Dodaj do ulubionych

Stuk Puk...

08.09.09, 21:55
Nieoczekiwany finał driftingu...
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Stuk Puk... 08.09.09, 22:01
      sierre rozwalil .. grrr
      snieg dla aut RWD i AWD :P
    • mrzagi01 Re: Stuk Puk... 08.09.09, 22:13
      ...a driftując krzyczał "JESTEM HARDKOREM !!!"
      • tomek854 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 01:56
        www.youtube.com/watch?v=gBlUv-Nl6uc
        A to widzieliście? :/
        • tiges_wiz Re: Stuk Puk... 09.09.09, 08:07
          widzielismy ... sprawa byla w obiegu jakies pol roku temu jak nie dawniej.
          • lexus400 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 08:40
            tiges_wiz napisał:

> widzielismy ... sprawa byla w obiegu jakies pol roku temu jak nie dawniej.

To by się zgadzało co mówisz, najlepszym dowodem na to jest leżący śnieg;D
    • lexus400 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 07:49
      Dobre dobre:))
    • edek40 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 13:05
      Choroba, zdaje sie to niedaleko mojej posiadlosci wiejskiej :)

Nawet slyszalem o tej/takiej kraksie. Nie widzialem jej, ale wiedzialem jak sie odbyla. Tu cwiczenia z opanowania auta w poslizgu sprowadzaja sie do wdepnieciu pedalu gazu do podlogi.

Moja polowica wlasnie na tym/podobnym placu wprawila mnie w oslupienie swoim znakomitym wyczuciem auta na lodzie. Zaczelo sie od tego, ze zanic nie chciala cwiczyc. W koncu wymoglem to na niej "przykladem". Troszke na bialym mnie powiozlo, ale bez wiekszych problemow uniknalem powazniejszych konsekwencji. No to ona tez tak chce. Pojechalismy i zaczela jezdzic. Naprawde znakomicie. Nadsterownosc i podsterownosc regulowala gazem. Zadalem jej pytanie czemu tyle lat nie dawala sie namowic. Ona na to, ze obawiala sie, ze bede kazal jej "cwiczyc" tak jak na tym filmie.
      • lexus400 Re: Stuk Puk... 09.09.09, 14:06
        Może kobitka nie chciała powiedzieć Ci prawdy, że drzemie w niej ukryty talent
        ale nie chciała Cię zawstydzać i dla niej taki drift to pikuś:))
        • strongwaz Re: Stuk Puk... 09.09.09, 14:50
          Profesor Miodek mógłby na podstawie tego krótkiego filmu zrobic 60
          minutowy program :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka