pulaviak 03.08.10, 09:09 Gdzie można dobrze zjeść na trasie Wawa - Gdańsk? Nie chodzi o jakieś wymyślne specjały, tylko o polską kuchnię; oczywiście świeżo i przystępnie cenowo, acha i jeszcze z dużym parkingiem; nie za dużo wymagań? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Dobre jedzonko 03.08.10, 09:38 Na temat jedzenia się nie wypowiem, jestem tylko ciekaw dlaczego potrzebujesz dużego parkingu?? Odpowiedz Link
lexus400 Re: Dobre jedzonko 03.08.10, 09:40 ........z W-wy do Gdańska można też jechać przez Trzebinię - mamy tutaj doskonałą restaurację jeśli chodzi o Twoje wymagania kulinarne:)) Odpowiedz Link
pulaviak Re: Dobre jedzonko 03.08.10, 10:03 Potrzebny jest duży parking dlatego, iż jadę z teściową i jak zatrzymam się na odpoczynek i jedzonko to kobiecina musi iść na 2-gi koniec by zapewnić mojej osobie bezstresowy relax ;-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Dobre jedzonko 03.08.10, 11:15 pulaviak napisał: > Potrzebny jest duży parking dlatego, iż jadę z teściową i jak > zatrzymam się na odpoczynek i jedzonko to kobiecina musi iść na 2-gi > koniec by zapewnić mojej osobie bezstresowy relax ;-) .....obawiam się, że taaaaaak dużego parkingu dla TEŚCIOWEJ w PL nie znajdziesz:)) Odpowiedz Link
polokokt Re: Dobre jedzonko 03.08.10, 10:03 Miałem okazje jeść w "Młynie pod Mariaszkiem", tuż przed Ostródą, jadąc od Warszawy: www.mariaszek.pl Jest nawet na google.maps zaznaczone: goo.gl/maps/lqtR Bylo calkiem smacznie, a czy tanio? normalne ceny warszawskie, bym powiedzial. Za trzy dorosle osoby wyszlo cos okolo 100 PLN, z tego co pamietam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jerry.s Re: Dobre jedzonko 03.08.10, 10:42 potwierdzam ... żarło OK ... ceny w niższych średnich warszawskich ... jako dodatek polecam 'żyletę' ... czyli ogórki na pikantnie ... Odpowiedz Link