17.06.14, 16:29
No i jak tam radzą sobie wasi faworyci?

Ciekawym meczem może być USA-Niemcy, bo na przeciw siebie staną Jurgen Klinsmann i Joachim Loew. Niemcy pewnie zwalcują jankesów, ale cała otoczka spotkania będzie interesująca. I Thomas Müller... Nie mogę napatrzeć się na ten jego niezgrabny, pokraczny styl gry. Sama jego budowa ciała wydaje sie zamachem na proporcje, ale jakimś cudem z tym wszystkim zaskakująco skuteczny i strzela bramki. Brzydkie jak on sam:)

Poza tym mundial jak mundial - sędziowskie wpadki, faworyzowanie gospodarzy, Francja-Honduras bez hymnów, Anglia-Włochy na farbującej murawie:)

Od strony technicznej, z jednym wyjątkiem irytują komentatorzy. Za dużo stękania, zacinania i zbędnego krzyku. Ogólnie formuła studia mundialowego z cedzącym 3 po 3 Gmochem (sic), Engelem i Majdanem (sic), jak dla mnie już się przejadła.
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Mundial 17.06.14, 18:41
      Niestety, policja ich spacyfikowała. A liczyłem na to, że protestującym uda się przedostać do mediów i zacznie się mówić o tym, dla kogo tak naprawdę taki Mundial jest dobrym interesem...
      • bassooner Re: Mundial 17.06.14, 22:50
        ja na razie oglądam średnio... dziś dostałem w siatę pięć setów w dupę, poszliśmy na piwo i gadaliśmy na tarasie, a w środku leciał mecz brazylia - meksyk... nikomu jakoś oko nie uciekało...
        • franek-b Re: Mundial 17.06.14, 23:06
          Ja mam sąsiada Niemca (z Hamburga jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie). Rolek siedział wczoraj przed tv i cały czas coś mamrotał niezadowolony pod nosem, co głośniej pokrzykiwał 'nuda' 'nuda', w końcu krzyknął o w 'końcu coś się dzieje' - to było w momencie jak Niemcy wbili 4 gola Portugalii :-)
    • sven_b Re: Mundial 25.06.14, 10:38
      Pewnie już słyszeliście? Na świat piłkarski padł blady strach. Luis Wampir Suarez znów zaatakował.
      • sven_b Re: Mundial 25.06.14, 11:12
        LINK>>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka