artur666 29.02.04, 15:02 Dzisiaj jest dwudziesty dziewiaty luty! DWUDZIESTY DZIEWIATY!...luty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: No to chlusniem, bo usniem! 29.02.04, 17:18 bardzo dobra okazja do wypicia!:) nastepna chyba za cztery lata?:PPP chlusniem!:)) a.:) Odpowiedz Link
maria421 Re: No to chlusniem, bo usniem! 29.02.04, 17:18 No wlasnie! Znacie kogos, kto obchodzi dzisiaj urodziny? Ja w calym moim zyciu znalam tylko jedna osobe urodzona 29 lutego. Odpowiedz Link
starypierdola Re: No to chlusniem, bo usniem! 29.02.04, 18:51 >>Ja w calym moim zyciu znalam tylko jedna osobe urodzona 29 lutego.<< Widac zes mlodka.... Pozyjesz jeszcze troche to spotkasz ich wiecej! SP Odpowiedz Link
jutka1 29 luty 01.03.04, 00:23 maria421 napisała: > No wlasnie! Znacie kogos, kto obchodzi dzisiaj urodziny? > Ja w calym moim zyciu znalam tylko jedna osobe urodzona 29 lutego. ************* Mario, owszem znam, a nawet fetowalam urodziny, a raczej jubileusz bo bardzo okragle, w doborowym gronie wczoraj z przejsciem na dzisiaj, tzn. wczoraj impreza, bo sobota, ale o polnocy byl tort i toasty, a zabawa trwala do 2:00 nad ranem. :)))))))))))) a dzisiaj poznalam osobiscie kogos kogo od dawna chcialam poznac i sie nie rozczarowalam nic-a-nic, po czym odbylam obiadek z bardzo starym przyjacielem (stazem, nie wiekiem), po czym popelnilam konsumpcje z przyjaciolka, po czym jeszczecostam, no i wreszcie dotarlam, spac sie nie chce, ale juz 1 marca!! kocury podobno sie ciesza :)))))) zdrowie kocurow!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link
bella-donna Re: No to chlusniem, bo usniem! 29.02.04, 23:04 artur, ja dzisiaj niestety nie moge Odpowiedz Link
artur666 Re: No to chlusniem, bo usniem! 29.02.04, 23:26 Rozumiem. Masz okres. :) bella-donna napisała: > artur, ja dzisiaj niestety nie moge Odpowiedz Link
bella-donna Re: NIE, nie rozumiesz... 01.03.04, 00:55 no wiesz, tak mi wstydu narobic przy wszystkich o; Odpowiedz Link
jutka1 Re: No to chlusniem, bo usniem! -- Arturze 01.03.04, 00:24 zgadzam sie z Toba w calej rozpelznosci!!! gulgulgul, JW Red, nic innego nie mam :))))))) Odpowiedz Link