glonik 11.11.06, 15:24 Oddam 10 kg glonika, przyjmę (udokumentowane) poczucie, że świat jest piękny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anastazjapotocka Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 12.11.06, 13:57 Biorę. W sumie będę miała za dużo Anastazji o jakieś 20 kg. A co mi tam. Gosiu, buzi! Odpowiedz Link
m-jak-magi Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 14.11.06, 11:00 ja sprezentuje 2 rozmiary w biuscie moze wreszcie kregoslup wroci na swoje miejsce. Odpowiedz Link
nini6 Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 14.11.06, 14:31 > ja sprezentuje 2 rozmiary w biuscie moze wreszcie kregoslup wroci na swoje > miejsce. Biorę. Schudłam w 3 miesiące 10 kilo i niestety zniknął mi biust.Tzn. zostało 75 B a było 80D i strasznie mi go brakuje... Buuuuuu..... Odpowiedz Link
m-jak-magi Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 14.11.06, 14:47 oddam poki jeszcze jedrny. po karmieniu nikt pustego worka nie wezmie Odpowiedz Link
atenais Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 14.11.06, 22:03 to ja jeden chetnie wziam moje baaaardzo male B jeszcze ostatnio maleje Odpowiedz Link
reksia Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 14.11.06, 15:12 Glonik Ty tak łatwo się darmo nie rozdawaj,Glonik ty zbij na tym interes;P Odpowiedz Link
glonik Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 14.11.06, 18:56 reksia napisała: > Glonik Ty tak łatwo się darmo nie rozdawaj,Glonik ty zbij na tym interes;P Eeeeeeee, ja już widzę, że na tych zamianach ino zyskam . Boszszszszsz..mieć znowu w talii ok 70 cm.......... Pozdrawiam wszystkie chętne do zamiany i.... uważajcie, bo się zgłoszę ;> Odpowiedz Link
swieta_1 Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 15.11.06, 14:03 Cholera, jak takie chetne co niektóre panie, to ja też oddam ... no niech będzie tak z 5 kilo. Źle nie będzie, chyba że któraś chce ciuttt więcej Odpowiedz Link
dzk35 Re: Odam, przyjmę - wersja czarnego humoru 15.11.06, 15:08 z kilogramami to ja się boję że żadna mi ich nie weźmie, a poza tym mój luby twierdzi że jestem idealnie mięciutka, więc może jakoś sobie z nimi poradzę ale dam rozmiar (a nawet dwa) biustu w zamian za dziesięć cm nóg! i dorzucę garniec przeświadczenia że każdemu się jego działka szczęścia należy i nawet jeśli jej jeszcze nie dostał to trza poczekać pan B nie zapomni... Odpowiedz Link