krakus.mp 14.03.11, 19:52 www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html Może jakiś debil zmądrzeje po takim filmiku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: Coś dla drogowych piratów 15.03.11, 10:43 Debil raczej nie. Natomiast czlowiek "glupi" z braku wyobrazni, moze. Odpowiedz Link
bassooner Re: Coś dla drogowych piratów 15.03.11, 11:53 kurde... mina mi zrzedła... hm... własnie mi przeszło przez myśl, żebyśmy się tu nawet od ch... debili i idiotów wyzywali... ale w komplecie... ;-))) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Coś dla drogowych piratów 15.03.11, 21:18 Wiesz bassoonerku że nawet mi do łysej pały nie przyszło by posądzać kogoś z naszego forum o drogowe piractwo. Przecież wszyscy wiemy,ze na naszym wspaniałym forum każdy jeździ zgodnie z przepisami drogowymi. Nawet niektórzy mają zamontowane kamerki w autkach, by scigać piratów nagrywając ich wyczyny na drodze i umieszczać filmiki w necie z ich udziałem. :) Ale może się mylę i paru się znajdzie. Jeżeli tak, to .... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Coś dla drogowych piratów 15.03.11, 21:15 Brytyjczycy się nie patyczkują. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem tą to nawet mnie zamurowało, a parę wypadków w życiu widziałem: www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E Odpowiedz Link