marekatlanta71 09.07.06, 05:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3471152.html Jade glosowac do konsulatu w Waszyngtonie w nastepne wybory, bo jak sie w Wasze rece zostawi sprawy to takie jaja wychodza... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: To jest chore 09.07.06, 09:03 Następny pajac, który nie chce ale musi. Juz się nie chce komentować tych wyczynów, oni potrafią tylko zmieniać się stołkami i generować koszty. Odpowiedz Link
lexus400 Re: To jest chore 09.07.06, 09:54 .........a co sądzicie o wypowiedziach pod tym artykułem ??? wiadomosci.onet.pl/1352992,11,item.html Odpowiedz Link
typson Re: To jest chore 09.07.06, 12:35 nie chce mi sie nawet czytac tych komentarzy... W koncu pis skads bierze to poparcie Odpowiedz Link
niknejm Re: To jest chore 10.07.06, 10:26 lexus400 napisał: > .........a co sądzicie o wypowiedziach pod tym artykułem ??? "Gie rek, Gie rek, naród z partią, partia z narodem!!! Gie rek, Gie rek" ;-))) Pzdr Niknejm Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To jest chore 10.07.06, 10:32 a może to jest przyczyna.... ...tej nagłej dymisji ? No, nie wiem. cytat z jakiejś gazety: ...".. Przyjęcie 200 tys. zł za fikcyjne doradztwo zarzuca premierowi Kazimierzowi Marcinkiewiczowi Ryszard Murat, warszawski agent ubezpieczeniowy - pieniądze - jak twierdzi Murat - miał przekazać Zbigniew Pusz, były senator oraz wojewoda gorzowski, bliski znajomy premiera jeszcze z czasów Zjednoczenia Chrześcijańsko-Narodowego. Kasa miała pochodzić od Polskiego Towarzystwa Ubezpieczeniowego, które - według Murata - związane jest z Janem Monkiewiczem, byłym prezesem PZU, dziś szefem Komisji Nadzoru Ubezpieczeń i Funduszy Emerytalnych. Agent ubezpieczeniowy złożył w prokuraturze zawiadomienie o przestępstwie. Sprawa dotyczy okresu, gdy obecny premier był jeszcze szeregowym posłem PiS-u. Jak twierdzi Murat, informacje o zasilaniu Marcinkiewicza pieniędzmi PTU pochodzą z otoczenia Monkiewicza. O swoich podejrzeniach - jak zaznacza w zawiadomieniu - agent ubezpieczeniowy poinformował też ministra spraw wewnętrznych, Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego, ministra koordynatora ds. służb specjalnych, komendantów głównego i stołecznego policji, ministrów finansów i skarbu, Najwyższą Izbę Kontroli, szykowanego na szefa Centralnego Biura Antykorupcyjengo posła Mariusza Kamińskiego, polityków PiS-u i Platformy. Maciej Kujawski, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Warszawie, potwierdził, że takie doniesienie wpłynęło. Przekazano je do Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola. Obecnie prowadzone jest postępowanie sprawdzające...." itd ( skracam, bo artykuł długi jest) Odpowiedz Link
franek-b Re: To jest chore 10.07.06, 10:37 > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3471152.html > Jade glosowac do konsulatu w Waszyngtonie w nastepne wybory, bo jak sie w > Wasze rece zostawi sprawy to takie jaja wychodza... Moze lepiej nie... jak pamietam pisiory byly nr 1 posrod polonusow:-P Odpowiedz Link
drpawelek Re: To jest chore 11.07.06, 00:21 PO bylo na pierwszym miejscu w konsulacie w Waszyngtonie. Sporo glosow zebralo SLD. A ja to chyba zostane monarchista! Odpowiedz Link
m.a.n.n Re: To jest chore 11.07.06, 09:26 > A ja to chyba zostane monarchista! Nie bój, nie bój, niedługo tak będzie... tylko nie wiem kto będzie królewskim błaznem, L, czy G? Czy Marysia? :x Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: To jest chore 11.07.06, 09:48 m.a.n.n napisał: > > A ja to chyba zostane monarchista! > > Nie bój, nie bój, niedługo tak będzie... tylko nie wiem kto będzie królewskim > błaznem, L, czy G? Czy Marysia? :x > > no to w takim razie ja też zostaje monarchistą, ale w kierunku restytucji księstwa Świdnicko-Jaworskiego ;) Odpowiedz Link
margotje Re: To jest chore 11.07.06, 10:29 franek-b napisał: > > Moze lepiej nie... jak pamietam pisiory byly nr 1 posrod polonusow:-P O ile pamietam wylacznie w NYC pisuary otrzymaly najwieksza liczbe glosow. Wiem natomiast z cala pewnoscia, ze w np. Hadze PO byla na I m. Szkoda, ze ogromna czesc spoleczenstwa - glownie w duzych osrodkach miejskich - w ogole nie wziela udzialu w wyborach. Cala wies poinstruowana przez rydzyka i jego bande glosowala na pisuary i stad porazka Platfomry. A swoja droga zastanawia mnie fakt, ze dzisiaj kogokolwiek nie zapytam jak glosowales/las, odpowiada, ze oczywiscie na PO... Hm.... Odpowiedz Link
simr1979 Re: To jest chore 11.07.06, 10:34 margotje napisała: > franek-b napisał: > > > > Moze lepiej nie... jak pamietam pisiory byly nr 1 posrod polonusow:-P > O ile pamietam wylacznie w NYC pisuary otrzymaly najwieksza liczbe glosow. W takim razie kto w Chicago?? - a już wiem - LPR !! ;) Odpowiedz Link
margotje Re: To jest chore 11.07.06, 10:09 Jesli ma ktos Skype (i ochote) to moze sobie "pogadac" z pajacem, o ktorym wczsniej mowil Lexus. lwprezydent2006 - to jego nick na Skype'ie Boze, stworzyles i zapomniales zabic.............. Odpowiedz Link