typson 19.10.05, 15:10 auto.gazeta.pl/auto/1,48316,2967976.html Polska ma dwoch reprezentantow w jury - kto to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: COTY 19.10.05, 15:22 > pewnie sherlock i jeszcze ktoś.... i Lexus jako potencjalny nabywca Logana. W koncu pisano, ze tansze samochody maja wieksze szanse stad ekspert od Logana potrzebny Odpowiedz Link
lexus400 Re: COTY 19.10.05, 18:50 typson napisał: > > pewnie sherlock i jeszcze ktoś.... > > i Lexus jako potencjalny nabywca Logana. stad ekspert od Logana potrzebny ....strasznie mi przykro ale nie zostałem wybrany mimo, że zostałem nobilitowany na forum do roli EKSPERTA od Loganów - dzięki typson:))))) ---------------------OŚWIADCZENIE-------------------------------- Oświadczam wszem i wobec, że nie kupię Logana i uprzejmie proszę nie identyfikować mnie z tą marką wozidła.:)))) Odpowiedz Link
pap10 Re: COTY 20.10.05, 07:25 "Oświadczam wszem i wobec, że nie kupię Logana i uprzejmie proszę nie identyfikować mnie z tą marką wozidła" Proba ukrycia zainsteresowania Loganem nie powiodla sie Lexusie. To cos w rodzaju: "Tylko Sherlock nie przyznalby sie ze jest Sherlockiem" :] Pozdrowka, Pap :D Odpowiedz Link
lexus400 Re: COTY 20.10.05, 19:31 > Proba ukrycia zainsteresowania Loganem nie powiodla sie Lexusie. To cos w > rodzaju: "Tylko Sherlock nie przyznalby sie ze jest Sherlockiem" :] ......rozszyfrowałeś mnie:))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: COTY 19.10.05, 15:33 Hehe, dziękuję ale niestety to nie ja :( Gdybym ja bym jurorem, nie byłbym niestety obiektywny - i ani BMW 3 ani Passat by nie wesły do finału ;) Pewnie tez Alfa 159 poszłaby w odstawkę - kosztem Range Rovera, Suzuki Swift i Hyundaia Sonaty, ew. jeszcze LExus GS zastapiłby np. Clio ;) Odpowiedz Link
typson Re: COTY 19.10.05, 15:45 > Gdybym ja bym jurorem, nie byłbym niestety obiektywny a oni to niby są? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: COTY 19.10.05, 15:49 Fakt :)))) Jak sądzę, jednym z jurorów jest Sierpowski, drugi to może ten dzięcioł popisujący się w Testo-tfu-steronie... Odpowiedz Link
typson Re: COTY 19.10.05, 15:58 nie znam. Czy to co roku sa inni ludzie czy jakas stala smietanka? Jakie sa kryteria wyboru osob do roli tych dwoch polskich glosów? Odpowiedz Link
mapmuh Re: COTY 19.10.05, 19:34 > Polska ma dwoch reprezentantow w jury - kto to? 1. Włodzimierz Zientarski 2. Maciej Zientarski . . . . . . . . . . . . . . To oczywiście gorzki żart (obym nie stał się prorokiem :D) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: COTY 19.10.05, 20:30 Sierpowski na pewno.Drugim jest chyba Maznas (?) Powinni wybrać Kublika.Jego zarośnięta gęba z głupim uśmieszkiem zahipnotyzowałaby komisję.Wtedy Kublik miałby decydujący głos w przyznaniu tytułu. Odpowiedz Link
lewarek5 Re: COTY 22.10.05, 12:57 typson napisał: > auto.gazeta.pl/auto/1,48316,2967976.html > Polska ma dwoch reprezentantow w jury - kto to? -->>> PIERWSZA TRUJKA <<<-- 1) Renault Clio 2)Peugeot 107 3)Citroën C1 .. rosnace ceny paliwa jak i ekologiczna poprawnosc eliminuje duze i spragnione samochody . Odpowiedz Link