pap10 28.12.04, 09:12 Bo ja ciagle nie mam :( Smutny Pap :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: ano mam! 28.12.04, 11:18 Iii tam, ja tylko umyłem tam, gdzie przykleiłem naklejkę :) A propos - każdy pamięta o tym żeby odtłuścić przed naklejeniem? Odpowiedz Link
mejson.e Ja też jeszcze nie mam... 28.12.04, 11:26 ...ale cierpliwy jestem... Pozdrawiam, Mejson -- "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia." (Leonardo Da Vinci) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Macie juz naklejki? 28.12.04, 11:56 Dla niecierpliwych - na stronie Wobiego zamieściłem zdjęcie mojej bryki z naklejką :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Macie juz naklejki? 28.12.04, 21:06 sherlock_holmes napisał: > Dla niecierpliwych - na stronie Wobiego zamieściłem zdjęcie mojej bryki z nakle > jką :) > Czy ta naklejka nie jest zbyt mała jak na samochód. Wydaje mi się że z dalszej odległości nie będzie widoczna. SH, wybrałeś miejsce które się najbardziej brudzi.Będziesz często wycierał je szmatką aby naklejka była czytelna? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Macie juz naklejki? 30.12.04, 14:26 Spoko, już sprawdzałem wcześniej brudzenie się tyłu - i pod lampą jest OK, bo chlapacz spełnia swoją rolę. Tak a propos, to w ogóle jestem mile zaskoczony, bo podczas jazdy w deszczu tylna szyba jest praktycznie sucha i czysta, światła minimalnie się brudzą, nawet uchwyt tylnej klapy w miarę OK. W porównaniu np. do Astry Classic czy Fabii kombi - niebo a ziemia. A spodziewałem się - przez okrągłe kształty - że się będzie brudził koszmarnie. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Macie juz naklejki? 28.12.04, 14:22 ....a ja dzisiaj dostałem, mam tylko jeden problem - wszystkie auta brudne jak.... Pzdr. Odpowiedz Link
mejson.e Jeeeest!!! 28.12.04, 20:07 Właśnie przyszła koperta. Jutro kleję! Pozdrawiam, Mejson -- "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia." (Leonardo Da Vinci) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Nie wiem dlaczego? 28.12.04, 20:33 bo nie masz w kopercie tylko naklejek... Koperta troche wieksza jest :)) I pewnie to juz problem dla poczty, chyba ze ktos ja przechwycil... :( krakus.mp napisał: > Dlaczego SH ma, z ja nie? > :((((((((( Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Nie wiem dlaczego? 28.12.04, 20:51 O cholera.Zapomniałem że nie tylko naklejki tam będą. Poczekam jeszcze troszkę i .....potem zacznę dymić. Gdyby się okazało że Poczta ukradła moją przesyłkę, to nie daruję. Pzdr. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nie wiem dlaczego? 30.12.04, 07:59 krakus.mp napisał: > Dlaczego SH ma, z ja nie? > :((((((((( Zazdrośnik :P Trzeba mieć uklady z paniami na poczcie :))))) Odpowiedz Link
wo_bi bo ten ktos nie mail tez czasu... jak Ty!!! 29.12.04, 18:25 A nie mialem zamiaru i ochoty poswiecac swojego wolnego czasu na naklejki, wiecej niz bylo to konieczne. Jak zauwazylas, wszyscy ktorzy zglosili chec posiadania ich w sposob jaki prosilem ma juz naklejki. W zwiazku z tym prosze nie miec pretensji do mojej osoby (do SH tez nie, bo przekazal mi Twojego maila), bo nie zadzwonilem, bo Tobie bylo tak wygodniej. Hmm czas poswiecony na wyslanie maila z mumerem tel, mozna bylo poswiecic na wyslanie informacji jakie chce sie naklejki... Nie zrozum mnie zle, ale to nie byl moj obowiazek, robic te naklejki, zajmowac sie tym. To byl dobry gest (sw. Mikolaja) z mojej strony. I takie teksty mnie troche irytuja mimo mojej calej sympatii i szacunku do Ciebie. Rozumiem, krytyka co do samego wykonania naklejki, jej wszystkich cech, ktore wplywaja na jej jakosc i wyglad, itp. Przyjme ze zrozumieniem jako nauke na przyszlosc. W koncu za to sami placiliscie. Mialem do Ciebie zadzwonic, ale albo nie mialem czasu albo nie mialem przy sobie Twojego numeru. Tak bywa... Zrobilem naklejki dla Ciebie. Wysle do Ciebie maila. Jak beda Ci odpowiadac kolory i bedziesz je chciala, to juz uzgodnimy konkretnie co i jak. :) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
wo_bi troszke mnie ponioslo, sorki 29.12.04, 18:59 ale niedawno wrocilem do domu. Zmeczony jestem troche... Pozdrawiam Wobi :) Odpowiedz Link
wo_bi kto nie ma jeszcze naklejek? 30.12.04, 10:57 Wedlug moich obliczen: winnix krakus pap qrakki truskawa Jezeli dotarly, to dajcie znac. Jesli nie macie naklejek to tez wyklikajcie. Cos na to bedziemy radzic. Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
pap10 Jeszcze nie mam 30.12.04, 11:17 ale dzisiaj nie sprawdzalem skrzynki wiec moze juz jest - dajmy jeszcze szanse listonoszowi - wierze w niego :) Odpowiedz Link
winnix Re: kto nie ma jeszcze naklejek? 30.12.04, 12:09 Ja mam, już od poniedziałku, tylko że w innym wątku pisałam:))) Dziękuję w takim razie jeszcze raz, dzisiaj ide wypucować autko, więc nakleję, tylko mam dylemat gdzie:) Pozdrawiam, winnie Odpowiedz Link
krakus.mp No!!!Poczta ma szczęście. 30.12.04, 21:35 Nie wysadzę jej budynku w powietrze, bo dzisiaj otrzymałem CD i naklejki. Mam teraz dylemat co zrobić? Bo nie wiem którą i na jakie auto. dziś mi powiedziano w pracy,że będę się musiał rozstać.....z Transitem. Natomiast Foka może nie dotrwać do marca! Czas pokaże co zrobię.Na razie Wo_biczku dzięki za naklejeczki i MP3. Pzdr. PS. Jutro jestem w Warszawie na Bemowie. Odpowiedz Link
truskava Re: kto nie ma jeszcze naklejek? 30.12.04, 22:48 Witam, Wielkie dzięki. Naklejki dotarły do mnie w poniedziałek (27.12.2004). Są całe i zdrowe. I są miodzio. Nie odezwałem się wcześniej, bo mam spore "urwanie głowy" (koniec roku). Dopiero dziś wieczorem znalazłem chwile na nadrobienie zaległości w lekturze forum. Mam ambitny plan uzbrojenia samochudu w naklejke jeszcze w tym roku. Odpowiedz Link
mejson.e Kontrast 30.12.04, 11:51 Przykleiłem na Pandę i ... du.a! ;-( Prawie nic nie widać - szary napis jest w ogóle niewidoczny na szybie i ledwo widoczny na czerwonym lakierze. W Lanosie będzie jeszcze gorzej, bo ciemniejszy lakier. W najlepszej sytuacji jest SH, bo lakier ma biały. Czy jest możliwe wydukowanie naklejki na białym zamiast przezroczystego tle? Wtedy złożę kolejne zamówienie. Pozdrawiam, Mejson -- "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia." (Leonardo Da Vinci) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Kontrast 30.12.04, 14:21 Hmmm, z moich obserwacji na niebieskim szary jest OK :) Wielkośc naklejki wg mnie dobrana odpowiednio, widoczna, ale nie rzuca się w oczy jak "Alpine" na tylnej szybie. Poza tym ...Lanos ma duże światła z tyłu i naklejka na zdjęciu "zginęła" :) Odpowiedz Link
