marekatlanta71 06.10.05, 12:44 www.nhc.noaa.gov/refresh/graphics_at1+shtml/084921.shtml?5day?large A ja w piatek jade nad morze :(((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 13:14 słuchaj, a tak właściwie to tam u was co roku tak (za przeproszeniem) piździ, tylko w tym roku jest jakby głośniej za sprawą N.O., czy tegoroczne huragany są jakieś takie wyjątkowo wredne? Odpowiedz Link
typson Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 13:50 jawyrazniej na tyle daly sie we znaki, ze naukowcy juz cos pieprza o koncu swiata Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 14:56 typson napisał: > jawyrazniej na tyle daly sie we znaki, ze naukowcy juz cos pieprza o koncu swia > ta no właśnie, nigdzie nie mogę się dowiedzieć czy to będzie koniec świata globalny, czy też może sudety obejdzie bokiem. ktoś coś wie? Odpowiedz Link
typson Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 15:19 ogladajac wiekszosc filmow amerykanskich o kosmitach, terrorystach, kataklizmach i zmianach klimatycznych mozna wysnuc wnioski, ze wszystko zaczyna sie pieprzyc w USA i pozniej mimochodem (na filmie przez 2-3 minuty) zalatwia reszte globu Odpowiedz Link
tomek854 Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 16:47 ...pomimo nieudolnych prob Rosjan poradzenia sobie z problemem. Na szczescie jak amerykanie juz wiedza co i jak, to ktorys z mniej waznych bohaterow dzwoni do tych ciemniakow w moskwie i mowi im co maja robic :-) Odpowiedz Link
typson Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 16:58 hehe, dokladnie. "uzyjcie szamponu przeciwlupiezowego a najezdzcy z kosmosu pojda sie jebac" ;-)))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 16:47 Jak sudety obejdzie bokiem, to ja sie wpraszam na goscine. Mam namiot, spiwory i wszystko, tylko rower mi schowaj do garazu :-) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Tym razem Tammy 06.10.05, 16:59 e tam, jak zaglada ominie tylko sudety to na starej i nowej piatce beda straszne korki. Rowerem szybciej. Po za tym autostopu to mi mrzagi w garazu przechowywac raczej nie bedzie musial :-) Odpowiedz Link