starypierdola 02.05.04, 16:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=12344135&a=12355728 To wszystko przez tych z Kalifornii!!!! SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Re: Witaj kan_z_oz 02.05.04, 16:18 Greetings od Jutki na linku powyzej. Moje tez: "... have fun. Ciesze sie bo bedziesz jedna z niewielu co sie ze mna zgadza, no moze nie zawsze ale czesto. No i mozemy teraz zalozyc lobby Australijskie, otworzyc filie w Kalgoorlie, ..... Nie zeby nam tu kto na Ozieland narzekal! " SP Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Witaj kan_z_oz 03.05.04, 10:28 Otworzymy filie i stworzymy konkurencja dla SP. Proponuje na przeciwko tego burdelu, gdzie SP obiecywal mnie zabrac na 'dziewczyny' (w czasach gdy myslal, ze jestem facetem). Pzd Odpowiedz Link
jutka1 Re: Witaj kan_z_oz 03.05.04, 10:42 kan_z_oz napisała: > Otworzymy filie i stworzymy konkurencja dla SP. Proponuje na przeciwko tego > burdelu, gdzie SP obiecywal mnie zabrac na 'dziewczyny' (w czasach gdy myslal, ze jestem facetem). ******* hehehehehe wydalo sie, SP! ;)))) swoja droga, moze nie trzeba bylo SP wyprowadzac z bledu?? ;) ciekawe, co jeszcze by wymyslil? ;) Odpowiedz Link