tos.ka 25.11.03, 18:40 adamowi oczywiscie. bo ja tak! a to juz za trzy dni:) a dziesiaj- na dobry poczatek adas wyskoczyl nowy rekord skoczni www1.gazeta.pl/sport/1,35335,1794951.html juhuuuuuuuu! :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dead_skunk Re: kibicujecie?? 25.11.03, 18:55 tos.ka napisała: > adamowi oczywiscie Kto to jest adam? Odpowiedz Link
don2 Re: kibicujecie?? 25.11.03, 19:07 Adas Michnik skacze? znowu? EEE on juz swojw wyskakal :))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: kibicujecie?? 25.11.03, 19:23 Ty Don, a gdzie zdjecie Twojego skaczacego psa? Odpowiedz Link
clairejoanna Re: kibicujecie?? 26.11.03, 15:55 don2 napisał: > > Adas Michnik skacze? znowu? EEE on juz swojw wyskakal :))))))) ---> A ja myślałam, że to Lech skakał przez płot... Claire Joanna Odpowiedz Link
lalka_01 Re: kibicujecie?? 26.11.03, 08:49 Nie nowy rekord, bo PAP sie pomylil. Ale oczywiscie ze kibicujemy, nawet jedziemy za dwa tygodnie :-) Odpowiedz Link
dead_skunk Re: kibicujecie?? 26.11.03, 09:50 Ponawiam pytanie. Kto to jest ten Adam? Gdzie i jak on skacze? W skaczacego Michnika nie wierze. Odpowiedz Link
basia553 Re: kibicujecie?? 26.11.03, 10:07 Z tym Michnikiem przeciez zazartowalam, bo myslalam ze udajesz nieswiadomego. Odpowiedz Link
dead_skunk Re: kibicujecie?? 26.11.03, 12:38 Juz wiem, ze Adam i ze nie Michnik tylko Malysz. Ale na czym on skacze?!?!?! Odpowiedz Link
artur666 NIE! 26.11.03, 10:07 Nie lubie Boxu i nie lubie Malysza prymitywa. ale za to bede dzisiaj kibicowal...VfB Stuttgart-Glasgow Odpowiedz Link
basia553 Re: NIE! 26.11.03, 10:15 Nie znam Malysza, bo nie interesuje sie sportem. Ale slyszalam tyle zachwytöw na jego temat, ze prosze o odpowiedz tych, ktörzy go jakostam znaja: czy naprawde jest prymitywny? Nie moge sobie tego wyobrazic. Odpowiedz Link
sabba Re: NIE! 26.11.03, 10:16 nie znam ososbiscie, ale z tego co widze w TV piklareze wypadaja bardziej prymitywniej niz taki Malysz:)) wiec w sumie wsio tyba:)) No ale Fussball...to jest to, nieprawdaz?:)) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: NIE! 26.11.03, 13:02 Ale o co chodzi z tym prymitywnym? Na nartach skacze bynajmniej nie prymitywnie, a w kazdym razie najlepiej na swiecie. Reszta to mi rybka. Odpowiedz Link
artur666 Re: NIE! 26.11.03, 13:13 Malysz to agresywny zabijaka, ganster i kryminalista. Korzysta z popularnosci i tym sposoben z bezkarnosci bo jest troche slawny i dlatego do pewnego stopnia nietykalny. Ludzie wokol niego to mafiosi, ktorzy sa gotowi razem z Malyszem zlikwidowac kazdego kto im stanie na drodze. Niebezpieczne typki za kasa, majacy wszystkich gdzies. Nawet nie chcialbym sie w ten polswiatek wladowac. Odpowiedz Link
chlopzmazur Re: NIE! 26.11.03, 13:26 artur666 napisał: > Malysz to agresywny zabijaka, ganster i kryminalista. Korzysta z popularnosci i > > tym sposoben z bezkarnosci bo jest troche slawny i dlatego do pewnego stopnia > nietykalny. Ludzie wokol niego to mafiosi, ktorzy sa gotowi razem z Malyszem > zlikwidowac kazdego kto im stanie na drodze Pokrecilo Cie ? Czy mial to byc zart? Jezeli to drugie, to wyszedl Ci bardzo miernie. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: NIE! 26.11.03, 13:35 Troche mnie zatkalo. Ale co tam, papier (nawet komputerowy) wszystko przyjmie...A nie pomylilo Ci sie przypadkowo z Andrzejkiem Golata? Boksu tez przeciez nie lubisz. Malysz to chudzinka, jak dmuchniesz to sie przewroci - to w odpowiedzi na "agresywnego zabijake". Reszty nowinek nie chce mi sie komentowac. Odpowiedz Link
chlopzmazur Re: NIE! 26.11.03, 13:51 lalka_01 napisała: > A nie pomylilo Ci sie przypadkowo z Andrzejkiem Golata? :) To rzeczywiscie tlumaczyloby ta wypowiedz. Odpowiedz Link
