aninianin 02.10.14, 14:35 Dzieki madrej polityce Lekaro i ich "systemowi" odbioru lisci, dzis 20 workow lisci polecialo do zwyklej smieciarki, z tego co widzialem sasiedzi robili to samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.ortografii Re: Odbior lisci 02.10.14, 14:45 To samo dzieje się od wiosny ze skoszoną trawą. Niestety, miasto nie poczuwa się do płacenia za prawidłową utylizację odpadów zielonych. Lekaro każe je sobie przywozić do punktów odbioru, raz w miesiącu. Śmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
miedzylesianin1 Re: Odbior lisci 02.10.14, 14:53 jak system jest ułomny, to co się martwisz? Dawaj liście razem ze śmieciami i tyle. To tak naprawdę nie Twój problem, a miasta. Ty płacisz, Ty wymagasz. Ja niby wożę do punktu zbioru, bo mam śmiesznie blisko, ale tylko co dwa tygodnie, inaczej muszę wozić pod gminę. Nie chce mi się brudzić samochodu i tez daję ze śmieciami. Nic na to nie poradzimy, że urzędnicy są mało "okrzesani' i brakuje im jaj. Dla nich najlepiej jakbyśmy płacili 2 x więcej niż teraz, a odbiór żeby był raz na kwartał. Wtedy byli szczęśliwi. Mamy średniowiecze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś