artur666 10.03.04, 16:45 ha! tak musi leciec, zaklepalem sobie kontyngent produkcji na nastepnych kilka lat. yeah! ........i kto tu mowi, ze Polacy w Niemczech to cieniasy!? Pozdrowienia od Artura z wypieta klata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Klata 10.03.04, 16:53 >>Pozdrowienia od Artura z wypieta klata.<< Gratulacje. Lec na druga Polonie; tam akurat rozdaja ordery. Do wyboru, do koloru. A co to za produkcja ze musisz do przodu zakelpywac? A jak ceny spadna??? SP Odpowiedz Link
artur666 Re: Klata 10.03.04, 17:05 no, serie publikacji, ktore beda sie ukazywaly w pewnych odstepach czasu. Czy wiecie!!!!!???? W tym miesiacu mam 10 LECIE dzialalnosci! wow Odpowiedz Link
starypierdola Re: Klata 10.03.04, 17:52 >>no, serie publikacji, ktore beda sie ukazywaly w pewnych odstepach czasu<< Nie znam sie na tym specjalnie, ale wygladsa zachecajaco. Tak dlugo jak to nie sa publikacje na forzch Gazety ... GRATULACJE. Czyba Ci odstapie moj order! SP Odpowiedz Link
jutka1 Re: NO!!!! 10.03.04, 16:58 Arturze z wypieta klata, to w takim razie Ty stawiasz to piwo, ok? :))) Odpowiedz Link
artur666 Re: NO!!!! 10.03.04, 18:02 Ale ja nie pije. Wogole. Zero. maria421 napisała: > Gratuluje!! > > P.S. Opijaj z umiarem.... Odpowiedz Link
basia553 arzeszty! 10.03.04, 18:04 Znowu dzikie swinie wpis mi zrzarly! Napisalam o Arturze, cytujac nie wiem kogo: dumny i blady, a duma mu wontlom piers unosi! Odpowiedz Link
artur666 eeeeeeeee tam 10.03.04, 18:19 Basiaaaa Ani blady, owszem zadowolony bo to daje spokoj i luz, a klata sportowa.spoko. A praca, jak praca. I nie mysl, ze ja zyje bez problemow. Jeder hat seinen Paeckchen zu tragen. !basia553 napisała: > Znowu dzikie swinie wpis mi zrzarly! > Napisalam o Arturze, cytujac nie wiem kogo: dumny i blady, a duma mu wontlom > piers unosi! Odpowiedz Link
xurek Re: NO!!!! - to super!!!! 10.03.04, 18:38 No to masz kilka lat zastanawiania sie, co bedzie za miesiac z glowy! super! (moze po 10-ciu latach tez mi sie uda:))) Zycze milego oblewania / opalania /o...... jubileuszu i sukcesu :))) Xurek Odpowiedz Link
artur666 Re: NO!!!! - to super!!!! 10.03.04, 18:52 hehe, opalane jest caly czas. wedzone czyma ponoc dluzej. xurek napisała: > No to masz kilka lat zastanawiania sie, co bedzie za miesiac z glowy! super! > (moze po 10-ciu latach tez mi sie uda:))) Zycze milego oblewania / > opalania /o...... jubileuszu i sukcesu :))) > > Xurek Odpowiedz Link
ozpol Arhur ..co Ty ..stabilizacja i kasa co miesiac???? 13.03.04, 12:40 Napierw gratuluje 10-cio lecia. Ale czy gratulowac "stabilizacji" i ciaglego naplywu gotowki...artysta glodny to artysta prawdziwy , a tak co???? No ale ciesze sie ze 2004 to rok pomyslonosci ...i wyglada ze nie tylko Tobie. Odpowiedz Link
artur666 czesc! 13.03.04, 13:09 Ech, ta stabilizacja... w sumie, juz 10 lat pracuje od kontyngentu do kontyngentu. Zaczelem kiedys, gdy dorwalem uklad. inaczej nie odwazylbym sie, za duze ryzyko. No i poszlo. Co do sztuki. To sa dwa rodzaje stuki,: sztuka wolna, i sztuka uzytkowa. Pracuje na zlecenie, wiec jest to sztuka uzytkowa. nie oznacza to, ze nie uprawiam tez wolna, ale z tego nie chcialbym zyc. Caloy sukces to...brak specjalizacji. Ostatnio rozmawialem z kims, kto powiedzial, ze w tym zawodzie jest niewielu Grafikow reklamowych, ktorzy 10 lat u nas przetrzymuja. Wiec jako obcokrajowca w Niemczech mnie to b. ucieszylo. To fakt, bo ta branza jest za pelna, i ludzie sie szybko wypalaja wewnetrznie. Pozdr. i ciesze, ze jetes tez zadowolony z twoich spraw. Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Gratuluje!!!! 13.03.04, 20:01 I oby cie natchnienie nigdy nie opuscilo!!!!! Taki Helmut Newton tez chyba dzieki 'kontygentom' stal sie slawny..... na obczyznie. Majac 'imie i renome', dzieki 'kontygentom' wlasnie, mogl sobie czesciej pozwolic na sukcesy w galeriach .... swiata. Odpowiedz Link
artur666 Re: Gratuluje!!!! 13.03.04, 21:13 Siedze, milcze i nie wiem co odpisac. ooo! i.p.freely napisał: > I oby cie natchnienie nigdy nie opuscilo!!!!! > > Taki Helmut Newton tez chyba dzieki 'kontygentom' stal sie slawny..... na > obczyznie. Majac 'imie i renome', dzieki 'kontygentom' wlasnie, mogl sobie > czesciej pozwolic na sukcesy w galeriach .... swiata. Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Oj diabliku, 13.03.04, 22:45 Ja skrobie bo chce cie po plecach poklepac... bo mnie twoj sukces raduje... bo nie jestes glodujacym artysta .... ktos twoja tworczosc docenia i ci za nia placi. O Helmucie wspomnialam tak sobie, mimochodem, bo tez artysta (jeno z Niemiec i niestety sp.) i glodowac nie musial dzieki chalaturom w roznych fashion magazines. Kiedy jego nazwisko stalo sie popularne, wlasnie dzieki tym magazynom, to i galerie do niego przyszly a nie on do nich. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kontyngent produkcji ? 17.03.04, 21:35 artur666 napisał: > ha! > tak musi leciec, zaklepalem sobie kontyngent produkcji na nastepnych kilka > lat. > yeah! > ........i kto tu mowi, ze Polacy w Niemczech to cieniasy!? > Pozdrowienia od Artura z wypieta klata. Nie wiem co sobie zaklepales , ale sadzac po wypietej klacie cos pozytywnego. Wiec sie ciesze razem z Toba. I uwazam , ze jak ktos jest dobry to moze byc Polakiem, Arabem albo innym przybleda a i tak mu sie uda. Tak trzymaj Artur !! K. Odpowiedz Link