wowo5 18.03.06, 04:26 Cena przystepna, wyposazenie bogate, wyglad calkiem ciekawy (miom zdaniem). Do tego przydal by sie naped na tyl albo AWD. Ale i tak auto jest ciekawe. www.edmunds.com/insideline/do/Drives/FullTests/articleId=109613 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: Luksusowy Hyundai 18.03.06, 06:02 Ten samochod jest zdecydowanie alternatywa dla Toyoty Avalon i Buickow. Ladnie wykonczony w srodku (choc pasek sztucznego drzewa razi), naprawde duzo miejsca. Brakuje nawigacji, bagaznik troche maly, drzwi sie zamykaja jak w Hyundai'u a nie Lexusie, ale poza tym to bardzo ciekawa alternatywa. Ladna, delikatna skora. Odpowiedz Link
bassooner Re: Luksusowy Hyundai 18.03.06, 11:46 Robi sympatyczne wrażenie,widziałem też nowego Santa Fe i jest to również kawał dobrej bryki. Odpowiedz Link
maniac44 Re: Luksusowy Hyundai 18.03.06, 13:50 wygląda elegancko widać że dość się przyłożyli do niego.Nawet rura wydechowa nie jest jakaś tam. Odpowiedz Link
cracovian Moze na papierze... 19.03.06, 16:31 To ze plastik dopasowany i skora miekka nie znaczy, ze nagle potencjalni nabywcy Avalon rzuca sie na niego... W tym review na Edmunds pisza, ze ich Huyndai kosztuje $30K, a za podobnie wyposazona Avalon trzeba az $3K wiecej zaplacic. 10% wiecej za Toyote to nic w porownaniu z tym koreanczykiem ze slaba reputacja, niskimi cenami na rynku wtornym i watpliwymi dilerami. Podobnie bylo z Sonata. Niby tysiac czy dwa od Accord byl tanszy, za MSRP na poczatku slabiutko szedl, a teraz z rabatami jest przeszlo $2K ponizej ceny invoice. Taka jest Sonaty prawdziwa wartosc i podobnie bedzie z Azera. $30K to moze w Korei ludzie beda placic, ale nie tutaj dopoki ich reputacja (a to zabiera wiele lat staran) sie nie poprawi. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Moze na papierze... 19.03.06, 17:50 Rozmowa ze sprzedawca przebiegala tak: (on): sprzedajemy ic 20 tygodniowo (ja): to ja poczekam az sie rynek uspokoi (on): dostaniesz wspanialy deal - znacznie ponizej MSRP Mysle ze obecnie juz mozna $2-$3K ponizej MSRP utargowac na Azerze.. Odpowiedz Link
cracovian Re: Moze na papierze... 19.03.06, 17:57 Zgadzam sie - za invoice teraz Azera idzie, ale to i tak za duzo za niesprawdzony model i Hyundaia. Teraz to nawet niektore Benzy za invoice tez sie sprzedaja. Niech dorzuca z 2-3 tys. rabatu to zaczniemy gadac ;-) Odpowiedz Link