frise 10.07.08, 13:44 Dzien bez Pudelka to dzien stracony. Dlatego wklejam tu cos dla Was, wakacyjne obiboki: www.pudelek.pl/artykul/11296/koterski_kupil_auto_za_200_tysiecy/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spark1.8 Re: Full wypas i ojoj! 11.07.08, 08:50 > I nie pozwalam sie tu nikomu dopisywac! a czemu ? Jakieś szczegóły ? Mam zabroniony dostęp do tej strony :( Odpowiedz Link
frise Re: Full wypas i ojoj! 11.07.08, 09:05 Bosz, Sparku, nie do strony, ale do tego watku. :))) Ale mozna sobie zabraniac. I tak zawsze znajdzie sie taki, co sie dopisze... :PPP Odpowiedz Link
da_vinci.go2.pl Re: Full wypas i ojoj! 11.07.08, 08:17 Chłopak ma dobry gust :) I tak najbardziej go lubię z roli w Koglu Moglu. Odpowiedz Link
frise Re: Full wypas i ojoj! 11.07.08, 09:07 Leonardo, a kogo Koterski gral w "Koglu moglu"? :) Nie chodzilo Ci czasem o "Dzien swira"? Odpowiedz Link
spark1.8 Re: Full wypas i ojoj! 11.07.08, 10:05 frise napisała: > Leonardo, a kogo Koterski gral w "Koglu moglu"? jak to kogo? Pudelka grał, tego od zadniej cielęciny. Do strony pudelek.pl mam dostęp zabroniony i nie czaję akcji :( Odpowiedz Link
frise Re: Full wypas i ojoj! 11.07.08, 10:17 Chyba zartujesz?????? Toz to prawdziwa tragedia! :) Nie ma lepszego internetowego odmozdzacza niz plotkarski Pudelek. Piec minut spedzone na Pudelku zapewnia psychiczny komfort na caly dzien. Zwlaszcza, gdy masz stresujaca prace. :)) Spark, masz niedobra szefowa. Lub szefa. Odpowiedz Link
da_vinci.go2.pl Re: Full wypas i ojoj! 14.07.08, 08:09 Koterski grał jedną z głównych postaci .... ... uwaga uwaga - no dobra już mówię :-) grał małego Piotrusia. Odpowiedz Link
elwee Re: Full wypas i ojoj! 14.07.08, 10:53 Ojjj, frise... czujesz juz wakacje :) Wyszukujesz informacje lepiej niż specjaliści od PR :) Odpowiedz Link
bedboys Re: Full wypas i ojoj! 17.07.08, 20:06 Wszystko OK ale jak zwykle pismaki musiały dopisać coś od siebie - "Niedawno kupił sobie nową alfę romeo Spider, którą Fakt wycenia na 200 tysięcy złotych. Trochę się dziwimy Miśkowi, bo za te pieniądze mógł kupić coś naprawdę porządnego." - czyli co mogło za te pieniądze być czymś " porządnym " ???? Ciekawe czy taki pismak chociaż kiedykolwiek siedział w AR ?? Odpowiedz Link
elwee Re: Full wypas i ojoj! 18.07.08, 09:35 Masz rację. Tez zwróciłam na to uwagę, ale pominęłam to w poście, bo wywołałabym następną dyskusję, która pojawia się co kilka miesięcy i kończy się w ten sam sposób - niczym... A Miśkowi gratuluję mądrego wyboru :) Odpowiedz Link