adgon 04.07.06, 19:28 Chciałbym się dowiedzieć ile osób na tym forum jest z Wrocławia.Może warto się spotkać,wymienić doświadczenia.Proszę o wpisy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da_vinci.go2.pl Re: koledzy alfiści z Wrocławia 04.07.06, 22:29 Ja jestem z Rawicza, ale często bywam we wrocku więc jakby był jakiś spocik chętnie się pojawię. Odpowiedz Link
kurol Re: koledzy alfiści z Wrocławia 04.07.06, 22:42 Witam serdecznie. Jestem z Oleśnicy, więc jak coś to na mnie można liczyć - parę minut i jestem we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
rklepak Re: koledzy alfiści z Wrocławia 05.07.06, 00:03 Witam z tej strony Roboo i ja jestem z Wrocławia, jakby jakiś spocik to się piszę o ile to będzie w sierpniu... 156 '02 SW 2,0 JTS Odpowiedz Link
aquarius01 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 11:06 Mimo, iż nie Wracław a Trzebnica, więc "daję głos". Z tego co widzę to na razie większość z okolic Wroclawia się pojawiła ;) Oczywiście jakiś dolnośląski spocik można zorganizować - ja się piszę :) Odpowiedz Link
mirasn Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 11:29 Alfiści z IK@Ra spotykają się co jakiś czas we Wrocku. Spotkania są niestety bardzo rzadkie, ale może dopływ świeżej krwi coś zmieni. Miejsce to Planet Pizza na rogu Drukarskiej i Kamiennej. Jak coś się będzie szykować to dam znać na to forum. Zbieramy się naogół w piątek wieczorem. Zaglądajcie też na www.wroclaw.cuoresportivo.pl Zaczęły się wakacje, więc ciężko będzie zebrać ekipę. Pozdrawiam Miras Odpowiedz Link
aquarius01 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 13:52 Czytam listę Ikarową (ba nawet coś tam napiszę od czasu do czasu ;) ) i czytałem o kilku wroclawskich spotkaniach, jednak przaktycznie nigdy nie moglem się wbić w termin - jednak piątek to dla mnie raczej termin nie do przeskoczenia, jednak może kiedyś mnie się uda. Bedę bardzo wdzięczny za informację o następnej imprezie :) Przy okazji - czy wśrod dolnjośląskichalfistów są jeszcze MacUser'rzy ? Ja się do nich zaliczam, więc jeżeli są to zapraszam na MacWRO, która to impreza od kilku lat, cyklicznie odbywa się we Wrocławiu i jest moim przysłowiowym "dzieckiem" - szczegoły na priv ;) Odpowiedz Link
mirasn Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 13:57 Używam Maca od kilkunastu lat, i to zarówno w pracy jak i w domu. Pisz więc! Miras Odpowiedz Link
aquarius01 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 14:07 mirasn napisał: > Używam Maca od kilkunastu lat, i to zarówno w pracy jak i w domu. Pisz więc! > Miras Poszło na priv'a :D Odpowiedz Link
jacky68 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 06.07.06, 23:11 Cześć witam. Też Wrocław.Niezły pomysł ale niestety mogę dopiero w sierpniu,ale niezła zajafka.Powodzenia.Jadę w Bieszczady. Odpowiedz Link
pawelski23 Re: koledzy alfiści z Wrocławia 12.07.06, 09:35 Wrocław wita !! Co do spotkań to faktycznie mirasn daje znać co jakiś czas ale te piątki nigdy mi nie mogą podpasować ;-( Miras może nastepnym razem w sobote jakąś? Pozdrawiam wszystkich nieszczęśliwie zainfekowanych AR ;-)) Odpowiedz Link
mirasn Spotkanie Wrocław 12.07.06, 13:57 I daję znać ponownie - niestety (albo stety) spotkanie planujemy na najbliższy piątek: - miejsce - Planet Pizza (róg Drukarskiej i Kamiennej) - czas - piątek (14.07), godzina 19:00 Zbiera się stała ekipa wrocławskiego IK@Ra, ale mile widziani są też wszyscy zainfekowani wiadomym wirusem. Pozdrawiam i zapraszam mirasn P.S. Pawelski - są wakacje, więc może wreszcie teraz Ci się uda? Odpowiedz Link
pawelski23 Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 13:59 Tia wakacje są tyle że w weekend wprowadzam się na swoje nowe M także raczej nie dam rady ;-( Odpowiedz Link
adgon Re: Spotkanie Wrocław 14.07.06, 22:15 Postanowiłem,że dzisiaj pierwszy raz pojadę sobie swoją AR na spotkanie alfistów do pizzerii przy ul.Kamiennej róg Drukarskiej.I co?Nic.Nie widziałem żadnej alfy,nikt także nie podszedł do mnie,choć stałem koło mojego samochodu.Chciałem jeszcze raz powtórzyć,byłem pierwszy raz i nie miałem szansy nikogo poznać kto mógłby przyjść na to spotkanie.Nawet jak ktoś był to powinien moim zdaniem albo przyjechać Alfą/mógłbym go poznać/,albo przynajmniej zainteresować się "nowymi".Ale jak widać nikomu na tym nie zależy. Odpowiedz Link
mirasn Re: Spotkanie Wrocław 15.07.06, 15:45 Hmm... Faktycznie - stała srebrna 156 koło lokalu, ale nikogo przy niej nie widziałem. Nie przyjechaliśmy też samochodami, bo spotkanie miało charakter piwny - po złotym napoju nie prowadzimy. Specjalnie założyłem czerwoną koszulkę z logo AR i usiadłem przy stoliku przed wejściem, żeby być dobrze widocznym. Ba! Na jednym z krzeseł leżało wielkie, czerwone pudło również "ologowane". Wystarczy odrobina dobrej woli i koniec języka za przewodnika. Poza tym wydaje mi się, że to Tobie powinno zależeć bardziej. Spróbuj następnym razem. Pozdrawiam mirasn Odpowiedz Link
mumio2000 Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 14:23 czy na takie spotkania przychodzą sami 21 latkowie z nastroszonymi czuprynami? Jak wygląda społeczny przekroj tez ekipy? Odpowiedz Link
mirasn Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 15:15 > czy na takie spotkania przychodzą sami 21 latkowie z nastroszonymi czuprynami? > Jak wygląda społeczny przekroj tez ekipy? :-) Raczej nie - jesteśmy trochę starsi - niektórzy nawet mają brody. Ba! Nawet żony i dzieci! Parę naszych wizerunków znajdziesz tu: www.wroclaw.cuoresportivo.plPozdrawiam mirasn Odpowiedz Link
mumio2000 Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 15:21 Wielce szanowne grono, jak widze! chętnie dołącze, nie teraz jeszcze, ale następnym razem oczywiscie. Szkoda tylko, ze skoro wszyscy zjedżają furami, to alkohol nie bardzo na miejscu. No to pewnie wszyscy soczki jadą:) Odpowiedz Link
mirasn Re: Spotkanie Wrocław 12.07.06, 15:52 > alkohol nie bardzo na miejscu. No to pewnie wszyscy soczki jadą:) ...i tu się gruuubo mylisz... wpadnij i sprawdź! Odpowiedz Link
norek_7 Re: Spotkanie Wrocław 20.07.06, 10:48 Witam też jestem zainteresowany spotkaniem we wrocławiu. Ja jestem z oławy i z chęcia sie spotkam. Odpowiedz Link