Dodaj do ulubionych

Tomek na lawecie.........

02.04.06, 08:09
......okazało się, że prawe tylne tylne koło dało ponownie znać o sobie,
urwały się dwie śruby, Tomek odjechał na lawecie do warsztatu, hotel zafunduje
Asistance a mechanicy obiecali niedrogo naprawić.
Obserwuj wątek
    • bassooner Re: Tomek na lawecie......... 02.04.06, 12:26
      Niech się targuje do upadłego bo to taki kraj.Jak oni mu powiedzą na przykład
      trzysta coś tam,to on niech zbije od razu do trzydziestu czegoś tam...
      • tomek854 Re: Tomek na lawecie......... 02.04.06, 16:17
        Nie dalo rady targowac. Pan nawet by obnizyl, bo moj laweciarz sie z nim ostro
        targowal ale ze byla niedziela a on musial ukrasc sruby innemu klientowi
        stanelo na 40 euro. Mogl zrobic taniej, ale dopiero na poniedzialek po
        poludniu. Mam wrazenie, ze nas zlupili, bo ja bym to sam umial naprawic, jakbym
        mial potrzebne kawalki - nawet w srodku lasu. Z drugiej strony to wychodzi ze
        160 zlotych za prace po nocy i w niedziele rano dla faceta - chyba nie jest tak
        duzo? W rezultacie spedzamy noc wiecej w rozen (bo przyjechalem dolaczyc do
        reszty po poludniu) i zwiedzamy obserwatorium. A ja tym czasem znowu sie
        martwie, bo zaczyna padac snieg (jestesmy na 1800 m npm) i zjazd o swicie jutro
        na dol scorpiem na letnich gumach moze byc trudny... (jak ty przyjezdzalismy w
        tamta strone, to juz wyladowalem w zaspie raz... (ale sie nic autku nie stalo)

Z tego co zrozumialem co mowili w serwisie przyczyna jest taka, ze jedna sruba
        w kole byla inna znaczy nakretka miala innego klina niz pozostale i to bylo
        przyczyna. Dlatego tam sie wyrobila ta dziura w feldze - on tam zalozyl takiego
        dodatkowego klina, twierdzi, zeby nie ruszac, i ze nie powinno byc problemow.
        Wiec tak zrobie, bo ja nic madrzejeszego nie wymysle, a lexus juz sobie potem
        na miejscu obejrzy i bedzie wiedzial najlepiej.

Samo assistance z PZU sie ladnie spisalo, tylko szkoda ze tyle do mnie
        wydzwaniaja - pewnie z drugie tyle wydam na roaming.
        • tomek854 Re: Tomek na lawecie......... 02.04.06, 16:33
          Aha. Zbankrutowalismy na roaming i smsy - nie bedzie na razie wiecej info o ile
          wszystko pojdzie OK. Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka