Dodaj do ulubionych

Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnienie...

02.03.05, 20:32
... i zaprezentowanie się nowych foremek.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=8699321&a=8806806
To dla przypomnienia.
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:02
      nick: inna-bajka
      imię: Anita
      rodzina: ze mną by tylko Sokrates wytrzymał ;-)
      wykształcenie: filozoficzno - historyczne
      zainteresowania: samochody ciężarowe, astronomia
      praca: zabudowy specjalne, dopradca techniczny
      płaca: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      miejsce zamieszkania: Śląsk
      • lexus400 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:10
        inna-bajka napisała:

> zainteresowania: astronomia
        a konkretnie coś czy tak ogólnie ?
        > płaca: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        tak dobrze czy ... ?
        > miejsce zamieszkania: Śląsk
        określ bliżej proszę.:))
        Pzdr.
        • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:12
          Mieliśmy się przedstawiać, a nie umawiać ;-)
          • lexus400 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:28
            inna-bajka napisała:

> Mieliśmy się przedstawiać, a nie umawiać ;-)

...a w którym miejscu ja proponuję randkę?:))
            Nie jest tajemnicą, że krakus mieszka w Krakowie, wo_bi w Pruszkowie, ja w
            Chrzanowie itd.... chyba,że w Twoim rozumieniu pytanie o zainteresownie
            astronomią jest nie na miejscu, tak się składa, że ja też interesuję się
            astronomią, żałuję tylko że w zakresie amatorskim:((
            Pzdr.
            • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:36
              Jeśli prosisz o miejsce zamieszkania,... widocznie jestem przewrażliwiona.
              Astronomię kocham odkąd nauczyłam sie czytać, potem to już poszło lawinowo,
              fantasy, s-f, Lem, filozofia ...
              Mieszkam ? Właściwie nie można powiedzieć gdzie, jestem non stop w trasie,
              gównie Kraków Zagłębie. Pranie robię najczęściej w Częstochowie.
              • lexus400 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:48
                inna-bajka napisała:

> Jeśli prosisz o miejsce zamieszkania,...

.....miałem na myśli tylko miasto (wieś), bez nazwy ulicy i numeru domu:)) ale
                jak pranie robisz w Częstochowie........:)))
                Pzdr.
                ...aaaaa nie lubię ani fantasy ani sf
                • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:52
                  A lubisz ludziom wmawiać, ze Plejady są trzecim wozem.
                  I jeszcze jedno nie cierpię zimy, ale uwielbiam zimowe niebo, za Oriona, za
                  powietrze umożwiwiające bardziej wnikliwe obserwacje.
                  • lexus400 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 22:38
                    uwielbiam zimowe niebo, za Oriona, za
                    > powietrze umożwiwiające bardziej wnikliwe obserwacje.

Czy korzystasz z jakiegoś teleskopu ??
                    Pzdr.
                    • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 22:42
                      Niestety, kilka razy się przymierzałam, ale jakoś wcześnie zaczęłam pracę i
                      wszystko się rozlazło pokościach. Mam dość silna lornetkę morską. I staram sie
                      jeździć do obserwatorium, ale to jeszcze na studiach.
                      • typson Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 00:21
                        zeby nie dopisywac sie pod kazdym waszym postem dodam, ze tez interesuje sie
                        astronomia. W wawie jest strasznie jasno - szkoda.

Tesciu nabyl jakis teleskopik ale jeszcze nie testowalem.

Czy to jowisz tak "swieci" przez cala noc?
                        • tomek854 Forum Astromobil :) 03.03.05, 00:47
                          Widze ze nam sie forum astromobil zrobiło :)

Ja miałem przyjemność nawet studiować ten piękny kierunek, ale niestety z różnych przyczyn wyladowałem na fizyce...

Teleskopem się bawiłem - w obserwatorium (na uczelni i w zamiejscowym) oraz 15cm cassegrainem - jak jeszcze miałem samochód jeździliśmy z kolegą za miasto. Nawet się mogę pochwalić zdjęciem księżyca, które zrobiłem przez tenże teleskop ( kiepskie, bo kiepskie, ale własne :P ) www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=548349#

Po za tym ostatnio rozruszałem z kolegami astronomami Koło Naukowe: kna.astro.uni.wroc.pl/ niestety stronka lubi czasem nie chodzić - czasem pomaga wejście przez link z www.astro.uni.wroc.pl :)

Jeszcze dodam że i Wo-BIemu z racji studiów astronomia nieobca.

A ciężarówki też lubię, ale niestety na razie największa którą prowadziłem to były ford courier i polonez truck ( bo nysa to furgon był ;p ) :)
                          • tomek854 Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 00:49
                            Aha zdjęcie jest (jak to na plfoto) w niskiej rozdzielczości, więc prawie nie widać białych kropek. A te białe kropki ( uprzedzając notorycznie zadawane pytanie) to nie syfy na skanerze. To gwiazdy są ;D
                            • inna-bajka Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 10:56
                              Nigdzie nie ma takiego nieba jak w Bieszczadach. Tatr nie lubie za komerchę.
                              W Bieszczadach są jeszcze rejony bez źródeł światła, które uniemożliwiają
                              obserwacje.
                              • tomek854 Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 16:42
                                A ja polecam równię pod śnieżką. Jest tak duża że nie widać świateł ani z kotliny jeleniogórskiej ani z Czech :) (bo w bieszczady to mam daleko)...
                              • tomek854 Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 16:45
                                A, jeszcze jak z kolegą jeździliśmy na obserwacje to znaleźliśmy takie fajne miejsce na kompletnym zawdu[piu - w promieniu paru kilometrów żadnej wioski i do tego minimalna górka - w sam raz taka, co by osłonić łunę znad wrocławia. Fajnei było jak pierwsy raz tam byliśmy i wracaliśmy do miasta "na czuja" :) To znaczy jechałem ja, za mną kolega i byliśmy umówieni na taki system - dojeżdżamy do skrzyżowania, ja trąbię, obaj gasimy na chwilę światła i patrrzymy gdzie łuna znad miasta, i skręcamy w tą stronę :)
                                • inna-bajka Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 16:51
                                  Tak samo kiedyś robiłam, w domu byłam chyba o 3 w nocy, a na 8 do pracy ;-)
                                • sherlock_holmes Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 17:24
                                  Sposób dobry, ale na niektórych naszych wspaniałych drogach cokolwiek zawodny :( gdyby było tak prosto, nie trzeba by było mapy, tylko kompas i jedziemy na azymut :)
                                  • inna-bajka Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 18:49
                                    Ale jaka frajda.
                                    Jedziesz gdzie oczy poniosa, ot tak. Potem spotykasz cywilizację i pytasz sie o
                                    najblizsza fajną knajpkę. Zabzwa. Potem to już wolna amerykanka - jak dojechać
                                    do domu.
                          • wo_bi Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 12:17
                            tomek854 napisał:

>
                            > Jeszcze dodam że i Wo-BIemu z racji studiów astronomia nieobca.
                            >
                            Wszystko sie zgadza :)) Poza teoria mialem mozliowsc "pobawienia sie" w
                            praktyce. Tzn. wyznaczalem moje polozenie, a dokladniej punktu nad ktorym stal
                            instrument, z calodziennych obserwacji Slonca i osobny pomar z calonocnych
                            obserwacji Ksiezyca. Przyznam szczerze, ze mnuuuuustwo pracy a dokladnosc
                            tragiczna ;)) hahaha Juz wole GPS... ;))

Pozdrawiam
                            Wobi
                            • sherlock_holmes Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 12:24
                              Heh, a ja tylko parę razy oglądałem spadające gwiazdy - w towarzystwie ;) I nie chodziło w tym o astronomię :P
                              Pochwale się, że z trudem rozpoznaję oba Wozy, raz nawet nad Jez. Rożnowskim widziałem siakąś galaktykę - wg "specjalisty" była to Droga Mleczna, ale rdla mnie równie dobrze mogła być to galaktyka K-Paxa :))))
                              • inna-bajka Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 12:31
                                Galaktyka, w której znajduje się Ziemia nazywamu Układem Drogi Mlecznej.
                                I widać ją jedynie w idealną noc.
                                Jeśli masz jakieś życzenia, wystarczy nastawić się na deszcze meteorów i wtedy
                                życzenie za życzeniem ;-)
                                • sherlock_holmes Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 12:38
                                  A noc wtedy była piękna - naprawdę idealna :)))
                                  • inna-bajka Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 14:38
                                    Wow :-))))))))))))))))))))
                                    Ze mna by to nie przeszło, mam zbyt naukowe podejście do wszystkiego co nas
                                    otacza ;-)
                            • tomek854 Re: Forum Astromobil :) 03.03.05, 16:43
                              Wobi!!!!

MnÓÓÓÓÓÓstwo a nie mnustwo!!!!

Aż mnie oko zakłuło!
                              • wo_bi wiem :((((( 03.03.05, 17:38
                                tylko zorientowalem sie co napisalem po fakcie, a jak chcialem poprawic to
                                musialem zniknac bo byl szefowa sie pojawil...a

kurcze, ale mi wstyd.
      • krakus.mp Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 21:19
        niecek: zazwyczaj krakus.mp (od kilkunastu miesięcy)
        imię:Mirosław
        żonaty, dwoje dzieci (syn,córka)
        wykształcenie średnie, mechaniczne
        zainteresowania:
        od zawsze samochody (również rysowanie), zarówno osobowe jak i autobusy.
        Interesuję się też....pojazdami szynowymi,kolarstwem górskim,sportem (rajdy,
        piłka nożna), muzyką elektroniczną (przede wszystkim Tangerine Dream)
        praca:Przedtawiciel Handlowy pewnej grupy kapitałowej
        płaca: zbyt niska aby mieć zapał do pracy
        miejsce zamieszkania:
        Kraków (okolice Sherlocka)
      • sherlock_holmes Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 10:00
        inna-bajka napisała:

> nick: inna-bajka
        > imię: Anita
        > wiek: 30
        > rodzina: ze mną by tylko Sokrates wytrzymał ;-)

Nie badz taka hop do przodu. Nie znasz dnai ani godziny :)))

> wykształcenie: filozoficzno - historyczne
        > zainteresowania: samochody ciężarowe, astronomia

No prosze, zainteresowania zbiezne z wyksztalceniem :))))

> praca: zabudowy specjalne, dopradca techniczny

A jakiego typu zabudowy? Bo ja swego czasu robilem reklamy na naczepach-chlodniach.

> płaca: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zazdroszcze!
    • kompressor Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 22:23
      nick: wiele
      imię: Tymoteusz
      wykształcenie : wyższe w toku :)
      praca: studia (Politechnika - Budownictwo)
      zainteresowania: hmm po trochu wszystkiego a najwazniejsze : zaczne od aut ze
      wzgledu na forum :) poprzez (standardowo) sport i muzyke (zwlaszcza),
      komputery, architektura i budownictwo (wiadomo), gotowanie (powaznie :)
    • bart.ez Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 02.03.05, 23:58
      nick: bartez
      imię: łatwo zgadnąć :)
      wykształcenie: technik mechanik budowy maszyn :) obecnie: zocznie-zarządzane
      praca: jednoosobowa działalność gospodarcza
      płaca: ciągle za niska :(
      miejsce zamieszkania: Srebrny gród
      • sherlock_holmes Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 09:55
        Ale dziury to macie piekne - szczegolnie wlezdzajac od Krakowa. Kiedy oni w koncu cos tam zrobia, zeby dalo sie jezdzic bez obawy o urwanie sie wiaduktu albo zawieszenia w samochodzie? :)
        • bart.ez Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 19:00
          Gdyby nie to że prace zostały wstrzymane na 3 miesiące już byśmy od listopada jeździli po nowym wiadukcie, a tak pozostaje czekać do 18 kwietnia. Otwarcie drugiego wiaduktu i zakończenie prac planują na jesień.
          Dziury już mieli łatać ale jak to zwykle bywa nie zdążyli przed mrozami :( Zresztą jak znam życie to już ich nie załatają bo im się nie będzie opłacało, za miesiąc i tak ruch będzie po nowej jezdni, a na tą pójdzie nowy asfalt.
    • charlie_x więcej czytam niż piszę,ale bacznie obserwuję..8) 03.03.05, 00:00
      ...starszy o dwa lata, chudszy o małego fiata /sprzedany 126/, a
      reszta bez zmian..
      forum.gazeta.pl/forum/72,2html?f=1471188w=8699321&a=8700462
    • typson Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 00:26
      nick: typson
      imię: Tomek
      rodzina: ?
      wykształcenie: informatyczne jak dobrze pojdzie
      zainteresowania: samochody, astronomia, podroze,
      praca: informatyczna, coraz ciekawsza
      płaca: znow lepiej nie liczac dlugow
      miejsce zamieszkania: wawa
      • tomek854 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 00:54
        nick: oryś
        imię: Tomek
        rodzina: ?
        wykształcenie: fizyczne-nauczycielskie, jak dobrze pójdzie. Ale po drodze zahaczyłem już o astronomię, kulturoznawstwo, a i dziennikarstwo mi nie obce :)
        zainteresowania: muzyka, astronomia, dziennikarstwo, praca z dzieciakami, samochody to raczej stare a tak naprawdę to własciwie nie. Tak naprawdę to nie lubię nowych samochodów. Grzebania w nich też nie lubię :) Za to prowadzić uwielbiam i pomimo że trasy Wrocław - Polkowice miałem już dosyć w pewnym momencie wciąż mi się nie znudziło.
        praca: trochę robiłem za kierowcę (dorywczo) teraz się bawię w dziennikarza komputerowego :)
        płaca: jak na studenta to nie narzekam, ale samochód musiałem sprzedać :(
        miejsce zamieszkania: w-w
    • apodemus Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 08:14
      Nick: apodemus
      imię: Rafał
      zawód: biolog - gryzoniarz (łapię myszy), doktorat z gryzoni w bliskiej
      perspektywie :-)
      zamieszkały: okolice Kościana (płd Wielkopolska), dla niepoznaki blachy
      warszawskie
      Zainteresowania: kolej, szczególnie tabor historyczny; samochody zabytkowe;
      baaaardzo lubię dalekie trasy samochodem; styl jazdy raczej spokojny...
      samochód: Renault Megane 1,4 16V "Air", 2001/2002, 84000 km...
      Wymarzony samochód: FSO Warszawa M20
      Wymarzony pojazd (inny): Pt47 (czyli "Ona" z sygnaturki :-))
      • lewarek5 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 09:19

lewarek5 czyli "blacharz"

wlasny warsztat " Bil Service & Plåt"

mieszka w Lund ,prowincja Skåne ,- Szwecja

na forum auto moto spotkalem moich kolegów z fabryki VOLVO w Olafström gdzie
        przed wielu laty pracowalismy ,puzniej kontakt sie urwal azz nagle ....
        I-net robi Swiat mniejszym.

Dziekije za przyjecie mnie na forum AUTOMOBIL

Pozdrawiam
        • ernest_linnhoff Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 21:55
          lewarek5 napisał:

> mieszka w Lund ,prowincja Skåne ,- Szwecja
          > I-net robi Swiat mniejszym.

Prawda, mniejszy heh. Wlasnie skojarzylem ze moj wodz, kilkanascie lat temu
          pracowal w politechnice w Lund, jak rowniez opowiadal co nieco o parku
          technologicznym :)
    • pelengajew Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 09:24
      Nick: pelengajew
      Imię: Marek
      Wiek: w tym roku obchodziłem osiemnastkę!!! Już dwunasty raz!!!
      Rodzina: małżonka i córka
      Wykształcenie: jak się ktoś pyta to mówię, że "Już za rok matura!!!"
      Zainteresowania: nie wiem co napisać. Życie???
      Praca i płaca: ROFTL
      Miejsce zamieszkania: urodziłem się, wychowałem i jestem z Dąbrowy Górniczej i
      to jest jak najbardziej Zagłębie Dąbrowskie a na dzień dzisiejszy mieszkam i
      pracuję w Krakowie.
      Pozdr.
    • mrzagi01 o kurcze... 03.03.05, 09:32
      ... przeczytalem swoje dossier z 2003 roku :)))
      "wszystko plynie" jak mawial Panta Rei, no i wcale nie mam 31 tylko 33 lata a
      junior zaczyna sie juz ojcu stawiac :)
      a poza tym- PO STAREMU !!! :)))))
    • sherlock_holmes Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 09:58
      Akutualizujac moje info:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=8699321&a=8704593
      Smaochod sie zmienil na mlodszy, wiec do youngtimera mu baaardzo duzo brakuje. Chyba nie dozyje tego (auto, ja mam nadzieje jeszcze troche sobie pozyc).
      Praca ta sama, choc zajmuje sie juz teraz czym innym. Nie powiem czym, bo w Krakowie jest kilkanascie osob, ktore sie zajmuja wlasnie tym co robie - i dlatego zataje to :)
      Placa - :(((((((((((((((((((((((((((( , a jeszcze dodam (((((((
      • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 10:38
        Ja mam wyjątkowo mało spotykane imię, mieszkam na wyjątkowym zadupiu i w tej
        branży jestem jedną z 3 babeczek, a powiedziałam coś o sobie. Biorąc pod uwagę
        to, że jest to forum zamknięte i nie ma tu wielu oszołomów z FM.
        • sherlock_holmes Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 11:19
          Ja akurat znam kilka kobiet o Twoim imieniu :)
          Problem nie z identyfikacją na A-M, raczej z tym że piszę teraz z pracy :P
          • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 12:33
            I wszystkie A ..y patrzą Ci przez ramię ;-)
            • sherlock_holmes Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 12:36
              Bez mała :) Na saczęście nie siedzę na hali z "kontenerami", więc za plecami raptem kilku gości :)
              • inna-bajka Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 18:50
                Nie mów do mnie mała ;-)
              • whiteblue Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 21:02
                Nicek: Whiteblue
                Imię: pokojowe
                Rodzina:----------
                Wykształcenie: wystarczające do życia w dostatku i godności
                Praca: umysłowa
                Wynagrodzenie: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                Hobby: motocykle,technika motoryzacyjna,narty,modelarstwo kolejowe
    • oban Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 03.03.05, 10:49
      nick: oban
      imię: pozostanmy przy nicku
      żonaty,
      wykształcenie wyzsze, filologiczne
      zainteresowania: wino, szachy i wszystkiego innego po trochu
      praca: ujdzie, duza (za duza) firma logistyczna
      pobory: lepsze niz praca
      miejsce zamieszkania: Wieden / Krakow
      samochod : od zawsze sluzbowy
      cechy charakterystyczne : na forum z doskoku i chaotycznie
    • qrakki999 Qrak 03.03.05, 10:52
      nick: qrakki999 (to 999 to z przez moja słaba pamięć bo zapomniałem hasła do
      własnego konta bez '999':))
      imię: Michał
      rodzina: Mama, Tata, babcia, brat, psy - osobiście żyje w tzw. konkubinacie
      bezdzietnym:) (uwielbiam to słowo:-)
      wykształcenie: może juz wkrótce wyższe (nauki społeczne)
      praca: jest, media, sprzedawca czasu
      płaca: nie narzekam
      miejsce zamieszkania: Legionowo (pokój własny w domu rodzinnym) Warszawa
      (wynikające z obowiązków zycia w konkubinacie;-))
      auto: VW Polo - wciąż szukam cylindra który zgubiłem jakis rok temu?:)
      zainteresowania: mogę czytać w kółko ksiązki C. Cusslera i oglądać Czas
      Apokalipsy:)

pzdr
      Q
      • mrzagi01 Re: Qrak 03.03.05, 11:27
        qrakki999 napisał:

osobiście żyje w tzw. konkubinacie
        > bezdzietnym:) (uwielbiam to słowo:-)
        hehe:) ja tez (tzn. akurat moj konkubinat jest juz dzietny)
        najsoczyciejszy txt jaki pamietam pochodzil z rubryki "uwagi" polisy
        ubezpieczeniowej domu i brzmial:
        "ubezpieczajacy jest konkubentem wlascicielki nieruchomosci"
        • qrakki999 Re: Qrak 03.03.05, 11:43
          mrzagi01 napisał:

> hehe:) ja tez (tzn. akurat moj konkubinat jest juz dzietny)
          Q: Ja planuję 'upgrejdować' swój konkubinat na dzietny:)
          > najsoczyciejszy txt jaki pamietam pochodzil z rubryki "uwagi" polisy
          > ubezpieczeniowej domu i brzmial:
          > "ubezpieczajacy jest konkubentem wlascicielki nieruchomosci"
          Piękne, osobiście to słowo kojarzy mi się (nie wiem czemu) z menelami;-)
          buhahhahahahahaha
          pzdr
          Q
          • mrzagi01 Re: Qrak 03.03.05, 12:04
            qrakki999 napisał:

> Piękne, osobiście to słowo kojarzy mi się (nie wiem czemu) z menelami;-)
            > buhahhahahahahaha
            > pzdr
            > Q
            to proste: " Czeslawa S. poniosla smierc w wyniku ran cietych zadanych siekiera
            przez konkubenta Zenona D. Zdarzenie mialo miejsce w trakcie alkoholowej
            libacji w mieszkaniu jednej z kamienic przy ul..... Policja zatrzymala
            podejrzanego Zenona D. w policyjnej izbie zatrzyman. w jego krwi stwierdzono
            2,6 promila alkoholu...itd itp" :)))))))
    • winnix Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 04.03.05, 09:28
      Nick: winnie
      Imie: Kinga
      Wykształcenie: wyższe ekonomiczne, informatyczne w toku
      Praca: kontroler finansowy:)
      Płaca: idzie na lepsze:)
      Zainteresowania: Muzyka, rajdy, książki, kino, szeroko pojęte zagadnienia
      globalizmu, alterglobalizmu i społeczne ( w sensie lubie poczytac na tematy w
      ktorych mam niewyrobione jeszcze zdanie - np. ostatnio "No logo" Naomi Klein),
      sport (plywanie i sztuki walki) i rzecz jasna imprezy:)))
      Samochod: Honda Jazz 1.2 2004r.
      Rodzina: mama, siostra, dwaj siostrzency, dwa koty i Miś w domu:)
      Zamieszkanie: Poznań
      Wychowałam się na punkrocku i dlatego dręczą mnie cały czas poważne dylematy
      moralne, czy rzucić wszystko i zamieszkać w przyczepie campingowej w Australii,
      czy dalej pracować i piąć się w górę:))))

Pozdrawiam,
      winnie
      • mrzagi01 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 04.03.05, 09:56
        winnix napisała:

> Nick: winnie
        > Imie: Kinga
        > Wiek: wczoraj pierwsza ćwiartkę skończyłam:)

no to zdrowia szczescia pomyslnosci na druga cwiartke ! @->-

> Wykształcenie: wyższe ekonomiczne, informatyczne w toku
        > Praca: kontroler finansowy:)

o zesz!...brzmi prawie jak inkwizytor ;)

> Płaca: idzie na lepsze:)
        > Zainteresowania: Muzyka, rajdy, książki, kino, szeroko pojęte zagadnienia
        > globalizmu, alterglobalizmu i społeczne ( w sensie lubie poczytac na tematy w
        > ktorych mam niewyrobione jeszcze zdanie - np. ostatnio "No logo" Naomi
        Klein),

a'propos- ostatnio widzialem ta ksiazke w... TESCO. to troche oslabiajace,
        nieprawdaz?

> sport (plywanie i sztuki walki) i rzecz jasna imprezy:)))
        > Samochod: Honda Jazz 1.2 2004r.
        > Rodzina: mama, siostra, dwaj siostrzency, dwa koty i Miś w domu:)
        > Zamieszkanie: Poznań
        > Wychowałam się na punkrocku

SIOOOOSTRO :))))) !!!!!

i dlatego dręczą mnie cały czas poważne dylematy
        > moralne, czy rzucić wszystko i zamieszkać w przyczepie campingowej w
        Australii,
        >
        > czy dalej pracować i piąć się w górę:))))
        >
        ja rozpatruje alternatywnie kariere drwala ("Lumberjack" Mony Pythona mnie
        motywuje :))
        • winnix Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 04.03.05, 15:11
          > no to zdrowia szczescia pomyslnosci na druga cwiartke ! @->-

Dziękuję bardzo:)

> o zesz!...brzmi prawie jak inkwizytor ;)

Coś w tym jest...:)))) Pilnujemy coby różne działy nie wydawały za dużo kasy:)
          Dlatego nas tak lubią:))

> a'propos- ostatnio widzialem ta ksiazke w... TESCO. to troche oslabiajace,
          > nieprawdaz?

No właśnie, ja ją kupiłam w Empiku i już miałam taką odrobinkę niesmaku. Biblia
          alterglobalistów dostępna w największej sieci, reprezentującej wszystko to,
          przeciwko czemu protestują. Wszystko u nich mi się takie niespójne i względne
          wydaje, dlatego staram się w miarę czasu trochę zgłębić temat, może w końcu
          dojdę o co im chodzi i co mają do zaproponowania:)

> SIOOOOSTRO :))))) !!!!!

BRACIEEE :)))) !!!!! Ty masz lepiej, bo pamiętasz lata 80te i mogłeś do
          Jarocina jeździć, ja z lat 80tych pamiętam piaskownice i wioskę indiańską na
          moim osiedlu. Wtedy chciałam być Winnetou albo Robin Hoodem:) A jak w wieku 13
          lat zapytałam mamę czy mogę jechać do Jarocina, to tylko wycedziła "Po moim
          trupie" i na tym się temat skończył:))))

> ja rozpatruje alternatywnie kariere drwala ("Lumberjack" Mony Pythona mnie
          > motywuje :))

W filmie "Kto zabił ciotkę Cookie" była taka postać grana przez Liv Tyler. Od
          czasu jak obejrzałam ów film, marzę żeby mieć taki samochód jak ona i się nim
          pałętać po kraju imając się różnych zajęć:))) W Polsce się nie da, pomyślałam
          więc o Australii:)))) Tam przynajmniej cieplej jest.
          Ewentualnie mogę być Juliette Lewis w "Co gryzie Gilberta Grape" :)) Nie z
          wyglądu rzecz jasna:)

Pozdrawiam,
          winnie
          • wo_bi Sto lat sto lat!!! 04.03.05, 15:22

winnix napisała:

> BRACIEEE :)))) !!!!! Ty masz lepiej, bo pamiętasz lata 80te i mogłeś do
            > Jarocina jeździć, ja z lat 80tych pamiętam piaskownice i wioskę indiańską na
            > moim osiedlu.

Wioski indianskiej nie mialem, a co do piaskownicy... to byla za blokiem. I
            moglem sam chodzic :->

> A jak w wieku 13
            > lat zapytałam mamę czy mogę jechać do Jarocina, to tylko wycedziła "Po moim
            > trupie" i na tym się temat skończył:))))
            >

Hmm, a juz myslalem, ze Mame wykonczylas. ;))))

> Pozdrawiam,
            > winnie

Pozdrawiam
            Wobi
            • winnix Re: Sto lat sto lat!!! 04.03.05, 15:26
              > Hmm, a juz myslalem, ze Mame wykonczylas. ;))))

Poważnie myślałam nad ucieczką z domu, ale jednak wymiękłam:) Dodatkowo
              wyobraziłam sobie jakie manto dostanę jak wrócę i mi się już zupełnie
              odechciało:)))

Dziękuję za odśpiewanie "Sto lat" :))))

Pozdrawiam,
              winnie
      • tomek854 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 04.03.05, 18:58
        Wychowałam się na punkrocku i dlatego dręczą mnie cały czas poważne dylematy
        > moralne, czy rzucić wszystko i zamieszkać w przyczepie campingowej w Australii,
        >
        > czy dalej pracować i piąć się w górę:))))

Hi hi :) Trzeba bylo tak ambitnie studiowac? Dwa kierunki, ten tego :) Rówieśnikami jesteśmy a ja mam kawałek do licencjatu jeszcze :D

Więc kariera mi nie grozi :) (przynajmniej na razie). Przyczepa w australii - o tym jeszcze nie myslalem, ale autostopem dookola swiata chodzi mi po glowie :)
      • sherlock_holmes Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 04.03.05, 20:49
        Przyjmij zatem i ode mnie spóźnione, ale usprawiedliwione (delegacja) serdeczne życzenia! :)
    • mccready Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 04.03.05, 11:42
      nick: mccready
      imię: Tom
      rodzina: żona, 2 kochanki (w tym jedna Włoszka o imieniu Alfa:))
      wykształecenie: wyższe - AE Kraków
      praca: fajna (finanse)
      płaca: fajna ale i tak wydaję więcej niż zarabiam:(
      zainteresowania: muzyka (Pearl Jam rules!!), film, książka, kabaret, no i
      cztery kółka.

• lewarek5 Re: Nowe nicki na forum, więc czas na uaktualnien 04.03.05, 12:01
        oban 03.03.2005 10:49

nick: oban
        imię: pozostanmy przy nicku
        żonaty,
        wykształcenie wyzsze, filologiczne

--------------------------------------------------------------------------------
        .., wykształcenie wyzsze, filologiczne (...)

z nieba mi spadles,opuscilem Polske w wieku 14-tu lat,gramatyka i ortografia
        polska nie jest moja mocna strona,wiele bledów robie.

Czy móglbys podac mi link z slownikiem polskim ?,mam taki maly,niewystarczajacy:
        Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
        zam.3952/386-390
        rok wydania 1977

Najlepszym bylby program korygujacy moje bledy. Pzdr.
        • mejson.e Słownik 04.03.05, 15:09
          sjp.pwn.pl/
          Sam często korzystam, choć w Polsce od zawsze...

Pozdrawiam,
          Mejson
          --
          Automobil
          Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
          • wowo5 wowo5 05.03.05, 03:47
            nick: wowo5
            imie: Wojtek
            wiek: wieczne dziecko (zdaniem mojej zony, a ona zawsze ma racje)
            rodzina: zona i pies, dzieci na razie brak
            wyksztalcenie: mam magistra geografii (z Polski) oraz MBA (z USA)
            praca: ksiegowy w firmie brokerskiej (pracuje na dolnym Manhattanie)
            miejsce zamieszkania: srodkowe New Jersey w poblizu Nowego Jorku
            samochod: na razie Toyota Corolla (w ciagu 6 lat przejechalem nia okolo 40k
            km), juz niedlugo prawdopodobnie Subaru Legacy GT, Infiniti G35, Honda Accord
            EX V6 albo Chrysler 300.
            Moi podwladni jezdza lepszymi samochodami niz ja: Mercedes E-klasa, Acura MDX
            itp. Moj byly podwladny jedzil BMW Z3, a potem przesiadl sie na X5.
            • sherlock_holmes Re: wowo5 05.03.05, 13:26
              Ja bym tam nie miał problemu z wyborem :P Oczywiście Legacy, chętnie H6 i jeszcze Spec.B (czyli skrzynia od Imprezy STi)
            • adek28 gdzie w Polsce studiowlaes Geo? 05.03.05, 14:09
              Ja na US a Ty ?
    • adek28 a wpadłem se tu 05.03.05, 14:07
      Adek28 lub Adek
      Bielsko
      Żonka i psiaczek
      pół wyzsze czyli nieskonczone studia jescze -(
      muzyczka i góry a raczej gory i muzyczka
      ...ostatnio narty
      Almera z nowymi reflektorami i akumulatorem
      pzdr
      • wowo5 Re: a wpadłem se tu 05.03.05, 21:59
        Na UW. U nas nie ma Legacy Spec B. GT ma za to silnik 2,5 litra z turbo z
        Imprezy STI (o nizszym stopniu sprezania i mocy 250KM - zmiana programu pozwala
        na wyciagniecie 300KM - tyle co ma amerykanska wersja STI).
    • cracovian cracovian/poludniowiec 06.03.05, 02:20
      imię: Jasio
      żonaty, jeden chlopczyk jak na razie
      wykształcenie wyzsze: Finanse, Informatyka; MBA
      zainteresowania tak na start: samochody, inwestycje, historia, multimedia,
      technologie elektroniczne, Meksyk i kobiet...a
      praca: w banku
      płaca: spoko
      miejsce zamieszkania:
      Krakow bardzo dawno, Wroclaw jeszcze dawniej, Atlanta od 14 lat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka