pap10 16.09.05, 21:41 Czolem!!!! Otoz mam syna Mikolaja :) 3.38 kg, 57 cm , 10 na 10 w skali Apgar. Bylo ciezko, ale skonczylo sie szczesliwie. Pozdrowka! Pap - teraz juz prawdziwy Papcio :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Moje gratulacje!! 16.09.05, 22:18 najszczersze. Ciesze sie, (ze nie tylko ja mam przechlapane ;) Jesli zona jeszcze w szpitalu to sie lepiej wyspij zamias pic ;)) Zyczymy Wam wszystkiego naj naj Q&I&T Odpowiedz Link
pap10 Re: Moje gratulacje!! 16.09.05, 22:48 Ale kiedy juz jestem nawalony :D Niezawodny Ulubiony Sasiad Muzyk :D Dzieki za Papciowy Dzien w statusie (Sherlock?) pozdrowka!!! Pap :D Odpowiedz Link
auto.mobil Re: Moje gratulacje!! 16.09.05, 22:53 Akurat nie ja, ale popieram :) I gratuluję! SH Odpowiedz Link
pap10 Re: Moje gratulacje!! 16.09.05, 22:56 Dzieki Wszystkim! Ide w kimke bo juz ledwo na nogach stoje :) Dobranoc! Pap :) Odpowiedz Link
legato11 Re: Moje gratulacje!! 16.09.05, 22:56 Jeszcze raz MEGAGRATULACJE!!! Mikołaj jest po prostu Suuuper!!! (widziałem na zdjeciach!!) PS. Jaki tam ze mnie niezawodny sąsiad:]! Działamy dalej! Miki razem z miom Wiktorem rozniosą osiedle za jakis czas!! no to zdrówko..... Odpowiedz Link
okrutny_mariuszek Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 23:38 3.38 kg, 57 cm Kawał syna! pewnie w ojca się wdał! pogratulować! dla Mamy też najlepsze życzenia! Odpowiedz Link
wowo5 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 17.09.05, 05:11 Gratulacje. Dobrze, ze dzialasz na rzecz podtrzymania gatunku. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Gratulacje 17.09.05, 05:29 Syn to fajna sprawa. Corka nie chce kupowac samochodzikow na zdalne sterowanie, nie interesuje ja jazda gokartami :( Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 17.09.05, 10:45 Szczere gratulacje.Ojcostwo to ważna i odpowiedzialna rola w życiu prawdziwego mężczyzny.Cieszę się razem z Tobą. Pzdr. Odpowiedz Link
crannmer Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 17.09.05, 12:14 Poza gratulacjami dobra rada - jesli przez pierwszy czas w domu zauwazysz, ze w ciele malzonki zamieszkala zupelnie inna osoba - nie martw sie. To minie :-) Inne zmiany tez mijaja (inni pappcie beda wiedziecc, o co chodzi). W wiekszosci przypadkow na szczescie. Ale niektore mijaja szybciej, niz bylo by to mile :-/ MfG C. Odpowiedz Link
vtec_z Gratulacje! 17.09.05, 13:18 Gratuluję serdecznie! Ja ten stan przeszedłem już dość dawno, też nie na trzeźwo dzięki "opiece" przyjaciół. Teraz czekam już na następny etap - na wiosnę zostanę dziadkiem i mam nadzieję (wbrew opinii całej rodziny), że będzie to wnuczek :-) Odpowiedz Link
mejson.e Gratulacje!!! 17.09.05, 17:51 Jeśli to pierwsze, to najpiękniejsze przed Tobą! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 08:49 Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
truskava Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 09:01 Gratuluję i wszystkie dobrego życzę... Fajnie, że przybywa forumowiczy :-) Odpowiedz Link
pelengajew Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 09:42 Gratulacje dla Mamy i dla Ciebie! Wszystkiego najlepszego! Pozdr. Odpowiedz Link
typson Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 10:03 > Gratulacje dla Mamy wlasnie, bo wszyscy papowi gratuluja, zapominajac, ze jego wklad w najogolniej mowiac "zaistnienie potomka", w porownaniu do roboty, ktora Mama odwalila, byl raczej, hmmm, dosc skromny (acz przyjemny) ;-) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 10:03 Gratulacje!!!!! synowie to jest to, ale trzeba być cierpliwym, zakup kolejki elektrycznej ma sens dopiero sześciolatkowi ma sens ;))))) wszystkiego najlepszego :))))))) Odpowiedz Link
typson Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 10:15 taaaak?? No wlasnie, a ja sie dziwilem, czemu moj niespelna 3-miesieczny syn nie szaleje za Piko ;) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 10:32 mrzagi01 napisał: > ma sens dopiero sześciolatkowi ma sens ;))))) zastanawiam się co chciałem przekazać konstruując taką frazę ?????????? Odpowiedz Link
typson Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 11:40 to tak jak w dniu swira. "zmarnowalem sobie zycie, zmarnowalem" "w ryj dac moge dac" "daj znak sygnał" etc Odpowiedz Link
pap10 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 00:02 Dzikeuje, acz nie do konca sie zgadzam z reszta wypowiedzi :] Otoz jestem GLEBOKO PRZEKONANY ze Mikolaj NA PEWNO chce kolejke Piko, PlayStation2 oraz teleobiektyw do aparatu - i mam zamiar spelnic jego marzenia do konca roku :] Pozdrowka, Pap :D Odpowiedz Link
typson Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 00:12 tia i sprawdzic czy kolejka dziala a obiektyw pasuje ;/ Odpowiedz Link
legato11 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 00:18 ...zapomniałeś Sąsiedzie o zdalnie sterowanych samochodzikach, samolocikach, motorówkach... A teleobiektyw to sprawa niezbędna, bo kolejka Piko jest mała ...przyda się z pewnościa:) A co do PlayStation2 to coraz droższa sprawa! Na początek proponuję Mikołaju włączyć na kompie Anranoida :D:D Odpowiedz Link
legato11 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 00:19 ..znaczy Arkanoida..hehe. Włąsnie gram sobie i mam juz 30436 pkt. - stąd takie błędy;) Odpowiedz Link
typson Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 00:58 starych gier juz nie mam (digger - moja ulubiona). A nowe mnie jakos nie kreca - jak mawiala Oksana. No moze Call of Duty ale to juz nie nowosc Odpowiedz Link
lexus400 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 07:13 > Otoz jestem GLEBOKO PRZEKONANY ze Mikolaj NA PEWNO chce kolejke Piko, > PlayStation2 oraz teleobiektyw do aparatu - i mam zamiar spelnic jego marzenia > do konca roku :] ....to ja jeszcze dorzucę, że takie niemowlaki bardzo interesują się astronomią i Mikołaj napewno chce mieć pożądny teleskop - daj znać jak mu kupisz papie:)) Odpowiedz Link
pap10 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 07:21 hehe, sluszna uwaga :] Dam znac :] Trzeba rozwijac zainteresowania dzieci :] Z drugiej strony musze przyznac ze juz zdazylem wkurzyc mamusie jak zaczalem w szpitalu uczyc Mikolaja mowic piwo :] Pap :D Odpowiedz Link
lexus400 Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 18:03 > Z drugiej strony musze przyznac ze juz zdazylem wkurzyc mamusie jak zaczalem w > szpitalu uczyc Mikolaja mowic piwo :] ...jeżeli mamusię wkurza nauka słów obowiązkowych to może ucz Mikołaja podstaw angielskiego - BEER :)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 15:23 Ja jeszcze raz sie dopiszę, bo nie mogę sie powstrzymać żeby nie zacytować takiego dowcipu: Pracownik spóźnił sie do biura. Szef go na dywanik, a gość: - Panie kierowniku, przepraszam najmocniej, ale własnie zostałem ojcem. - A to gratuluje, jest pan usprawiedliwony. Syn czy córka? - Tego nie wiem, za 9 miesięcy się okaże. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 19:02 Gratuluję oczywiście.Niech rośnie zdrowy. Odpowiedz Link
franek-b Re: Zostalem ojcem!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 15:23 pap10 napisał: > Czolem!!!! > > Otoz mam syna Mikolaja :) > 3.38 kg, 57 cm , 10 na 10 w skali Apgar. Bylo ciezko, ale skonczylo sie > szczesliwie. > > Pozdrowka! > Pap - teraz juz prawdziwy Papcio :) Cholera jak ja moglem przeoczyc ten watek:-) Gratulacje! chyba jedna z najwazniejszych i najpiekniejszych chwil w zyciu czlowieka:-))) Odpowiedz Link