plawski Re: dobra, idę spać 06.05.06, 02:29 typson napisał: > dobranoc ;) A ja zaraz do domu. Dobranoc. Odpowiedz Link
tomek854 Re: dobra, idę spać 06.05.06, 06:39 a ja teraz ide spac. Mialem w domu wieczorek filmowy, a jak sie skonczyl i goscie poszli to sie zgadalem na GG poszedlem do kolezanki na film :-) Odpowiedz Link
crannmer A co szanowna malzonka... 06.05.06, 10:34 ... na takie wymigiwanie sie od obowiazkow? MfG C. Odpowiedz Link
typson Re: A co szanowna malzonka... 06.05.06, 15:28 raczej marnie spalismy. Qbi miał 39 stopni i katar i co chwila sie budzil Odpowiedz Link
typson Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 02:24 dzis jest to samo. Ma katar. Na szczescie mamy "aspirator Frida" taka rurka do odsysana zbednej zawartosci chrapek przy wykorzystaniu podcisnienia generowanego paszczą rodzica Odpowiedz Link
tomek854 Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 02:42 wysysasz dziecku gluty z nosa? A fuuuuuuuu :( nigdy nie bede mial dzieci... Myslalem, ze pieluchy to najgorsze :P Odpowiedz Link
pizza987 Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 20:54 tomek854 napisał: > wysysasz dziecku gluty z nosa? A fuuuuuuuu :( > > nigdy nie bede mial dzieci... Myslalem, ze pieluchy to najgorsze :P > Bez przesady. Ja zostałem już obsrany, obsikany, opluty izarzygany przez moją kochaną córeczkę. Ponadto miała takie momenty że w czasie jednej kąpieli trzeba było trzykronie wymieniać wodę w wanience w wyniku wymieszania ekskrementu z wodą i środkami czyszczącymi Polę ;P Wszystko przed Tobą Orysiu.... A w tej chwili zostałem znowu zapawiowany :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 21:33 Skiendy ja to znam...znaczy Fride no i zapawienie no i ekstrementa w wanience (na razie only łan tajm),a Frida to dobry wynalazek sam sobie samemu wysysałem gluty z sibra i nawet było ok,chociaż bardziej idzie mi dęcie niż ssanie-chociaż z drugiej strony to ssanko powinno być wprost proporcjonalne do dymanka,że tak powiem. Reasumując: sam sobie samemu wyssałem gluta z kichawy i mnie się nawet bardzo podobało,to dlaczego Tosia się wyrywa jakby jakiś diabeł wcielony w nią wstąpił nie wiem? Może Ją nauczę,żeby sobie jak stary sama wysysała to będzie spokojniejsza? A może-tera mnie olśniło-jak się nad nią schylam z tym ustrojstwem w ustach z wyrazem przepotężnego ssania wymalowanego na mojej twarzy to muszę wyglądać jak jakiś ludzki odkurzacz czy może ludzki odpowiednik pompy ssącej-to może ona się mnie po prostu...boi !!! Odpowiedz Link
pizza987 Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 21:42 Myśle że nawet bez tej rury w ustach Twój widok może wywoływać u Tosi traumę.... Tak jak u mojej Poli mój widok bez maski ;P Odpowiedz Link
bassooner Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 21:48 A co zarost i cycki nie idą w parze ? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 22:05 bassooner napisał: > A co zarost i cycki nie idą w parze ? Zarostu to mam pewien nadmiar, ale cierpię na poważną niedopiersistość. A kolega jak widzę na wizytówce to ma piękne, wielkie niebieskie oczy.... Odpowiedz Link
typson Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 21:13 przeciez tam jest filtr tłuczku! A jesli chodzi o wymiane plynow ustrojowych to jest mase mozliwosci (co robisz z kolezankami poza spoglądaniem przez teleskop?? :D ) i akurat nos dziecka jest z tego wszystkiego i tak najbardziej do przyjecia ;P Odpowiedz Link
tomek854 Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 07.05.06, 23:14 ostatnio opracowywałem statut koła naukowego :P :P A tak poważnie to mimo wszystko wolałbym się z koleżanką poseksić niż dłubać jej w nosie... Ale nie od dzis wiadomo, ze mamy inne upodobania ;-) Odpowiedz Link
typson Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 08.05.06, 01:18 > Ale nie od dzis wiadomo, ze mamy inne upodobania ;-) zgadzam sie. Ale jako czlowiek swiatly toleruje Twoja inność :D Odpowiedz Link
tomek854 Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 08.05.06, 01:30 No i doszło do tego, przed czym ostrzegali nam przedszkolacy, znaczy ci tam weszpolacy czy jak im tam Heteroseksualizm jest już uważany za INNOŚĆ!!! Odpowiedz Link
typson Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 08.05.06, 01:31 no napewno jest nieco inny niz homoseksualizm. To bardzo trafne stwierdzenie drogi Tomku. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Rozumiem. Znam ten bol n/t 08.05.06, 01:34 Myślę że powinienem Ci uwierzyć - na pewno wiesz o czym mówisz. Ja tylko z dziewczynami sie zadawałem (i mam nadzieję ,ze tak zostanie) ;-) Odpowiedz Link
typson dobranoc 08.05.06, 02:02 ide sie wyspac. Znaczy najpierw ide z psem płci suczej a pozniej lulu. Umylem felgi letnie od audi. Są juz wyprostowane i obute w nowe kapcie. Nabyłem tez drogą kupna troche wodnych papierow sciernych, lakier (nie powiem jaki). Jutro bede działał! Pomaluje gdzie trzeba. Ale calosc obfotografuje i zapodam ze stosownym opisem. (moze na strone ;) Odpowiedz Link
typson Re: dobra, idę spać 15.05.06, 23:37 wlasnie umowilem sie z pizza na spotkanie w celu wymiany kawałkow lateksu, koncze drina i ide spac. No najpierw trzeba wyjsc ze sraczem ale potem juz lulu Dobranoc! Odpowiedz Link
tomek854 Re: dobra, idę spać 16.05.06, 02:25 nono, najpierw homoseksualizm, potem lateks... :-) Odpowiedz Link
typson Re: Miłych snów 23.05.06, 23:49 tez zaraz zalegnę, tylko musze jeszcze schwycić bronx i udac sie z psem na spacerek Odpowiedz Link
pizza987 Re: Miłych snów 24.05.06, 00:02 To ja już też pójde. Tylko obowiązkowa wizyta pod prysznicem i mogę słodko chrapać do rana. Odpowiedz Link