Dodaj do ulubionych

IPN profanuje zwłoki

23.03.10, 21:59
krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7687305,Bedzie_ekshumacja_Stanislawa_Pyjasa.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=1077762

Nie wiem co komu da 30 lat po śmierci Pyjasa ustalenie czy go zabili czy skatowali na śmierć? Kolejny pomysł propagandowy paru ambitnych nawiedzonych z IPN, za co oczywiście płaca podatnicy.
Nie o kase jednak chodzi, ale o sens istnienia IPN - czy nie macie wrażenia, że działaja jak Kaczory? Maximum nienawiści pod hasłem "miłości" pod publikę.
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Re: IPN profanuje zwłoki 23.03.10, 22:12
      za 200mln zł rocznie cos muszą robić. To w końcu więcej niż pozostałe instytuty
      historyczne razem wzięte.
      Następny będzie Wawel, potem Powązki a dalej jak leci.
      Niesamowitych potworków sie dorobiliśmy w tej IIIRP
    • krakus.mp Re: IPN profanuje zwłoki 23.03.10, 22:18
      IPN- instytucja przepełniona nienawiścią.

Też mnie ta formacja wnerwia, bo grzebią w przeszłosci z mizernym skutkiem.
      Odnoszę wrażenie że ich podstawowym zajęciem jest szukanie haków na pewne osoby,
      znienawidzone przez "niskopiennych" braci.
      A sprawa Pyjasa powinna być wyjaśniona do końca, by winnych jego śmierci surowo
      ukarać.
      • fastaxe77 Re: IPN profanuje zwłoki 23.03.10, 23:03
        Te sępy ścierwniki, już raz pokazały swoje możliwości i umiejętności, przebierając zwłoki gen Sikorskiego w nowy mundur.
        Teraz nawet tego nie będą w stanie zrobić, bo wg słów brata zamordowanego? "po 30 latach pozostało już tylko parę kostek" - co mógł stwierdzić na pogrzebie swojej babci, chowanej w tym samym grobie trzy lata temu.
        Ale kucharze z ipn zupę z trupa ochoczo warzą, bo "pod polskim kotłem" palić trzeba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka