Dodaj do ulubionych

koledzy alfiści z Wrocławia

04.07.06, 19:28
Chciałbym się dowiedzieć ile osób na tym forum jest z Wrocławia.Może warto się
spotkać,wymienić doświadczenia.Proszę o wpisy.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • da_vinci.go2.pl Re: koledzy alfiści z Wrocławia 04.07.06, 22:29
      Ja jestem z Rawicza, ale często bywam we wrocku więc jakby był jakiś spocik
      chętnie się pojawię.
    • kurol Re: koledzy alfiści z Wrocławia 04.07.06, 22:42
      Witam serdecznie. Jestem z Oleśnicy, więc jak coś to na mnie można liczyć -
      parę minut i jestem we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie
    • rklepak Re: koledzy alfiści z Wrocławia 05.07.06, 00:03
      Witam z tej strony Roboo i ja jestem z Wrocławia, jakby jakiś spocik to się
      piszę o ile to będzie w sierpniu...
      156 '02 SW 2,0 JTS
      • mumio2000 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 05.07.06, 17:08
        Wroclaw wita:)
    • aquarius01 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 11:06
      Mimo, iż nie Wracław a Trzebnica, więc "daję głos". Z tego co widzę to na razie
      większość z okolic Wroclawia się pojawiła ;)

Oczywiście jakiś dolnośląski spocik można zorganizować - ja się piszę :)
      • mirasn Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 11:29
        Alfiści z IK@Ra spotykają się co jakiś czas we Wrocku. Spotkania są niestety
        bardzo rzadkie, ale może dopływ świeżej krwi coś zmieni. Miejsce to Planet Pizza
        na rogu Drukarskiej i Kamiennej. Jak coś się będzie szykować to dam znać na to
        forum. Zbieramy się naogół w piątek wieczorem. Zaglądajcie też na
        www.wroclaw.cuoresportivo.pl
        Zaczęły się wakacje, więc ciężko będzie zebrać ekipę.
        Pozdrawiam
        Miras
        • aquarius01 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 13:52
          Czytam listę Ikarową (ba nawet coś tam napiszę od czasu do czasu ;) ) i czytałem
          o kilku wroclawskich spotkaniach, jednak przaktycznie nigdy nie moglem się wbić
          w termin - jednak piątek to dla mnie raczej termin nie do przeskoczenia, jednak
          może kiedyś mnie się uda. Bedę bardzo wdzięczny za informację o następnej
          imprezie :)

Przy okazji - czy wśrod dolnjośląskichalfistów są jeszcze MacUser'rzy ? Ja się
          do nich zaliczam, więc jeżeli są to zapraszam na MacWRO, która to impreza od
          kilku lat, cyklicznie odbywa się we Wrocławiu i jest moim przysłowiowym
          "dzieckiem" - szczegoły na priv ;)
          • mirasn Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 13:57
            Używam Maca od kilkunastu lat, i to zarówno w pracy jak i w domu. Pisz więc!
            Miras
            • aquarius01 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 14:07
              mirasn napisał:

> Używam Maca od kilkunastu lat, i to zarówno w pracy jak i w domu. Pisz więc!
              > Miras

Poszło na priv'a :D
    • jacky68 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 23:11
      Cześć witam. Też Wrocław.Niezły pomysł ale niestety mogę dopiero w sierpniu,ale
      niezła zajafka.Powodzenia.Jadę w Bieszczady.
      • luka156 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 08.07.06, 19:22
        Buongiorno !!!
    • pawelski23 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 12.07.06, 09:35
      Wrocław wita !! Co do spotkań to faktycznie mirasn daje znać co jakiś czas ale
      te piątki nigdy mi nie mogą podpasować ;-( Miras może nastepnym razem w sobote
      jakąś? Pozdrawiam wszystkich nieszczęśliwie zainfekowanych AR ;-))
      • mirasn Spotkanie Wrocław 12.07.06, 13:57
        I daję znać ponownie - niestety (albo stety) spotkanie planujemy na najbliższy
        piątek:
        - miejsce - Planet Pizza (róg Drukarskiej i Kamiennej)
        - czas - piątek (14.07), godzina 19:00
        Zbiera się stała ekipa wrocławskiego IK@Ra, ale mile widziani są też wszyscy
        zainfekowani wiadomym wirusem.
        Pozdrawiam i zapraszam
        mirasn

P.S. Pawelski - są wakacje, więc może wreszcie teraz Ci się uda?
        • pawelski23 Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 13:59
          Tia wakacje są tyle że w weekend wprowadzam się na swoje nowe M także raczej nie
          dam rady ;-(
          • adgon Re: Spotkanie Wrocław 14.07.06, 22:15
            Postanowiłem,że dzisiaj pierwszy raz pojadę sobie swoją AR na spotkanie alfistów
            do pizzerii przy ul.Kamiennej róg Drukarskiej.I co?Nic.Nie widziałem żadnej
            alfy,nikt także nie podszedł do mnie,choć stałem koło mojego samochodu.Chciałem
            jeszcze raz powtórzyć,byłem pierwszy raz i nie miałem szansy nikogo poznać kto
            mógłby przyjść na to spotkanie.Nawet jak ktoś był to powinien moim zdaniem albo
            przyjechać Alfą/mógłbym go poznać/,albo przynajmniej zainteresować się
            "nowymi".Ale jak widać nikomu na tym nie zależy.
            • mirasn Re: Spotkanie Wrocław 15.07.06, 15:45
              Hmm...
              Faktycznie - stała srebrna 156 koło lokalu, ale nikogo przy niej nie widziałem.
              Nie przyjechaliśmy też samochodami, bo spotkanie miało charakter piwny - po
              złotym napoju nie prowadzimy. Specjalnie założyłem czerwoną koszulkę z logo AR i
              usiadłem przy stoliku przed wejściem, żeby być dobrze widocznym. Ba! Na jednym z
              krzeseł leżało wielkie, czerwone pudło również "ologowane". Wystarczy odrobina
              dobrej woli i koniec języka za przewodnika. Poza tym wydaje mi się, że to Tobie
              powinno zależeć bardziej. Spróbuj następnym razem.
              Pozdrawiam
              mirasn
        • mumio2000 Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 14:23
          czy na takie spotkania przychodzą sami 21 latkowie z nastroszonymi czuprynami?
          Jak wygląda społeczny przekroj tez ekipy?
          • mirasn Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 15:15
            > czy na takie spotkania przychodzą sami 21 latkowie z nastroszonymi czuprynami?
            > Jak wygląda społeczny przekroj tez ekipy?

:-) Raczej nie - jesteśmy trochę starsi - niektórzy nawet mają brody. Ba! Nawet
            żony i dzieci! Parę naszych wizerunków znajdziesz tu:
            www.wroclaw.cuoresportivo.plPozdrawiam
            mirasn
            • mumio2000 Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 15:21
              Wielce szanowne grono, jak widze! chętnie dołącze, nie teraz jeszcze, ale
              następnym razem oczywiscie. Szkoda tylko, ze skoro wszyscy zjedżają furami, to
              alkohol nie bardzo na miejscu. No to pewnie wszyscy soczki jadą:)
              • mirasn Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 15:52
                > alkohol nie bardzo na miejscu. No to pewnie wszyscy soczki jadą:)
                ...i tu się gruuubo mylisz... wpadnij i sprawdź!
                • norek_7 Re: Spotkanie Wrocław 20.07.06, 10:48
                  Witam też jestem zainteresowany spotkaniem we wrocławiu. Ja jestem z oławy i z
                  chęcia sie spotkam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka