mejson.e 08.09.09, 21:55 Nieoczekiwany finał driftingu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiges_wiz Re: Stuk Puk... 08.09.09, 22:01 sierre rozwalil .. grrr snieg dla aut RWD i AWD :P Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Stuk Puk... 08.09.09, 22:13 ...a driftując krzyczał "JESTEM HARDKOREM !!!" Odpowiedz Link
tomek854 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 01:56 www.youtube.com/watch?v=gBlUv-Nl6uc A to widzieliście? :/ Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Stuk Puk... 09.09.09, 08:07 widzielismy ... sprawa byla w obiegu jakies pol roku temu jak nie dawniej. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 08:40 tiges_wiz napisał: > widzielismy ... sprawa byla w obiegu jakies pol roku temu jak nie dawniej. To by się zgadzało co mówisz, najlepszym dowodem na to jest leżący śnieg;D Odpowiedz Link
edek40 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 13:05 Choroba, zdaje sie to niedaleko mojej posiadlosci wiejskiej :) Nawet slyszalem o tej/takiej kraksie. Nie widzialem jej, ale wiedzialem jak sie odbyla. Tu cwiczenia z opanowania auta w poslizgu sprowadzaja sie do wdepnieciu pedalu gazu do podlogi. Moja polowica wlasnie na tym/podobnym placu wprawila mnie w oslupienie swoim znakomitym wyczuciem auta na lodzie. Zaczelo sie od tego, ze zanic nie chciala cwiczyc. W koncu wymoglem to na niej "przykladem". Troszke na bialym mnie powiozlo, ale bez wiekszych problemow uniknalem powazniejszych konsekwencji. No to ona tez tak chce. Pojechalismy i zaczela jezdzic. Naprawde znakomicie. Nadsterownosc i podsterownosc regulowala gazem. Zadalem jej pytanie czemu tyle lat nie dawala sie namowic. Ona na to, ze obawiala sie, ze bede kazal jej "cwiczyc" tak jak na tym filmie. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 14:06 Może kobitka nie chciała powiedzieć Ci prawdy, że drzemie w niej ukryty talent ale nie chciała Cię zawstydzać i dla niej taki drift to pikuś:)) Odpowiedz Link
strongwaz Re: Stuk Puk... 09.09.09, 14:50 Profesor Miodek mógłby na podstawie tego krótkiego filmu zrobic 60 minutowy program :) Odpowiedz Link