qrakki999 Ja nie wiem:) 30.12.04, 12:54 Dopiero dzisiaj wieczorem dotrę pod podany do wysyłki adres:) pzdr Q Odpowiedz Link
pap10 Dostalem list z Pruszkowa... 30.12.04, 18:15 Zona dziwnie sie na mnie spojrzala.... Powiedszialem: "Wiesz Mala, krece teraz interesy" :D Dzieki za nalepke, fajowa :D Pozdrowka, Pap :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Dostalem list z Pruszkowa... 30.12.04, 19:34 Hehe, ja miałem dokładnie to samo. Jakoś "Pruszków" na pieczęci ma magiczną wymowę :)))) Cholera, koperte wyrzuciłem. Mógłbym straszyć nią ew. agresorów :))))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Dostalem list z Pruszkowa... 30.12.04, 20:24 sherlock_holmes napisał: > Hehe, ja miałem dokładnie to samo. Jakoś "Pruszków" na pieczęci ma magiczną wym > owę :)))) > Cholera, koperte wyrzuciłem. Mógłbym straszyć nią ew. agresorów :))))) > Zobaczymy jakie reakcje beda jak dostaniesz wieksza koperte i wypchana (napompowana powietrzem). Jak nic bomba!!!! ;)))) Hmm w takich przesylkach sie specjalizuje. ;)) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Dostalem list z Pruszkowa... 03.01.05, 10:00 Dotarło - dzięki. Listonosz zaczął mi się pierwszy kłaniać, sąsiedzi przepuszczają w drzwiach - ech, mieszkać w Pruszkowie... Pewnie laski też na to lecą :))))))))) Odpowiedz Link
typson Re: Dostalem list z Pruszkowa... 03.01.05, 10:16 w pruszkowie moga sie trafic fajne laski. Jak kubisz sobie bmw i posadzisz taka obok siebie to moze pelnic role zaworu bezpieczenstwa - zawsze jak ktos Cie wyprzedzi to wtedy ja tluczesz i mowisz, ze to przez nia ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Dostalem list z Pruszkowa... 03.01.05, 14:19 sherlock_holmes napisał: > Dotarło - dzięki. Listonosz zaczął mi się pierwszy kłaniać, sąsiedzi > przepuszczają w drzwiach - ech, mieszkać w Pruszkowie... Respekt musi byc!!! > Pewnie laski też na to lecą :))))))))) Sprawdz, tylko pamietaj, koperty w rece, ze stemplem na wierzchu!! ;)) Odpowiedz Link
mejson.e A dresy 03.01.05, 11:53 Nikt Cię nie śledził, jak w Pruszkowie nadawałeś list do ... Wołomina? Lepiej uważaj... ;-) Pozdrawiam, Mejson -- "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia." (Leonardo Da Vinci) Odpowiedz Link
wo_bi Re: A dresy 03.01.05, 14:03 mejson.e napisał: > Nikt Cię nie śledził, jak w Pruszkowie nadawałeś list do ... Wołomina? > Lepiej uważaj... ;-) No wlasnie od jakiegos czasu jezdzilo za mna czarne BMW z worami na szybach, ale dogadalem sie z chlopakami i powiedzialem, ze wyslalem bombe... Ale nic nie mowili w wiadomosciach bo "Wolomin" sie nie przyznal. Ale zapewnilem, ze rozperducha na pewno byla jak sie patrzy. ;) Teraz jezdza za mna, jako ochrona... Troche upierdliwe, ale dzieki temu jakos szyciej przejezdzam z punktu A do B niz wczesniej. ;)) > Pozdrawiam, > Mejson Pozdrawiam Wobi > -- > "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia." > (Leonardo Da Vinci) Odpowiedz Link
qrakki999 MAMMMMM!!!!!:) 31.12.04, 11:11 Teraz tylko na kacu po sylwestrze umyje i odtłuszcze jakieś 30 cm/kw z tyłu auta i naklejam. Ciekawe jak szybko spotkam kogos w Wawie albo kto mnie znajdzie? pzdr Q Odpowiedz Link