chris-joe 10.03.14, 21:52 Ma ktos ten temat obcykany? Co prawda juz sleczelismy nad zagadnieniem i na razie wygrywa National Polska, ale a nuz ktos z was zna jakas fenomenalna i niedroga wypozyczalnie. Dajcie cynk, please. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ach_dama_byc_z_kanady Re: wynajecie samochodu w PL 11.03.14, 04:42 Cynk cynk ma kolezkow trzech Takich spotkac na ulicy to jest pech ;) :) Minnie Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: wynajecie samochodu w PL 11.03.14, 08:46 Zapytam Nynusia, cos mi bakal w temacie swego czasu. Ale to dopiero wieczorem jak dziecie odespi szychte. Odpowiedz Link
maria421 Re: wynajecie samochodu w PL 11.03.14, 08:48 Nie mam potrzeby wynajmowania samochodu w Polsce, wiec nie jestem obcykana w temacie, ale gdybym miala wynajmowac samochod, to tylko w starych, dobrych, wyprobowanych wypozyczalniach jak Avis albo Hertz. Odpowiedz Link
ertes Re: wynajecie samochodu w PL 11.03.14, 17:25 > bowanych wypozyczalniach jak Avis albo Hertz. Acha, na pewno, jak bys zobaczyla te zlodziejskie ceny... C-J, co tu duzo mowic, samochod najlepiej w Niemczech wziac bo polowa ceny. Jak juz musisz w Polsce to w zasadzie wiekszosc firm z googla jest dobra. Tylko zeby byla Polska bo ceny sa duzo rozsadniejsze. Te wszystkie "nasze" firmy daja tak zlodziejskie ceny ze szlag moze trafic. Na przyklad to ale jest sporo innych. www.rentcars.pl/wypozyczalnia,samochodow-warszawa,lotnisko,okecie.html Odpowiedz Link
chris-joe Re: wynajecie samochodu w PL 11.03.14, 19:27 W Niemczech raz ze nie bedziemy, a dwa- wiem ze i tam narzucaja ostry licznik za wywoz auta "na Wschod", badz wrecz nie pozwalaja wywozic. Juz obcykalismy sporo firm w PL i wlasnie te szalone ceny kaza nam jeszcze szperac. Jak pisalem, na razie National daje nam cene najrozsadniejsza. Jednak dla orientacji: cena za 4 dni wynajmu w PL = cena za 10 dni wynajmu na Teneryfie (czyli w Hiszpanii). Jaja. Odpowiedz Link
chris-joe Re: wynajecie samochodu w PL 11.03.14, 19:33 I wlasnie: miedzynarodowy website National dal nam znacznie wyzsza cene niz ich website polski. Mimo ze tak i siak mowa o pick-up i drop-off w WAW. Odpowiedz Link
ach_dama_byc_z_kanady Re: wynajecie samochodu w PL 12.03.14, 23:23 A tez zlodziejskie ceny to jakie? moze taniej byloby samochod kupic a potem sprzedac? Minnie Odpowiedz Link