artur666 Re: NIE! 26.11.03, 16:39 No tak, popiepszylem. Tak mnie interesuje ten caly polski sport. Mialem na mysli bandyte Golote. Ale Malysza tez nie bede ogladal. Nie bijcie. Odpowiedz Link
don2 Re: NIE! 26.11.03, 17:59 Artur a kto to Golota? Ja juz wiem ze Malysz to ten co zkomorka skacze,ale ten Golota? Bandyta? Fiuu ! Odpowiedz Link
akawill Re: NIE! 26.11.03, 18:09 Małysz skacze z komórką? W sumie czemu nie, skoki długie, rozmówkę można palnąć... Odpowiedz Link
ani-ta Re: NIE! 26.11.03, 18:22 z komorka? a nie na poczte? z czekolada w reku?:))) (reklamuje poczte polska i czekolady goplany - przypis dla zachramanicznych gosci forum P2;))) kibicuje: - adasiowi, bo tak pieknie lata!!:))) zwyciestwo czlowieka nad grawitacja w ulakach sekundy;))) - siatkarkom:) bo to nasze piekne polskie dziolchy som!:) i trenera twardego nie "mientkiego" maja;)) - groclinowi ( to juz jutro!!!!!!!!!!!!!!) bo tak slicznie walczyl z Manchesterem City ( chyba tak sie to pisze?):)) a.:)) P.S. noszzzz... ale zeby Golote z Malyszem pomylic...!!!!!! artur! zlote pioro!!!:)))))))))))) P.P.S. a michalczewskiego to mi zal bylo... ale jak prawdziwa kobieta boksu sie brzydze... chociaz taki zapuchniety bokser... ilez to kompresow by mozna bylo zrobic... i poratowac w biedzie... i ulzyc w cierpieniu...:PPPPPP Odpowiedz Link
artur666 Re: NIE! 26.11.03, 19:25 Ten Malysz musi uwazac z ta komorka. Jak sie tak rozbestwi to bedzie jeszcze chcial skakac z mercedesem, a wtedy juz po wynikach. Jesli to prawda z komorka to mamy Buraka. Odpowiedz Link
ani-ta Re: NIE! 26.11.03, 19:34 artur! to nie burak! to kawal/zart! on nie skacze z komorka!:))) boziuuuuu....!!!! artus blagal! usmiechnij sie! adas to prosty ale szalenie sympatyczny chlopak! wszyscy komentatorzy podkreslaja jego skromnosc i sympatie dla innych kolegow czy kibicow:) einsteinem to on juz nie bedzie... ale czy skoczek musi byc?!:) grunt, ze daje nam sporo frajdy zima i zaraza sportem dzieciaki!:) podobnie jak robert korzeniowski, jak darek michalczewski, jak malgosia glinka i paru innych sportowcow;) znasz taka mine jak zmruzone jedno oko? wtedy mordka sie w taki fikusny usmiech uklada... poprobuj!:) pozdrawiam anita Odpowiedz Link
artur666 Re: NIE! 27.11.03, 01:00 Ty naprawde myslicz, ze ja o tym telefonie i mercedesie to na serio...? uuups Odpowiedz Link
don2 Re: NIE! 27.11.03, 09:39 Anito, a jak nazywa sie ta mloda od podnoszenia ciezarow? Jestem pod wrazeniem.Ideal kobiety,uosobienie sexu,ma troche malo latek.A co to bedzie za kilka lat ! Podaj nazwisko bede kibicowal . A Malysz skacze z komorka - samwidzialem na bb.Natomiast swistak.......i to warte zameldowania do sejmowej komisji praw czlowieka. Odpowiedz Link
ani-ta Re: NIE! 27.11.03, 21:14 Agata Wrobel. mimo, ze jestem przeciwniczka uprawiania tego typu sportow przez kobiety, to jednak w jej przypadku nie jest to zly pomysl. dziewczyna szczupla nigdy nie byla (duzo tezsza niz obecnie). ktos dal jej szanse uprawiania sportu, wyrwal z wiochy, w ktorej moglaby co najwyzej kuroniowke pobierac i zaszczepil jej poczucie wlasnej wartosci. znowu zabrzmi to moze gornolotnie... ale dal namacalny przyklad innym, ze mozna byc kims jesli sie tylko chce:) ojc... troszke to po swiatlowemu zabrzmialo;))) swiatelko wybacz... juz cie podrabiac nie bede;)))) a.:) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Kibicuje wylacznie moim dzieciom 27.11.03, 00:08 Zawsze wolalam byc uczestnikiem niz kibicem. Co powiedziawszy przypomnialam sobie, ze na Olimpiadzie kibicowalam polskim laskarzom (moj syn gra w hokeja na trawie i poszlismy w trojke). I kibicowalam tez na Paralimpiadzie koszykarzom na wozkach - fenomenalne i inspirujace widowisko! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
ertes Re: Kibicuje wylacznie moim dzieciom 27.11.03, 00:21 A ja kibicuje Toronto Maple Leafs. Odpowiedz Link