest to po prostu niegrzecznie. Odpowiedz Link
ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:41 nooooooooo nie przesadzajmy!!! to ze nasze dzielne chlopaki wykonuje za jego mniej dzielnych chlopakow brudna robote w iraku, to i tak powinno mu wystarczyc;))) za... qrde... moje podatki:))))) <place tylko 10%... ale to MOJE 10%!!!!!> a.:))))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:48 ani-ta napisała: >nooooooooo >nie przesadzajmy!!! >to ze nasze dzielne chlopaki wykonuje za jego mniej dzielnych chlopakow brudna > robote w iraku, to i tak powinno mu wystarczyc;))) > za... qrde... moje podatki:))))) to ty nie przesadzaj, wasi chlopcy sa oplacani przez USA, a nie przez Ciebie > <place tylko 10%... ale to MOJE 10%!!!!!> za co i gdzie placisz tylko 10% ? Ja tez bym tak chciala... Odpowiedz Link
ani-ta Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:50 prace autorskie;)) i uwierz mi... nie chcialabys:))) a.:) Odpowiedz Link
basia553 Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 18:31 Co Ty nie powiesz????? Ale chocbys to caly wieczör tutaj tlumaczyl to i tak wieksza polowa tego nie zrozumie (koniec cytatu z mojego matematyka) Odpowiedz Link
ro-bert Re: czternastego!!!!!!!! peeeeeeeech!!!!!!!!!!!!! 14.02.04, 21:12 ani-ta napisała: > a mi qrde kolekture zamkneli:((( To Ty bidulko jeszcze do kolektury "latasz"?! Sprobuj tutaj: www.tipp24.de/ Osobiscie "topie" pod tym adresem z mniejsza lub wieksza regularnoscia dwa razy tgodniowo po 9,40 € :))) Odpowiedz Link