jothakam 07.06.04, 16:12 fantastyczny teatr na torze w mugello. jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem psychiki doktora rossiego, chociaż kibicuję motorom bardzo okazjonalnie. polecam, jeśli będzie powtórka w eurosport. www.motogp.webd.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jothakam Re: moto GP 08.06.04, 11:41 widzę, że małe zainteresowanie moim postem... ;-) czyżbym popełnił faux pas? czytałem dyskusję pt. oszołom z interii, więc może obowiązuje bojkot tematów moto? ;-) dla mnie moto gp to super widowisko, chyba nawet lepsze od f1. a tematykę ścigantów na ulicach zostawiam na boku. dodam tylko że po wypadku na torze przy ponad 300 km/h (opona) kierowca (pilot?) wyszedł cało. cud normalnie, jeśli ktoś widział zdarzenie, to wie o co chodzi. link j/w. pozdrawiam. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: moto GP 09.06.04, 09:01 Hehe, na pewno cos w tym jest - po takich postach na Interii kazdy na dwoch kolkach jest podejrzany :) Od dawna wrecz fascynja mnie zabezpieczenia motocyklistow w moto GP - przeciez co drugi wypadek powinien byc smiertelny, a gosc wstaje, otrzepje sie z pylu i drepcze do boksow... Odpowiedz Link