franek-b 28.09.05, 10:41 Widzialem wczoraj kabrio takie jak Twoje, nr zaczynal sie na WN, moze to Twoje? granat wpadajacy prawie w czarny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskava Re: typsonie 28.09.05, 10:43 Jako zaprawiony w bojach typsono-łowca odpowiem, że to nie był typsonowóz... ;-) Odpowiedz Link
franek-b Re: typsonie 28.09.05, 10:59 truskava napisała: > Jako zaprawiony w bojach typsono-łowca odpowiem, że to nie był typsonowóz... ;-) tak cos mi sie wydawalo, ze pisal, ze ma numery spoza wawy Odpowiedz Link
typson Re: typsonie 28.09.05, 11:49 slusznie, ja od kiedy sprzedalem nissana to jezdze na burakach - TK ;) Mozecie mnie wiec traktowac jak spadochroniarza, buraka, etc. Nawet wiatrolap mozna od bidy uznac za wariacje na temat kratki w kombi :D Odpowiedz Link
typson jeszcze jedno 28.09.05, 11:52 auto ma trzecie swiatlo stop wkomponowane w tylna klape - co cecha rocznikow od 96 albo 97 w gore - takich jest malo (chyba, ze ktos sobie klape przekrecil) auto ma oryginalne 10ramienne felgi 17" na cztery sruby - tez zadko spotykane www.automobil.za.pl/index.php?id=arts Odpowiedz Link