typson 22.02.06, 17:00 Sciaga mi sie wlasnie ELSA do Audi - taki fajny programik, co i jak naprawiac w kazdym audi - odpowiednik TIS'a w BMW. mam juz 120Mb, zostało 3,7 GB :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frax1 Re: ELSA 22.02.06, 18:06 Ja nawet nie ściągam bo stwierdziłem że za dużo waży... mam ETOS i ETKA ale to raczej do części. Autodata też jest niezła. Pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: ELSA 22.02.06, 18:11 juz 150MB, jeszcze tydzien i po klopocie :D Mozna kupic na allegro ale jak juz mam byc piratem to na pewno nie bede za to placil innym piratom (nawet 100pln sobie zycza za komplet (elsa, etka, etos) Odpowiedz Link
frax1 Re: ELSA 22.02.06, 18:27 Mnie najbardziej irytuje w tym ściąganiu z netu to że jak na emule wyłącze kompa na noc to zanim znów zacznie normalnie ściągać to jest połowa dnia. A spać przy włączonym kompie średnio lubie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maniac44 Re: ELSA 23.02.06, 10:36 ja zawsze jak śpię przy włączonym kompie to budzika nie słyszę , tak mnie jakoś to buczenie rozwala.A może się powymieniamy wśród swoich jakimiś programami ;)) Odpowiedz Link
typson Re: ELSA 24.02.06, 12:48 troche zwolinilo, bo sąsiad cos tam majstrował przy korkach tyle ze przy moich a nie swoich... Odpowiedz Link
lexus400 Re: ELSA 26.02.06, 08:40 Jak Ci idzie?? bo ja ściągam podobny wielkością program 3,92 GB i za 12h ściągnęło mi się 244MB :(( to jeszcze tylko 11 dni:)) Odpowiedz Link
typson Re: ELSA 26.02.06, 13:48 juz mam 53% A wczoraj znalazlem schematy elektryczne z jakiegos pirackiego Mitchell On-Demand dostepne on-line. oczywiscie u ruskich ;) www.autolib.diakom.ru:8001/ Odpowiedz Link
lexus400 Re: 79,4% - jest dobrze /bt 01.03.06, 19:43 Mi pozostało jeszcze 58,7% tez nie jest źle, jeszcze ze 4 dni albo 5:)) Odpowiedz Link
frax1 Jaką macie średnią transferu? 01.03.06, 22:20 Mi emule sporadycznie trzyma ok.100kb/s, torrent to inna historia, ten lata jak szalony ale niestety nie wszystko się tam znajdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: Jaką macie średnią transferu? 01.03.06, 22:27 HGW, mam starego muła wiec moze dlatego nie przelicza. Czasem mam dwadziescia kilka KBps a czasem tylko kilka. Czasem stoi, no i przez pol doby nie mialem internetu, pare razy zona wylaczyla komputer. zacząłem pobierac niecale 8 dni temu Odpowiedz Link
frax1 Re: Jaką macie średnią transferu? 01.03.06, 22:47 No tak... a niestety muł się lubi rozpędzać, co zauważyłem to nowsze wersje chyba z reguł pobierają szybciej, choć to może złudzenie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: Jaką macie średnią transferu? 01.03.06, 23:23 Z tym rozpedzaniem to normalne. Zawsze jest wiecej pobierajacych niz udostepniajacych wiec trzeba swoje w kolejce odstac (dlatego nie warto wylaczac kompa). W dodatku download = 6x upload czy jakos tak wiec o ile nie ciagniesz tego samego od kilku osob to masz raczej slaby transfer, z uwagi na powszechnosc ADSLi Odpowiedz Link
typson Re: Zostało 1 GB 04.03.06, 13:45 juz mam calosc. Jeszcze nie sprawdzalem, czy plik jest poprawny. Ale zakładam, ze jest OK Odpowiedz Link
maniac44 Re: ELSA 05.03.06, 21:40 a co myślicie o tym: moto.allegro.pl/show_item.php?item=90254069 Bo ja się zastanawiam tylko czy to nie lipa.Ale chyba zaryzykuję i się skusze.HMM... Odpowiedz Link
lexus400 Re: ELSA 06.03.06, 08:37 Mam Info-Techa - zależy do czego jest Ci potrzebny jeśli chcesz konkretną markę samochodu to odradzam ale jeżeli jakieś ogólne dane Cię interesują to jak najbardziej, jest tam dużo informacji - jedne ważne i konkretne inne bez sensu. Odpowiedz Link
maniac44 Re: ELSA 06.03.06, 09:22 Dzięki za info :) Chciałem w sumie to co jest pokazane na aukcji i z tego wynikało że którego auta bym nie chciał to wszystko jest ale właśnie to mi coś niegrało żeby wszystkie auta były aż tak szczegółowo?? Bo z tej aukcji wynikało jakby to były niemal wszystkie książki o poszczególnych markach w jednym a takie coś no to dla mnie bomba. Odpowiedz Link
typson Re: ELSA 06.03.06, 11:29 podejrzewam, ze to cos podobnego do IC_Technika - podobny program dostepny w carsie. Zawiera ogolne schematy elektrycze, lokalizacje bezpiecznikow, numerow i tabliczek znamionowych, rzuty zawieszen, nastawy rozrzadu, etc. Tak jak mowi lex - mozna sobie poprzegladac ale jesli chodzi o konkretna marke, to niewiele to wniesie. Mozes sobie zassac ten ze strony IC - demo chodzi przez miesiac. (warsztat.intercars.com.pl/index.php?id=ic_technika) Odpowiedz Link
lexus400 Re: ELSA 06.03.06, 15:08 Typsonie jak Twoja ELSA czy ściągnęła się bez błędów?? ja jeszcze mam 2,5% do zessania. Odpowiedz Link
typson Re: ELSA 06.03.06, 17:02 sciagnela sie. Cos tam pieprzy przy instalacji i jakims kluczu hardwareowym :D Musze sie zaglebic w temat crackow, troche poczytac. Generalnie plytka byla w formie obrazu DVD typu ISO i nagrywa sie lub montuje (Daemon Tool - polecam) sie bezproblemowo. Czyli zakladam, ze zawartosc sciagnalem dobrą. Tylko nie wiem, czy dobra byla umieszczona Odpowiedz Link
bart.ez Re: ELSA 06.03.06, 16:46 Jak ktoś ma fiata to bez ściągania może skorzystać z katalogu części eper.fiatforum.com Odpowiedz Link