Dodaj do ulubionych

Plany weekendowe

18.07.14, 14:07
Taki wątek luźny - korzystając z mojego leniwego piątku w pracy smile

Macie jakieś plany na weekend? Robicie coś ciekawego?

Ja się właśnie nad tym zastanawiam, bo ochota wielka na aquapark - ale młoda świeżo po chorobie, więc nie będziemy ryzykować.
Oprócz aquaparku mam ochotę pojechać na wieś i poleżeć zwyczajnie na trawie, a że być może będzie to możliwe - już się cieszęsmile
Jutro chcemy też skoczyć na koncert Urszuli Dudziak (gra na warszawskiej Starówce jakby co smile ) i pewnie zabierzemy młodą ze sobą - ciekawa jestem jak to dla niej i dla nas będzie ...
Obserwuj wątek
    • karolana Re: Plany weekendowe 18.07.14, 15:13
      Fajnie. Ja mam w planach doleczyć moje dziecko po anginie i wyleczyć siebie bo w poniedziałek do roboty.
      Może się uda wink
    • edw-ina Re: Plany weekendowe 18.07.14, 19:42
      Jeśli pogoda dopisze to pewnie jakaś plaża/aquapark w górach. W swej galopującej głupocie wciąż stymulujemy dziecko wodą i piaskiem, a jakby tego było mało zamiast mango dziecko je kalarepę wink
      Jeśli nie, to mamy w okolicy festiwal etnograficzny, więc pewnie tam wpadniemy. To nasz ostatni wspólny weekend na jakiś czas, bo zaraz przyjeżdżają chłopcy M i wybywają z tatą na wakacje.
    • liz-beauty Re: Plany weekendowe 19.07.14, 09:49
      Zwykle jezdzimy nad rzeke z Malym, Mlody juz z nami za bardzo nie chce. Ma swoje towarzystwo i musimy to uszanowac. Chodza na basen, graja w siatke, plywaja, jezdza na rowerach robiac ambitne trasy. My tez jezdzimy, ale bardziej rekreacyjnie niz wyczynowo. Wchodzimy na nieduze gorki, choc ostatnio u nas pogrzmiewa i nie udala sie zaplanowana w tym tyg. wycieczka. Jestem nauczycielka i weekend dla mnie oznacza tylko, ze beda wszedzie tlumy, wole wtedy siedziec z Malym w ogrodzie, gdzie goni koty i tapla sie w basenie. W tygodniu jest luzniej, choc wtedy musimy bawic sie sami. M zaczyna urlop w przyszlym tyg. i bedziemy razem. Mlodego odwozimy w pon. na lotnisko, leci do Niemiec na caly miesiac, do mamy. Nie chcial z nami do Chorwacji. Troche zalujemy.
    • litera29 Re: Plany weekendowe 23.07.14, 14:48
      Po dziesięciodniowych wspólnych wakacjach z dzieciakami, przyszły weekend tylko dla nas - razem na rybki, na noc. Mało romantycznie, ale cisza, spokój i rozmowy do rana przy wędkachsmile Uwielbiam, bo zawsze jest przyjemniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka