don2 Re: 307 15.04.05, 19:16 To bedzie szok,bo to bedzie po pierwsze inne auto a po drugie zniknie polowa tych extra co obiecuja i opony beda Debica Odpowiedz Link
ertes historyjka oponowa 15.04.05, 19:26 Kiedys, dawno temu w latach 80-tych kolega mojej siostry kupil sobie nowiuskiego Poloneza. A ze byl pilotem i latal to go postawil na parkingu na Okeciu. Po powrocie zauwazyl ze ma zalozone 4 stare opone zamiast nowiuskich z Debicy. Oczywiscie milicja itp ale w buty se nie narobil wiec musial jezdzic. Pech chcial ze dzien pozniej zlapal gume. Kolo zmienil i pojechal do wulkanizatora ktoremu z zalem opowiedzial historie zlodziejstwa nowiuskich opon z Debicy. Gdy pojechal po odbior naprawionej dziury wulkanizator wreczyl mu numer rejesracyjny samochodu zlodzieja ktory byl zapisany w srodku opony bo i zlodziej kiedys zlapal gume. Tym sposobem odzyskal swoje nowiuskie opony z Debicy a zlodziej poszedl siedziec. Ot, taka sobie historyjka z peerelu. Odpowiedz Link
don2 Re: historyjka oponowa 15.04.05, 19:34 O oponach jak o kobietach mozna bez konca opowiadac (bez konca? hmmmm) Kiedys pojechalem do Andorry ,stara droga serpentynami,lata 70-te.Potem wracalem tez nie lepsza droga.We Francji nabieram paliwo i widze na przenich oponach cos czerwonego i jakby siatka.Ano zle ustawione kola i serpentyny oraz kamienie zdarlo mnie do detki prawie.Potem na tej samej Stacji zdarli ,ze mnie wstretne francuzy za nowe opony.Ze nie explodowaly na tych zakretach to cud. Odpowiedz Link
jutka1 Re: 307 15.04.05, 20:29 Oj Don, nawet nastroj oczekiwania popsuc musisz?? ;-)))) Odpowiedz Link
ertes Re: 307 15.04.05, 20:38 Co ty! My zazdroscimy! Nic nie pobije tego zapachu nowego auta. Mnie to czeka gdzies pod koniec przyszlego roku i juz sie doczekac nie moge :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 20:41 Don, traktora nie kupie bo mnie a) nie stac, b) jest niepotrzebny ;-)) Ertes, pamietam, jak Golfa nowego w Paryzu kupilam, to wachalam i wachalam... ale to byl moj pierwszy nowy samochod, wiec moze tym razem inaczej zareaguje?? tak czy siak, w samochodzie nie bede palic, jako pierwszy krok do wiadomo czego :-)) Odpowiedz Link
ani-ta Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 21:11 nowy 307 smierdzi:( to nie TEN zapach... nie wiem z czego on wynikal... ale podczas jazdy nim MUSIALAM miec otwarte okna;( ze mnie dzisiaj zdarli 700zl za sprzeglo... przelknelam:) i dziekowalam Bogu, ze to TYLKO uniatko:) Odpowiedz Link
don2 Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 21:15 U mnie kazdy samochod po kilku dniach smierdzi.ja tego nie czuje.jedyny ,ktory nie smierdzi to 740-ten ma takie urzadzenie wymiany powietrza.I tylko szlachetny zapach skory.Nawet cygara nie zasmrodzily . Odpowiedz Link
jutka1 Re: 307 -- jutka... 16.04.05, 02:23 Bella, kupilam to co ponizej. Swpja droga, od 5 dni usiluje wyslac amaryllis, i nic :-( moja nie wypuszcza, Twoja skrzynka nie wpuszcza :-(( us1.webpublications.com.au/static/images/articles/i19/1971_6mg.jpg Odpowiedz Link
jutka1 Re: 307 -- jutka... --- Link 16.04.05, 02:25 us1.webpublications.com.au/static/images/articles/i19/1971_6mg.jpg a amarysllis wlasnie poszedl :-)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: 307 -- jutka... 16.04.05, 02:43 jutka1 napisała: > Bella, kupilam to co ponizej. > Swpja droga, od 5 dni usiluje wyslac amaryllis, i nic :-( > moja nie wypuszcza, Twoja skrzynka nie wpuszcza :-(( zdjecia nie znalazlam, ponizej widze samochod tylko nie wiem jaki a co to sie stalo z moja skrzynka ...? Ps. czy tam u was nie jest juz aby ciemno ? Odpowiedz Link
bella-donna Re: 307 -- jutka...acha.. 16.04.05, 02:45 jutka1 napisała: > Swpja droga, ...a jak to sie czyta ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: 307 -- jutka...acha.. 16.04.05, 02:54 Co sie Donna literowek czepiasz? :-) Auto to Peugeot 307, hdi U nas ciemno, ale spalam po poludniu 3 godziny, wiec ... Mam nadzieje, ze zdjecie doszlo. J. :-) Odpowiedz Link
bella-donna Re: 307 -- jutka...cudo... 16.04.05, 03:36 jutka1 napisała: >Swpja droga, > Co sie Donna literowek czepiasz? :-) ...bo mi wyszlo swietej pamieci i chcialam wiedziec dokladnie...o; Odpowiedz Link