marekatlanta71 23.06.04, 18:25 dailynews.att.net/cgi-bin/news?e=pub&dt=040623&cat=frontpage&st=frontpagehyundai_airbag_040623&src=abc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejson.e5 Konspekt 23.06.04, 20:52 Ciekawe tematy podrzucasz, Marek ale postaraj się zawsze napisać jakieś streszczenie czy swój komentarz oprócz odnośników, bo nie wszyscy są mistrzami angielskiego, a nawet ci, którzy dobrze go znają, nie mają zawsze ochoty na przerzucenie całego artykułu. Ci, którzy w ogóle nie znają angielskiego też siedzą cicho. Nie obraź się za te uwagi, ale może nikt nie zwrócił na to uwagi, by Cię nie urazić. Ja zresztą też nie miałem tego zamiaru ... ;) A w ogóle to uważam, że Amerykanie za dużo żądają od poduszek powietrznych. Zamiast zapiąć się grzecznie pasem i pozwolić poduszkom tylko pomóc pasom, spodziewają sie chyba, że to one załatwia całą sprawę bezpieczeństwa. Najbardziej podobała mi się rada dla pasażerów zbyt lekkich, by aktywować czujnik poduszki na desce rozdzielczej: "należy siąść na innym miejscu" ;-) A w ogóle żadanie od Amerykanów umiejętności posługiwania się skomplikowaną instrukcją w procedurze "kalibracji" czujnika to już draństwo! Mejson Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Konspekt 24.06.04, 15:22 Masz absolutna racje. Na usprawiedliwienie napisze tylko ze od paru dni moje zycie sie bardzo zmienilo i po prostu nie mam czasu.... Ale Ferrari coraz blizej :) Odpowiedz Link