freemarioo 05.11.13, 19:02 Witam wszystkich,posiadam AR 156 1.6TS rocznik 2005. Problem polega na tym że wskazówka wskaźnika temp.wody nie wskazuje temperatury. Leży sobie na 50*C i nic więcej. Co może być nie tak? Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freemarioo Re: Wskaźnik temp.wody 18.11.13, 22:32 Nikt mi nie pomorze? Od czego zacząć sprawdzanie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
www.hotclub24.pl Re: Wskaźnik temp.wody 26.11.13, 23:00 najpierw wyczysć połączenie z czujnikiem temperatury, jak nie pomoże to albo uszkodzony czujnik albo termostat, a grzeje ogrzewanie? jak grzeje to raczej czujnik, jak nie grzeje to termostat bym podejrzewał Odpowiedz Link
midshipman78 Re: Wskaźnik temp.wody 13.01.14, 13:09 mam ten sam problem. jesli juz rozwiazales to podziel sie informacjami. dzieki Odpowiedz Link
freemarioo Re: Wskaźnik temp.wody 29.03.14, 20:03 problem już rozwiązany,to termostat. Dodam, że ani nie pokazywało mi temperatury ani ogrzewanie nie działało poprawnie(znaczy słabo grzał).Myślałem,że to termostat i czujnik ale po wymianie termostatu już wszystko jest ok. Odpowiedz Link