16.07.15, 14:58
Wiecie co, niedobrze mi się zrobiło po przeczytaniu tego: wyborcza.pl/duzyformat/1,146228,18362106,solidarnosc-alimenciarzy-moj-ojciec-nie-placil-moj-szef-nie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&squid_js=false
Obserwuj wątek
    • optymist75 Re: !!!! 16.07.15, 16:48
      Mi się niedobrze zrobiło po przeczytaniu komentarzy.
      • edw-ina Re: !!!! 17.07.15, 16:27
        Wiesz, taki sposób myślenia mogą prezentować chyba tylko ludzie głupi lub podli, choć jedno drugiego nie wyklucza. A z pewnością są to ludzie, którzy w żaden realny sposób nie interesują się własnym potomstwem. Chciałabym żeby taki tatuś, który twierdzi, że dziecku na jedzenie wystarczy 50 złotych miesięcznie, sam przez miesiąc robił zakupy dla dziecka. Moje dzisiejsze, zaledwie na kilka dni i to nie wliczając obiadów: dwie butelki mleka 3,50/sztuka, kg brzoskwiń 6 zł, cztery jogurty po 2 zł sztuka, 10 dag wędliny - 4 zł, tyle samo ulubionego sera - 3 zł, 3 litry soku - 14 zł. Już wyszło 42 zł, a to jedzenie na kilka dni. Bez ryb, warzyw czy wafelka na deser. Ale wiem, zdaniem takiego pana wafelek na deser to fanaberia. Dzieci też nie chodzą na lody, a mleko należy im rozrzedzać kranówką. Masakra.
        • optymist75 Re: !!!! 17.07.15, 17:33
          tak Edwina ,zgadzam się z Tobą w 100%,wystrzelałabym sama takich tatusiów.
          Wybacz brak mojej ekscytacji artykułem ,temat jest znany,nic nowego nie przeczytałam.
          My przerabiamy go tylko od innej strony czyli oszczędzanie mamusi na starszych dzieciach(zakaz picia mleka bo musi starczyć młodszemu przyrodniemu rodzeństwu,jedzenie 2 x dziennie etc.) bo tatuś bankomat ma kupć a jak nie zapłaci pełnych alimentów to naśle się na niego komornika i niech żre dziad gips ze ściany póki domu nie zlicytują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka