Dodaj do ulubionych

Z Inną-bajką face2face

18.05.05, 14:34
Wlasnie widzialem inna-bajke. Umowilismy sie w salonie VDO w sprawie mapy to
mojej nawigacji. Niestety musiala juz jechac wiec na zadne ekscesy nie
moglismy sobie pozwolic. Tak sie zastanawiam, co taka atrakcyjna kobieta robi
na forum z jakimis auto-moto-freaks, ktorzy jezdza nieprzepisowo i mysla tylko
o furze i browarze ;))

A co do navi - okazalo sie, ze moja pazdziernikowata nawigacja jest jakas beee
i prawie napewno zadne mapy tam nie pasuja, przynajmniej z nowszego systemu,
ktorego nazwy nie pomne. Ale czytnik-komputer jest philipsa wiec moze cos sie
da wyrzezbic ;)
Obserwuj wątek
    • krakus.mp Re: Z Inną-bajką face2face 18.05.05, 15:33
      typson napisał:

Tak sie zastanawiam, co taka atrakcyjna kobieta robi
      > na forum z jakimis auto-moto-freaks, ktorzy jezdza nieprzepisowo i mysla tylko
      > o furze i browarze ;))
      >
      > >
      Widocznie bajeczka lubi towarzystwo po czterdziestce. :))
      • sherlock_holmes Re: Z Inną-bajką face2face 18.05.05, 15:42
        Mów za siebie :)
    • lexus400 Re: Z Inną-bajką face2face 19.05.05, 07:19
      typson napisał:
      i mysla tylko
      > o furze i browarze ;))

szanowny typsonie muszę sprostować - nie tylko o furze i browarze, bo o
      atrakcyjnych kobietach również:))
      Pzdr.
      • typson Re: Z Inną-bajką face2face 19.05.05, 11:09
        no ma sie rozumiec, jednak nie chcialem zabrzmiec tak seksistowsko
        • inna-bajka Re: Z Inną-bajką face2face 19.05.05, 22:06
          Nie pocieszaj garbatego, że przystojny ;-)
          Bajka to złudzenie optyczne ;-)
          • sherlock_holmes Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 11:01
            Kurczę, no nie zmuszaj do sprawdzenia organoleptycznego czyś nie żywa istota :)
            • inna-bajka Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 11:06
              To kąt padania promieni słonecznych, przy świecach wyglądam jak kaszalot ;-)
              • tomek854 Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 11:36
                typson widział bajkę, krakus widział bajkę... Wszyscy widzieli bajkę, tylko ja nie :(
                • lexus400 Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 11:40
                  tomek854 napisał:

> typson widział bajkę, krakus widział bajkę... Wszyscy widzieli bajkę, tylko
                  ja
                  > nie :(

Pociesz się, ja też nie widziałem:((
                  dodam jeszcze,że SH też widział bajkę.
                  Pzdr.
                  • inna-bajka Bijcie się ;-) 20.05.05, 11:41
                    Jak dzieci ;-)
                  • typson Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 11:55
                    > > typson widział bajkę, krakus widział bajkę... Wszyscy widzieli bajkę, tyl
                    > ko
                    > ja
                    > > nie :(

mam i ja
                    bajke owocowa kazdy z nas ma
                    • tomek854 BUM 20.05.05, 11:58
                      > mam i ja
                      > bajke owocowa kazdy z nas ma

Ja nie mam

<BIJE TYPSONA KAPCIEM PO GŁOWIE>
                • sherlock_holmes Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 11:42
                  Ja tez widziałem Bajkę - najpierw w promienaich słońca, późneij w blasku świec, a później jeszcze w świetle lamp ulicznych. Nie ma żadnego złudzenia :P
                  • typson Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 12:00
                    i co? Zmieniala sie z pieknosci w kaszalota? Ja widzialem tylko w sloncu no i
                    nie mialem swiec przy sobie (nie liczac tych iskrowych)
                    • albercik7 Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 21:47
                      bajka to bajka wiadoma sprawa mialem okazje ja poznac i zobaczyc moze ze dwa
                      razy fajna babeczka :-)))
                      • inna-bajka Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 21:49
                        Skończcie ten cholerny wątek.
                        To jest Automobil, a nie Forum Towarzyskie !
                        • sherlock_holmes Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 21:54
                          Ależ Bajko! O co chodzi? Sama wsadziłąs kij w mrowisko, my tylk ostwierdzamy fakty :)
                          Ja np. napisałem, że nie doznałem żadnego złudzenia optycznego przy różnych oświetleniach :)))
                          • inna-bajka Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 21:57
                            Przez dwa dni siedziałam cicho, bo myślałam, że odpuscicie.
                            • sherlock_holmes Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 22:09
                              No dobra, ja już będę grzeczny ;)
                            • lexus400 Re: Z Inną-bajką face2face 20.05.05, 22:26
                              ...a ja padam na pysk z ciekawości Twego obrazu przy promieniach słońca:))przy
                              świetle świec nie chcę Cię widzieć.:))
                              Pzdr.
                              • inna-bajka Jeśli ktoś ten watek podniesie, to przestanę ... 20.05.05, 22:32
                                ... to przestanę tu pisać.
                                Całe życie zapierdalałam na to co osiągnęłam i musiałam walczyć z bandą
                                uprzedzonych lub śliniacych się facetów.
                                Dlatego wybrałam forum jako formę kontaktu z ludźmi.
                                Więc przestańmy wałkować temat mojej dupy !!!!!!!!!!!!!
                                • lexus400 Re: Jeśli ktoś ten watek podniesie, to przestanę 20.05.05, 23:01
                                  ...ale się podnieciłaś, nikt tutaj nie pisze o Twojej dupie (nie pochlebiaj
                                  sobie):))z całym szacunkiem ale pisze się tutaj oczywiście w żartach o
                                  spotkaniach z Tobą czego ja niestety nie doświadczyłem:))(aż się
                                  zaśliniłem).Niestety wybrałaś sobie forum o tematyce motoryzacyjnej,gdzie piszą
                                  faceci a jak wiadomo, gdzie fajne fury tam fajne dupy. Ja wcale nie byłbym
                                  orażony jakby na forum np.(chyba)kobieta czy "dupa maryna", kobiety pisały o
                                  mnie, że ten lexus to fajany typ:))(tym bardziej nie widząc mnie).Tak więc
                                  bajko wrzuć na luz i nie przejmuj się.Tak na marginesie - do tej pory chyba nie
                                  odczułaś tekstów "samców" na tym forum.
                                  Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że się nie naraziłem.:))
                                  • inna-bajka Re: Jeśli ktoś ten watek podniesie, to przestanę 20.05.05, 23:03
                                    Przepraszam za moją egzaltację i nie chcę wyjść na pustą babę.
                                    Ale mam małą obsesję na tym punkcie.
                                    Jeszcze raz wszystkich przepraszam i skończmy z tym.
                                    • typson Re: Jeśli ktoś ten watek podniesie, to przestanę 20.05.05, 23:09
                                      bo ja chcialem tylko poinformowac spolecznosc forumowa, ze mielismy przyjemnosc
                                      (na krociutko) sie spotkac i tyle. I nie chcialem wprowadzac zadnych dziwnych
                                      (moze nie dziwnych ale pobocznych) wątkow do dyskusji.

pozdrawiam aseksualnie ;)
                                      • inna-bajka Re: Jeśli ktoś ten watek podniesie, to przestanę 20.05.05, 23:14
                                        K O N I E C
                                    • lexus400 Re: Jeśli ktoś ten watek podniesie, to przestanę 20.05.05, 23:17
                                      inna-bajka napisała:
                                      > Ale mam małą obsesję na tym punkcie.

No problem, ja też jestem piękny i młody i silny i tak niesamowicie przystojny,
                                      że się kurwa boję w lusterko patrzeć.:))
                                      Pzdr.
                                      • lexus400 Re: Jeśli ktoś ten watek podniesie, to przestanę 20.05.05, 23:18
                                        KONIEC!!!
                • krakus.mp Re: Z Inną-bajką face2face 21.05.05, 22:22
                  tomek854 napisał:

> typson widział bajkę, krakus widział bajkę... Wszyscy widzieli bajkę, tylko
                  ja
                  > nie :(
                  >
                  Krakus nie tylko widział ale i miał wielką przyjemność spędzić z bajeczką
                  wieczór w knajpce na krakowskim Kazimierzu.:)))))))))))
                  • krakus.mp O q...a! Dałem ciała. 21.05.05, 22:25
                    Bajeczko nie przestawaj p[isać.
                    Podniosłem wątek nieświadomie, bo nie doczytałem wszystkich wpisów do końca.
                    :((((((((
                    Teraz to już KONIEC!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka