luiza-w-ogrodzie U znachora... 01.07.05, 05:27 Banki, spirytus do ich zapalania i waciki mozna kupic u znachora, czyli w sklepach medycyny alternatywnej. Po angielsku nazywaja sie "cups" a odmiana jest "cup someone", co mnie osobiscie milo sie kojarzy ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
lucja7 Sklepy ze starociami 01.07.05, 11:20 Na pchlich targach, w sklepach ze starociami: stare lalki, lampy, swieczniki i inne wszystkie potrzebne rzeczy. Odpowiedz Link
ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 15:00 zapytaj w aptece. i zadne spirytusowe z wacikiem i mozliwoscia samookaleczenia, tylko prozniowe na strzykaweczke;) teraz ci nie pomoge, bo do domu daleko, ale te co mam sa z pewnoscia wyrobem z dzikiego zachodu:) czyli nie az tak "zasciankowo" jakby sie niektorym wydawalo:) jezeli nie apteka, moze faktycznie trzeba poszukac u chinczykow, czy w sklepach z medycyna niekonwencjonalna. jezeli temat nie jest pilny - to oferuje pomoc od pazdziernika. a co:P Panska Skorke za granice slalam... moge i banki:) Odpowiedz Link
drapieznik Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 17:07 widze ze potraktowaliscie moj niepowazny temat jak najbardziej powaznie. Yeah, I'll cup you baby, all right... I dowiedzialem sie ze sa takie prozniowe!!! To jest fascynuajace. Prawde mowiac to wlasnie zdalem sobie sprawe ze akupunktura jest bezposrednio polaczona z bankami i stad to pytanie. Czy macie jakas wiedze w jakie rejiny stawialo sie w Starym kraju te banku? Cos mi sie zdaje ze na plecach i na piersiach i czesto sie zdarzalo poparzenie leczonego nieszczesnika. Podobno pomagalo. Wyglada na to ze na skodek efektu ssania, dochodzi do wydluzenia miesni/synapsow i po zdjeciu baniek nastepuje ich skrocenie a to pwooduje wlasnie przeplyw sygnalu do tychze majac jakis tajemny efekt leczniczy. Ot, taka magnetostrycja dla ciala a moze nawet i ducha. Odpowiedz Link
ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 17:31 cieszy mnie, ze poprawiles sobie humor;) dla wyjasnienia - wszystkie banki sa prozniowe - jako ze wszystkie dzialaja na zasadzie "prozni wewnatrz". ino klasyczne - ten od poparzen - zwane sa w Pl bankami lekarskimi, a nowki od strzykawek - bankami prozniowymi. co do wiary, niewiary itp. - jak juz wszystko zawodzi, a lekarze rozkladaja rece - to matki-polki-z-siatami zaczynaja wierzyc w banki:) i widzisz... masz nowiutki temacik - w co wierza w zasciankowie;)))))) P.S. szwy nie ciagna? Odpowiedz Link
jutka1 Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 18:40 Przypomniala mi sie ta historia sedziego, ktory pod lawa uzywal aparaciku prozniowego... ;-))) Przepraszam, scurviam jak zwykle :-))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 20:40 jutus;))) ale zasada dzialania ta sama;))) scurvienie milusie:PPPPPP Odpowiedz Link
sabba Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 22:17 co tza glupota. po co stawiac tyle baniek. POstawic od razu garczek, wciagnie co trzeba, chorobe wyciagnie i czlowiek zdrowy na cale zycie. Odpowiedz Link
ani-ta Re: gdzie mozna kupic banki takie do stawiania? 01.07.05, 22:36 pojdzmy dalej... garczek? a co taki garczek moze? moze od razu kociolek?:) albo delikwenta do komory prozniowej:P chociaz... na wielu jedyny sposob to wyslac w kosmos... czyli w proznie... czyli w hipermegabanke!:))))) genialne!:))))) Odpowiedz Link
sabba co ty 01.07.05, 22:52 w kosmosie to ich powywraca na druga strone!!! Takie zanieczyszczenie.....( Odpowiedz Link
jan.kran Re: Banki. 02.07.05, 01:15 Stawia sie na plecach. I w czasach kiedy nie bylo antybiotykow niejednego nieszczsnika wyciagnely z zapalenia pluc albo innej cholery. Mnie banek osobiscie nie stawiano ale bylam wielokrotnie swiadkiem na wsi kieleckiej skad moj rod. Niezapomniane przezycie. Kran. Odpowiedz Link