jan.kran 09.12.03, 14:25 Ja tradycyjnie: zdrowia, pociechy z potomstwa i spelnienia marzen :-))) K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: Urodziny Lalki :-))) 09.12.03, 14:27 ja tez tradycyjnie:) szczescia, zdrowia... i wszystkiego czego zapragniesz lalu;) anita Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Urodziny Lalki :-))) 09.12.03, 14:27 Dziekuje dobra kobieto. I prosze docenic, ze wytrzymalam ladnych kilka godzin...:-) Odpowiedz Link
clairejoanna Re: 09.12.03, 14:29 Sto lat zdrowia, beczke winna (etw. piwa) i sto złoty (ewt. Euro) co godzina! Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
basia553 Re: Urodziny Lalki :-))) 09.12.03, 14:29 No to ja sobie pozwalam jeszcze raz, bo to teraz wlasciwe forum: Wszystkiego co naj,. naj!! Odpowiedz Link
xurek jeszcze raz sto lat, sto lat :))) 09.12.03, 14:30 i cala reszta z Plesserowego watku :)))))) Xurek Odpowiedz Link
lalka_01 Anitko, Joanno, Basiu, Xurku 09.12.03, 14:37 moja 18. to nie przelewki. Moj kolega mowi na te okolicznosc - "trza sobie szukac jakiejs wygodnej kwaterki". Buzia! Odpowiedz Link
maria421 Re: Anitko, Joanno, Basiu, Xurku 09.12.03, 14:47 Wszystkiego najlepszego rowniez ode mnie! Odpowiedz Link
lalka_01 Pani Mario, Panie Krasnicki 09.12.03, 14:55 ...zaczelam po bozemu po 13. Dzieki serdeczne! Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: Urodziny Lalki :-))) 09.12.03, 14:51 O boska, jak tych 18 lat szybko minelo. I wcale nie widac uplywajacego czasu. :-) Stu lat w podobnej formie. Juz po 13.00, wiec pora zaczynac. ;-) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Stuk puk, czy mozna winszowac 09.12.03, 15:28 solenizantce wszystkiego co sobie wymarzy? Flaszka jest, raczki calujem, sciskam za poledwiczkie, o kiszonego poprosze, bom sie kaca wczoraj u Sabby nabawil!! Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Stuk puk, czy mozna winszowac 09.12.03, 15:31 Kiszony dla tego pana raz! I po lapkach za poledwiczke! Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Hehehe! 09.12.03, 15:39 Poledwiczka to standardowe warsiawskie - sprzed wielu lat... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Urodziny Lalki :-))) 09.12.03, 15:33 Lalko, najlepszego!!!!!!!!!!!!!! Cmok, Jutka :))) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Urodziny Lalki :-))) 09.12.03, 15:34 To przenosze kocyk z tamtego watku. I oby nam strzelcom dlugo Jopkowa spiewala! Odpowiedz Link
sabba to ja tez 09.12.03, 15:38 sie w kolejce ustawiam i zycze oby bylo dobrze albo i jeszcze lepiej. KOlejnych osimenastek co roku, optymizmu, wesolej buzki i duzo czasu ktorego by mozna wesolo spedzic w najpiekniejszym miescie na swiecie (wiem, naraze sie innym ale co tam), czyli w KRAKOWIE:))))) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: to ja tez 09.12.03, 15:43 sabba napisała: > sie w kolejce ustawiam i zycze oby bylo dobrze albo i jeszcze lepiej. KOlejnych > osimenastek co roku, optymizmu, wesolej buzki i duzo czasu ktorego by mozna > wesolo spedzic w najpiekniejszym miescie na swiecie (wiem, naraze sie innym ale > co tam), czyli w KRAKOWIE:))))) > Warsiawiak jestem ale Krakow wole (przewaznie). Odpowiedz Link
szfedka Cos mi sie popier....lo 09.12.03, 16:01 szfedka napisała: > A jutro pocykamy za siostre ;) Pojutrze, siostro wybacz cmok gdzie jestes cholero? dzwonilam ;) znow ;-P Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cos mi sie popier....lo 09.12.03, 16:05 > gdzie jestes cholero? dzwonilam ;) znow ;-P ********* Przeca jestem i biurokratyzuje :))) Glab nie umie numeru wykrecic?? ;)))))) (pardon hehe) Odpowiedz Link
szfedka Re: Cos mi sie popier....lo 09.12.03, 16:30 jutka1 napisała: > Glab nie umie numeru wykrecic?? ;) no q.... nie umie, taki antytalent do numerkow, beznadzieja totalna :( Odpowiedz Link
jutka1 Re: No to cyk... + sprostowanie................... 09.12.03, 16:02 szfedka napisała: > A jutro pocykamy za siostre ;) ******** Jutro imieniny............................ Pojutrze urodziny............................Po-pojutrze kac gigant w samolocie................................................... Zycie jest moczopedne...............................................;)))))) Gdzie jest Tato???................................. Jutka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
szfedka Re: No to cyk... + sprostowanie.................. 09.12.03, 16:36 jutka1 napisała: > szfedka napisała: > Jutro imieniny............................ Pojutrze > urodziny............................Po-pojutrze kac gigant w > samolocie....................... A po samolocie Luciavaka...i kac w sobote...a pozniej imprezka... i kac w niedziele...no i pijana w samolocie...i kac w poniedzialek .... a mnie odwykowka potem czeka hehehe Odpowiedz Link
lalka_01 Re: No to cyk... 09.12.03, 16:32 cyk, cyk...byle sie wprowadzic w pozytywne wibracje :-) Odpowiedz Link
szfedka Re: No to cyk...wibracje... 09.12.03, 16:38 juz napisno ja nie potrafie wykrecac numerkow ;) Odpowiedz Link