Dodaj do ulubionych

gdzie mozna kupic banki takie do stawiania?

01.07.05, 02:41
Kto wie?
Obserwuj wątek
    • bella-donna Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 02:44
      nie wiem
    • luiza-w-ogrodzie U znachora... 01.07.05, 05:27
      Banki, spirytus do ich zapalania i waciki mozna kupic u znachora, czyli w
      sklepach medycyny alternatywnej. Po angielsku nazywaja sie "cups" a odmiana
      jest "cup someone", co mnie osobiscie milo sie kojarzy ;oD

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
      .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
      • lucja7 Sklepy ze starociami 01.07.05, 11:20
        Na pchlich targach, w sklepach ze starociami: stare lalki, lampy, swieczniki i
        inne wszystkie potrzebne rzeczy.
    • ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 15:00
      zapytaj w aptece.
      i zadne spirytusowe z wacikiem i mozliwoscia samookaleczenia, tylko prozniowe
      na strzykaweczke;)
      teraz ci nie pomoge, bo do domu daleko, ale te co mam sa z pewnoscia wyrobem z
      dzikiego zachodu:) czyli nie az tak "zasciankowo" jakby sie niektorym wydawalo:)
      jezeli nie apteka, moze faktycznie trzeba poszukac u chinczykow, czy w sklepach
      z medycyna niekonwencjonalna.

jezeli temat nie jest pilny - to oferuje pomoc od pazdziernika.
      a co:P
      Panska Skorke za granice slalam... moge i banki:)
      • drapieznik Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 17:07
        widze ze potraktowaliscie moj niepowazny temat jak najbardziej powaznie. Yeah,
        I'll cup you baby, all right...

I dowiedzialem sie ze sa takie prozniowe!!! To jest fascynuajace. Prawde mowiac
        to wlasnie zdalem sobie sprawe ze akupunktura jest bezposrednio polaczona z
        bankami i stad to pytanie. Czy macie jakas wiedze w jakie rejiny stawialo sie w
        Starym kraju te banku? Cos mi sie zdaje ze na plecach i na piersiach i czesto
        sie zdarzalo poparzenie leczonego nieszczesnika. Podobno pomagalo. Wyglada na
        to ze na skodek efektu ssania, dochodzi do wydluzenia miesni/synapsow i po
        zdjeciu baniek nastepuje ich skrocenie a to pwooduje wlasnie przeplyw sygnalu
        do tychze majac jakis tajemny efekt leczniczy. Ot, taka magnetostrycja dla
        ciala a moze nawet i ducha.
        • ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 17:31
          cieszy mnie, ze poprawiles sobie humor;)

dla wyjasnienia - wszystkie banki sa prozniowe - jako ze wszystkie dzialaja na
          zasadzie "prozni wewnatrz". ino klasyczne - ten od poparzen - zwane sa w Pl
          bankami lekarskimi, a nowki od strzykawek - bankami prozniowymi.

co do wiary, niewiary itp. - jak juz wszystko zawodzi, a lekarze rozkladaja
          rece - to matki-polki-z-siatami zaczynaja wierzyc w banki:)

i widzisz... masz nowiutki temacik - w co wierza w zasciankowie;))))))

P.S.
          szwy nie ciagna?
          • jutka1 Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 18:40
            Przypomniala mi sie ta historia sedziego, ktory pod lawa uzywal aparaciku
            prozniowego... ;-)))

Przepraszam, scurviam jak zwykle :-)))
            • ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 20:40
              jutus;)))
              ale zasada dzialania ta sama;)))

scurvienie milusie:PPPPPP
    • sabba Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 22:17
      co tza glupota. po co stawiac tyle baniek. POstawic od razu garczek, wciagnie co
      trzeba, chorobe wyciagnie i czlowiek zdrowy na cale zycie.
      • ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 22:36
        pojdzmy dalej...
        garczek?
        a co taki garczek moze?
        moze od razu kociolek?:)
        albo delikwenta do komory prozniowej:P

chociaz... na wielu jedyny sposob to wyslac w kosmos... czyli w proznie...
        czyli w hipermegabanke!:)))))

genialne!:)))))
        • sabba co ty 01.07.05, 22:52
          w kosmosie to ich powywraca na druga strone!!! Takie zanieczyszczenie.....(
          • jutka1 Re: co ty 02.07.05, 00:52
            Ojojojojoj.... Coz za wizja.... ;-)))
            • jan.kran Re: Banki. 02.07.05, 01:15
              Stawia sie na plecach. I w czasach kiedy nie bylo antybiotykow niejednego
              nieszczsnika wyciagnely z zapalenia pluc albo innej cholery.
              Mnie banek osobiscie nie stawiano ale bylam wielokrotnie swiadkiem na wsi
              kieleckiej skad moj rod.
              Niezapomniane przezycie.
              Kran.
            • sabba no fakt:) 02.07.05, 17:23
              dzis juz bylaby lekko optymistyczniejsza:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka