16.09.16, 02:40
Czytam ze w Polsce w koncu powstał film na miare Hollywood, choć podobno z europejskim zawirowaniem bo nie ma ani happy endu ani nawet jakiejkolwiek sceny wskazującej na szanse na kontynuacje historii (np. z płonących szczątek tupolewa podnosi sie ręka). Jednak filmy które sa tak wielkim sukcesem kinowym jak Smolensk zawsze maja następny odcinek. W związku z czym podejrzewam ze bedzie Smolensk 2 - pierwsza krew. W którym młodzi Kaczyńscy walczą z sowieckim najeźdźcą. Nie mogę sie doczekać potwierdzenia tego ze mam racje!!!

P.S. Byłem 3 tygodnie w Polsce ale nie pytajcie mnie o wrażenia bo chyba jednak jestem zamerykanizowany do szpiku :)
Obserwuj wątek
    • mrzagi10 Re: Smolensk 16.09.16, 08:13
      Przykro mi Cię rozczarować, ale swój wywód oparłeś o fałszywą przesłankę. Otóż niestety rzeczone dzieło nie odniosło kasowego sukcesu i raczej nie odniesie, chyba że min. Zalewska rozporządzeniem pośle do kin młodzież szkół wszystkich stopni....
      • rapid130 Re: Smolensk 16.09.16, 11:50
        > chyba że min. Zalewska rozporządzeniem pośle do kin młodzież szkół wszystkich stopni....

Królu złoty, na skalę lokalną tak już się dzieje!
        • tomek854 Re: Smolensk 16.09.16, 23:28
          I Wy za to płacicie. Bodaj w Miliczu czy w Jarocinie jakimś starosta kupił młodziezy 2000 biletów z budżetu na kulturę :)
    • edek40 Re: Smolensk 16.09.16, 09:28
      Będzie prequel. Z katastrofy Casy...
      • mrzagi10 Re: Smolensk 16.09.16, 13:48
        Ja bym raczej poszedl w stronę komedii romantycznej ze Stuhrem i Karolakiem.
    • edek40 Re: Smolensk 16.09.16, 09:36
      Albo prequel z pamiętnym lotem do Gruzji, który tak poniósł motywację Protasiuka, aby lądować za wszelką cenę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka