Dodaj do ulubionych

AutoVIP w Warszawie

19.08.05, 09:15
Już 27 sierpnia na Dziedzińcu Wielkim Zamku Królewskiego w Warszawie odbędzie się wydarzenie AutoVIP Opera, na którym zaprezentują się jedne z najbardziej prestiżowych samochodów świata, takie jak Aston Martin, Jaguar, Cadillac, Mercedes, BMW, Maybach czy specjalnie sprowadzone na tę okoliczność Rolls-Royce'y. Będą też unikaty, jak produkowany ręcznie polski Leopard. W trakcie wieczoru odbędzie się także licytacja dzieł sztuki motoryzacyjnej oraz prac plastycznych dzieci poszkodowanych w wypadkach drogowych. Dochód z aukcji zasili konto Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki. Nie zabraknie także konkursów z wyjątkowymi, luksusowymi nagrodami.

Lista samochodów, które wezmą udział w AutoVIP Opera, obejmuje następujące modele: Alfa Romeo 159, Aston Martin DB 9, Audi A8, BMW Serii 6 i 7, MINI Cooper S, Cadillac XLR i STS, Corvette C6, Chrysler 300 C, Jaguar Concept 8 XJ, Lancia Thesis, Leopard, Maybach, Mercedes SLR i CLS, Volvo XC90, XC70 oraz S60, Porche 911, Rolls-Royce Phantom, a także Saab 9-3 Aero Kabriolet.

Sponsorami wydarzenia są Diners Club Polska oraz ING Car Lease i ING Lease. Organizatorem wieczoru jest magazyn "AutoVIP", zaś motoryzacyjno-operowy spektakl poprowadzi Włodzimierz Zientarski, redaktor naczelny magazynu "AutoVIP".

www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=8185

Mimo tego, że prowadzi Zientarski - i na pewno będzie pełno bubków "srających wyżej niz maja dupę" - jak powiada jeden z kolegów - pojechałbym zobaczyc Astona :)
Może któryś z kolegów z Warszawy się wybierze i popstryka pare fotek? Wrzucę z przyjemnościa na naszą stronę :)
Obserwuj wątek
    • pap10 Re: AutoVIP w Warszawie 19.08.05, 10:45
      Poszedlbym popatrzec sobie na te machiny - niestety daleko i z czasem krucho :(

Smutny Pap
    • typson Re: AutoVIP w Warszawie 19.08.05, 13:24
      w weekend bede w kielcowni :(
    • truskava Re: AutoVIP w Warszawie 28.08.05, 16:27
      Pojawiłem się tam wczoraj (w sobotę) w okolicach 14.00.
      Trwały właśnie przygotowania do całej imprezy (która miała rozpocząć się
      ok. 19.00 i była imprezą zamkniętą). Wiekszość autek było już ustawionych na
      pozycjach, lecz niestety lepsza większość z tej większości była przykryta
      jakimiś obrusami :-( Kilka fotek pstryknąłem, jutro podeślę Ojcu-Dyrektorowi.
      • sherlock_holmes Re: AutoVIP w Warszawie 29.08.05, 11:17
        Czekam z niecierpliwościa, na razie mam tylko 6 tematów do wrzucenia :) ...
        • truskava Re: AutoVIP w Warszawie 29.08.05, 14:17
          Melduję, że z powodu zostawienia aparatu w bagażniku "obcego" samochodu,
          zdjęcia podeślę najwcześniej we wtorek, i bardzo głupio mi z tego powodu :-(
          • sherlock_holmes Re: AutoVIP w Warszawie 29.08.05, 15:41
            No cóż, poczekamy ;)
            • typson Re: AutoVIP w Warszawie 29.08.05, 16:09
              Ojcze Dyrektorze - rzucaj klątwy
              • truskava Ojcze-Dyrektorze - posłałem maila... 29.08.05, 20:31
                Tak się przejąłem moim "fo-pa", że prędziutko posłałem w zastępstwie jakieś
                zaległe zdjęcie. Oczekuję jakiś egzorcyzmów.
                • sherlock_holmes Re: Ojcze-Dyrektorze - posłałem maila... 30.08.05, 09:23
                  Synu, zaczynasz zmazywac hańbę ze swego oblicza :)
                  Wrzucę dzisiaj razem z Twoimi zdjęciami - chyba, że nie dotrą przed 16-ta, wtedy wrzuce to zdjęcie, szokujące zresztą :)
    • sherlock_holmes Re: AutoVIP w Warszawie 30.08.05, 10:31
      W oczekiwaniu na foty od Truskavy, Samar przysłał mi newsletter, gdzie znalazłem pare zdjęć z AutoVIP ;)
      www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=8249
      • truskava Re: AutoVIP w Warszawie 30.08.05, 11:26
        Zdjęcia własznie posłałem (w 2 mailach).
        Niestety sa to tylko zdjęcia z przygotowań, wiec nie są tak malownicze jak te
        samarowskie no i część autek jest pod plandekami, za co pokornie przepraszam ;-)
        • sherlock_holmes Re: AutoVIP w Warszawie 30.08.05, 13:11
          Juz mam foty, postaram się wrzucic za chwilę.
    • sherlock_holmes Re: AutoVIP w Warszawie 30.08.05, 14:56
      Wsio juz jest:
      - tu zdjęcie lory :)
      www.automobil.za.pl/index.php?kid=116&full=yes
      - a tu galeria z AutoVIPa - przy okazji kto zgadnie co jest pod "przescieradłami"? :)
      www.automobil.za.pl/galerie/thumbs.php?dir=AutoVIP&page=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka