15.04.05, 18:32
No i gdzie zdjecia?
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: 307 15.04.05, 18:44
      Nie mam zdjec bo dopiero w srode przywoza mi.
      • don2 Re: 307 15.04.05, 19:16
        To bedzie szok,bo to bedzie po pierwsze inne auto a po drugie zniknie polowa
        tych extra co obiecuja i opony beda Debica
        • ertes Re: 307 15.04.05, 19:18
          Debica to chyba Michelin? Dobre opony choc francuskie.
          • don2 Re: 307 15.04.05, 19:20
            Byc moze,ale zamontowali te sprzed przejecia.
            • ertes historyjka oponowa 15.04.05, 19:26
              Kiedys, dawno temu w latach 80-tych kolega mojej siostry kupil sobie nowiuskiego
              Poloneza. A ze byl pilotem i latal to go postawil na parkingu na Okeciu. Po
              powrocie zauwazyl ze ma zalozone 4 stare opone zamiast nowiuskich z Debicy.
              Oczywiscie milicja itp ale w buty se nie narobil wiec musial jezdzic. Pech
              chcial ze dzien pozniej zlapal gume. Kolo zmienil i pojechal do wulkanizatora
              ktoremu z zalem opowiedzial historie zlodziejstwa nowiuskich opon z Debicy. Gdy
              pojechal po odbior naprawionej dziury wulkanizator wreczyl mu numer rejesracyjny
              samochodu zlodzieja ktory byl zapisany w srodku opony bo i zlodziej kiedys
              zlapal gume.
              Tym sposobem odzyskal swoje nowiuskie opony z Debicy a zlodziej poszedl siedziec.
              Ot, taka sobie historyjka z peerelu.
              • don2 Re: historyjka oponowa 15.04.05, 19:34
                O oponach jak o kobietach mozna bez konca opowiadac (bez konca? hmmmm)
                Kiedys pojechalem do Andorry ,stara droga serpentynami,lata 70-te.Potem
                wracalem tez nie lepsza droga.We Francji nabieram paliwo i widze na przenich
                oponach cos czerwonego i jakby siatka.Ano zle ustawione kola i serpentyny oraz
                kamienie zdarlo mnie do detki prawie.Potem na tej samej Stacji zdarli ,ze mnie
                wstretne francuzy za nowe opony.Ze nie explodowaly na tych zakretach to cud.
        • jutka1 Re: 307 15.04.05, 20:29
          Oj Don, nawet nastroj oczekiwania popsuc musisz?? ;-))))
          • don2 Re: 307 15.04.05, 20:37
            Kup se traktor !!
          • ertes Re: 307 15.04.05, 20:38
            Co ty! My zazdroscimy!
            Nic nie pobije tego zapachu nowego auta.
            Mnie to czeka gdzies pod koniec przyszlego roku i juz sie doczekac nie moge :)
            • jutka1 Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 20:41
              Don, traktora nie kupie bo mnie a) nie stac, b) jest niepotrzebny ;-))

Ertes, pamietam, jak Golfa nowego w Paryzu kupilam, to wachalam i wachalam...
              ale to byl moj pierwszy nowy samochod, wiec moze tym razem inaczej zareaguje??
              tak czy siak, w samochodzie nie bede palic, jako pierwszy krok do wiadomo czego :-))
              • ani-ta Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 21:11
                nowy 307 smierdzi:(
                to nie TEN zapach... nie wiem z czego on wynikal... ale podczas jazdy nim
                MUSIALAM miec otwarte okna;(

ze mnie dzisiaj zdarli 700zl za sprzeglo... przelknelam:) i dziekowalam Bogu, ze
                to TYLKO uniatko:)
                • don2 Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 21:15
                  U mnie kazdy samochod po kilku dniach smierdzi.ja tego nie czuje.jedyny ,ktory
                  nie smierdzi to 740-ten ma takie urzadzenie wymiany powietrza.I tylko
                  szlachetny zapach skory.Nawet cygara nie zasmrodzily .
                  • jutka1 Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 23:15
                    jeszcze nie sprzedales?
                    • ertes Re: 307 -- Don i Ertes 15.04.05, 23:37
                      A kto kupi samochod zawedzony cygarami?
                      • bella-donna Re: 307 -- jutka... 16.04.05, 02:18
                        jaki samochod kupujesz ?
                        • jutka1 Re: 307 -- jutka... 16.04.05, 02:23
                          Bella, kupilam to co ponizej.
                          Swpja droga, od 5 dni usiluje wyslac amaryllis, i nic :-(
                          moja nie wypuszcza, Twoja skrzynka nie wpuszcza :-((

us1.webpublications.com.au/static/images/articles/i19/1971_6mg.jpg
                          • jutka1 Re: 307 -- jutka... --- Link 16.04.05, 02:25
                            us1.webpublications.com.au/static/images/articles/i19/1971_6mg.jpg
                            a amarysllis wlasnie poszedl :-))))
                          • bella-donna Re: 307 -- jutka... 16.04.05, 02:43
                            jutka1 napisała:

> Bella, kupilam to co ponizej.
                            > Swpja droga, od 5 dni usiluje wyslac amaryllis, i nic :-(
                            > moja nie wypuszcza, Twoja skrzynka nie wpuszcza :-((

zdjecia nie znalazlam, ponizej widze samochod tylko nie wiem jaki
                            a co to sie stalo z moja skrzynka ...?

Ps. czy tam u was nie jest juz aby ciemno ?
                          • bella-donna Re: 307 -- jutka...acha.. 16.04.05, 02:45
                            jutka1 napisała:

> Swpja droga,

...a jak to sie czyta ?
                            • jutka1 Re: 307 -- jutka...acha.. 16.04.05, 02:54
                              Co sie Donna literowek czepiasz? :-)

Auto to Peugeot 307, hdi

U nas ciemno, ale spalam po poludniu 3 godziny, wiec ...

Mam nadzieje, ze zdjecie doszlo.
                              J. :-)
                              • bella-donna Re: 307 -- jutka...cudo... 16.04.05, 03:36
                                jutka1 napisała:
                                >Swpja droga,
                                > Co sie Donna literowek czepiasz? :-)

...bo mi wyszlo swietej pamieci i chcialam wiedziec dokladnie...o;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka