12.02.04, 19:30
Rozczarowalem sie. "przedruki" marnych programikow z amerykanskimi robolami w
roli glownej. Cos tam tna, spawaja, material na dziesiec minut filmu zajmuje
45.

I do tego haslo zapowiadajace jeden z tandetnych programow: "Jak zaskoczyc
kolege efektowna przerobka silnika"

Ja pie..le, jak to uslyszalem, to mi sie d..pa zmarszczyla. Co za poziom

pzdr
Obserwuj wątek
    • dwiesciepompka Re: TVN Turbo 12.02.04, 21:13
      Chyba trafiles na Monster garage,czy jakos tak.To faktycznie jest bardzo
      średnie.
      Obejrzyj TopGear to ci sie d..a rozmarszczy:)))
      • krakus.mp Re: TVN Turbo 12.02.04, 21:22
        dwiesciepompka napisał:

> Chyba trafiles na Monster garage,czy jakos tak.To faktycznie jest bardzo
        > średnie.
        > Obejrzyj TopGear to ci sie d..a rozmarszczy:)))
        O mało nie fiknąłem z krzesła po tej wymianie zmarszczek na d.
        Kolega "wypompowany" ma wspaniałe poczucie humoru!hehehe!
        Pzdr.
      • typson Re: TVN Turbo 25.02.04, 02:03
        Czy topG to ten brytyjski progam - jesli tak to nawet fajny i do tego dowcipny,
        o ile mozliwy jest humor, zwlaszcza angielski wsrod samochodziarzy (z calym
        szacunkiem do nas ;)

Byla tam taka piekna scena: Panowie prowadzacy zadawali retoryczne pytania -
        Dlaczego kadilaki sie nie sprzedaja w Angli? (moze inna marka, w kazdym razie
        konserwatywne tapczany)
        Kim jest odbiorca cadillaca?
        I pozniej pokazywali przypadkowych staruszkow na ulicy w USA, ale takie na
        maksa stare, przepruchniale na wylot tufty. (przepraszam za brak taktu ale tak
        to wygladalo). To chyba mialo byc to slynne angielskie poczucie humoru... ;)
        • lexus400 Re: TVN Turbo 25.02.04, 08:02
          ...z tymi zmarszczkami to dobre :)))) a tak poważnie - Panowie jaki program by
          to nie był zawsze ktoś będzie zadowolony a ktoś nie, trzeba to niestety oglądać
          wybiórczo i nie zawsze bo jest dużo powtórek, program jak program raz lepszy
          raz gorszy.Może Ty typson jesteś już na wyższym poziomie wiadomości
          motoryzacyjnych i takie programy Cię nie kręcą ?? ale pociesz się nie jesteś
          sam, cierpię na to samo:)))
          Pzdr.
          • typson Re: TVN Turbo 25.02.04, 14:36
            Tak naprawde, to jedyny program, ktory ogladalem bardzo chetnie, to Auto-Moto
            (chyba tak sie nazywalo) prowadzony przez Iwaszkiewicza i kogos drugiego - nie
            pamietam kogo.

Pamietem tez programy na WOT-cie robione przez jednego pana, Jerzego Bitnera.
            Ten pan jezdzil z kamera po warszawie i czepial sie wszystkiego, ale doslownie
            wszystkiego. Ale porazka. Zwsze smielismy sie z tego programu z kolegami. No i
            oczywiscie dla jaj mielismy na pojazdach nalepki "kulturalny kierowca WOT"

zpdr
        • dwiesciepompka Re: TVN Turbo 25.02.04, 09:09
          Wlasnie o ten program mi chodzilo.Nie wiem,czy zwróciles uwage,ale to chyba w
          tym odcinku,o którym piszesz, jeden z prowadzących powital widzów w 2003
          roku....W dodatku witali ostatnio nowego prowadzącego,a w kilku wczesniej
          emitowanych odcinkach juz wystepowal....Także program ten TVN serwuje nam
          z "lekkim" opóznieniem i troche żongluje odcinkami.
          • typson Re: TVN Turbo 26.02.04, 00:15
            do tego TVN ma w ofercie rowniez subiektywne (bo prywatnych wlascicieli) testy
            i opowiastki o autach uzywanych.

Jeden pan przekonywal do subaru legacy outback, drugi pan wychwalal
            bezawaryjnosc laguny 1. Ten program rowniez malo mnie pociaga, gdyz wiekszosc
            forumowiczow wychwala pod niebiosa swe auta, moi koledzy rowniez maja najlepsze
            egzemplaze najbardziej udanych modeli, dlatego tego typu kicha nie jest mile
            widziana w tv.

pzdr
            • lexus400 Re: TVN Turbo 26.02.04, 07:55
              typson napisał:

> do tego TVN ma w ofercie rowniez subiektywne (bo prywatnych wlascicieli)
              testy
              > i opowiastki o autach uzywanych.
              >
              > Jeden pan przekonywal do subaru legacy outback, drugi pan wychwalal
              > bezawaryjnosc laguny 1. Ten program rowniez malo mnie pociaga, gdyz wiekszosc
              > forumowiczow wychwala pod niebiosa swe auta, moi koledzy rowniez maja
              najlepsze
              >
              > egzemplaze najbardziej udanych modeli, dlatego tego typu kicha nie jest mile
              > widziana w tv.
              >
              > pzdr

...słusznie i naukowo typson:)
              Pzdr.
            • tomek854 Re: TVN Turbo 26.02.04, 15:20
              typson napisał:

> egzemplaze najbardziej udanych modeli, dlatego tego typu kicha nie jest mile
              > widziana w tv.

To hja sie wylamuje :)

Mialem bardzo fajny samochod sprzed 40 lat - duzego fiata i moj egzemplarz byl
              wyjatkowo felerny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka